,имаме нужда след снощното безсъние ...
-отново чудесен клип си направила!Не бях се замисляла,че точно тази песен на Слави и Софи подхожда толкова точно на историята на Керим и Фатмагюл!
!
за поста ти относно Енгин,защо го харесваме всички и за
:Берен Саат както винаги страхотна,актьора ,който играе Рахми,толкова е убедителен,че започвам да се замислям този човек да ли наистина не е „бавен”.Фират Челик-надмина себе си ,за непрофесионалист играе страхотно.Успя да покаже цяла палитра от чувства и емоции,и лудоста която го е обзела ,и болката която въпреки всичко той носи в себе си,омразата,безсилието на моменти...Това бе неговия епизод.На фона на целия екшън ,играта на Енгин Акюрек малко ми се губеше /единтсвената сцена ,която на мен лично ми допадна бе юмручната „престрелка” пред управлението,там бе като разярен тигър на който са отнели плячката.
Серията снощи ме държа будна много време и цяла нощ сънувах Мустафа
Много емоции имаше - страхотна сцена при намирането на Фатмагюл от Керим...
.
! Изгледахте си вие епизодчето, а аз си чакам и нищо не мога да обсъждам по темата... Дано е било добро епизодче!
Инфарктна серия, но явно трябваше да минат през това, за да могат и Керим, и Фатма да погребат миналото и да гледат напред. Керим да е сигурен, че само той е в сърцето и', а Фатма да види истинското лице на Мустафа.
Аз се оттеглям при сметките и балансите, но ще хвърлям по едно око тук да не изпусна нещо ново. Препоръчани теми