Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 520
  • 719
  •   1
Отговори
# 240
Мисля вече да приключваме с М-фа. Достатъчно време и енергия му отделихме всички.
1 от 3 в пандюгата.
Споко Мусти, там няма да ти е скучно  Mr. Green

От твоята клавиатура директно в сценария на Едже и Мелек! Praynig Макар, че на мен ми се струва, че ще го влачат до края този червей.  Mr. Green

# 241
  • В Града на липите
 Леле, тоз Мустю, наистина ли щеше да му отреже главата.

След тая серия очаквам, тия двамата - Ф. и К. да не се отделят един от друг.
Не знам кой как ще се измъква на осми март, обаче серията сигурно ще е на ниво. Явно борбата за рейтинг е "смъртоносна", от което ние печелим.
М/у другото някой пробва ли го тоя канал Д, тръгна ли най-сетне, аз загубих и линкове и всичко.
За пръв път ли се случва такова нещо или сте на лотария.
Аз нали съм начинаеща, тоя стрес хич не ми понася. Направо ми се запуши носа от нерви.

# 242
  • Разград
KERİM ILGAZ DÖVÜŞ SAHNESİ

# 243
Лека нощ и от мен! newsm46 1countingsheep

# 244
  • Добруджа
Лека нощ и от мен! Дано се смилят над нас и още утре да ни пуснат трейлър. Praynig

# 245
Много ли съм нахална,ако искам още утре слухчета Praynig Не знам къде да ровя ooooh!

# 246
Момичета и момчета  Wink желая ви спокойна вечер
diziler  радвам се че разменихме мнения беше ми приятно ще се радвам да се присъединиш отново към нас следващата седмица

# 247
Много ли съм нахална,ако искам още утре слухчета Praynig Не знам къде да ровя ooooh!

Не си!
Аз съм нахална - искам слухчета веднага!
 Joy

# 248
  • Пловдив

Аз също харесвам Мурат и то много най вече че ролите му са да бъде по въздържан и да се контролира иначе казано мъж със тежест но в Керим има нещо което...

искаш да кажеш "Мурат и Енгин", а не "Мурат и Керим"...  Говорим си с имената на актьорите, не на героите

И в този ред на мисли, къде е Мариана51, която най-много пускаше снимки на Engin Akyürek в тази тема...

Тук съм. Благодаря за вниманието. Чета Ви всички. Внимавам, да не стане нужда тая вечер да пускам още една тема. Страхотна серия и благодаря на всички за това, че бяхме заедно.

# 249
Мисля вече да приключваме с М-фа. Достатъчно време и енергия му отделихме всички.
1 от 3 в пандюгата.
Споко Мусти, там няма да ти е скучно  Mr. Green

От твоята клавиатура директно в сценария на Едже и Мелек! Praynig Макар, че на мен ми се струва, че ще го влачат до края този червей.  Mr. Green

ooooh!
Е няма накъде вече! То показания за убийство, то записи на отвличане...
Голяма гавра би било.

# 250
  • Пловдив

Дано момичето да не пострада с тези изстрели...Затвори....Самозащити. И дали оцеля Мустафа?. Сигурно.

# 251
Радващо е, че поне слуха, че ще умре Хаджер не се сбъдна!  Praynig

И Cruela се оттегля в покоите си.

Iyi geceler! Tatli ruyalar!

# 252
# 253
Невероятен екшън беше тази вечер - и серията, и тук в темата. Страхотно преживяване!
Аз бях от тези без връзка с Канал Д и за това искам да благодаря на всички, които помагаха с разказ, превод и линкове!

Много добри актьори - както винаги! И Енгин, и Берен, и Фърат... За Енгин - няма нужда от коментар - не, не е напудрено красив, но е омагьосващ, завладяващ, спиращ дъха. Когато гледаш него, не ти липсва никой друг. Сега за да успокоя страстите покрай драмата с Мустафа Налчалъ, съм си запазила за десерт 20 еп. на Облака - още една доза Енгин, в ролята на Мустафа Булут!!!

newsm10

Взе ми думите от клавиатурата !?

Искам да благодаря на момичетата с превод , добруджанка с линковете , дизилер !? Hug  bouquet  bouquet  bouquet
                  Винаги по това време гледам Облака - никой  не ме прекъсва, не звънят телефони и удоволствието от игра и сценарий е пълно !?  Peace

# 254
МОМИЧЕТА СТРАХОТНИ СТЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ОТ ВАШИТЕ РАЗКАЗИ ЧОВЕК МОЖЕ И ДА ПРОПУСНЕ НЯКОЯ СЕРИЯ
АЗ ГЛЕДАМ ОТ СТАРИТЕ СЕРИИ, НО ПОДРОБНО , ЧЕ ПЪРВИЯ ПЪТ ГИ ИДГЛЕДАХ ВСИЧКИТЕ НАБЪРЗО ЗА ДЕН И ПОЛОВИНА /СЪПРУЖЕСТВОТО ЩЕШЕ ДА МЕ ИЗХВЪРЛЯ/И СЕГА ГЛЕДАМ ВСИЧКО ПОДРОБНО ,
ЛЕКА ВЕЧЕР И СЛАДКИ СЪНИЩА

Общи условия

Активация на акаунт