Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 486
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • Разград
ahmad_alsharif_wetwada3ny (FG & KERIM )

# 601
  • Стара Загора
ladychar86,браво  и от мен smile3525!Почнах да се съмнявам да не си профайлър по професия newsm03?Много точно си описала профила на всички --моите адмирации  bouquet!
  Момичета защо казвате,че е играл слабо Енгин в снощния епизод?За мен си игра отново на ниво-представи,както яростта и гнева(раздаваше юмруци ),така и болката от мисълта,че е загубил любимата си-за тия няколко минути,когато му казаха,че колата е паднала в морето и после когато я извадиха смачкана и видя дрехите на Фатмагюл-толкова много болка имаше в очите му,че ми идеше да мина в комп.и да го гушна...Унесох се извинявайте. А и аз забелязвам,че се е позакръглил и бяга тромаво,ама нали беше в болницата,наливаха го там с глюкоза,подсилиха го.После Фатмагюл се грижи за него,храни си го момчето и се е загладил малко,но си е пак супер готин.Ох не ме е вълнувал толкова нито един артист...но вие сте като мен разбирате ме нали?!

# 602
Момичета, ех да ви кажа сега и аз своята позиция за Енги. Боже, ма такъв талант въобще подлежи ли на обсъждане? Питам всички онези дето се оплакват, че бил напълнял и че тромаво търчал. Не зная вкъщи мъжете ви колко са високи, но моя е доста височък като Енгин и колкото и да иска да търчи като Мусти толкова пъргаво, не му се удава. То тромавостта на Енги си му е от ръста, а за походката не коментирам въобще. Страхотна си е за мен. А за актьорската му игра- то е ясно, че въобще в момента в турското кино прототип аз не му откривам. Той така играе с очи, че не ти е нужно въобще да го гледаш какво друго прави. Това ти е достатъчно. Ми аз и в американското кино за момента не се сещам за такъв актьор, поправете ме ако греша. Толкова много настроения може да изиграе с погледа си, че свалям му шапка. Луднал ни е всички. А за красотата му какво да кажа- ми аз като го видях още от първия път сякаш някой ме цапардоса с бухалка. Паднах си по него още веднага, въобще не съм се замисляла, че е с щръкнали ушенца- то и мойте са такива, та си имаме и нещо общо. А носът му си е перфектен за неговата физиономия, надали друг щеше да му отива. А устата, ма, ако искате ми се смейте, но аз едва миналата серия забележих, че има белег на устната и бях поразена, че не съм видяла до този момент. Ми то стана като в книгата Парфюм, ако не сте я чели прочетете й само края и ше разберете каво искам да кажа. Ох и песледно за теглото му, ми като не му харесвате задника, дайте ми го на мен. Аз го обожавам, страхотен е. Ех, за съжалеие само мога да си мечтая и сънувам за него, но това е друг въпрос.

И в последната серия за мен беше по- добър от Мусти, не знам какво толкова му харесахте на Фаратовата игра. Аз съм била по очарована от Фарат в други серии, но в тази не ми хареса. А затова, че може би на моменти не е бил убедителен Енгин, може да виним само сценаристките, защото му бяха сложили тотални спирачки на таланта. Ми кой нормален мъж няма да откачи до ента степен, когато си загуби жената. Въобще не трябваше да оставят Мустафа да удря Керим по болното му място. При такъв приток на адреналин, какъвто имаше Керим в тоз момент, въобще никакъв удар, където и да бил, не би го възпрял, имайки предвид буйния му темперамент. Мисля, че сценаристките не бяха достатъчно убедителни, но актьорите всички си бяха на ниво.

# 603
Ето и профила на Вурал

Скрит текст:
За Вурал няма кой знае какво по- различно да се каже от гледна точка на семейната среда, в която е расъл. Той също е Богат и Разглезен. Но любовта която е получил от родителите си се различава от тази на останалите. Той наистина е изключително интересен персонаж. Поне според мое наблюдение, е бил обичан като едно нормално дете Любовта проявявана и от двамата му родители е била съвсем умерена и не задушаваща като на останалите. Леман и Шемси бяха много по- земни, макар, че Леман имаше доста кусури за доизкусуряване. Вероятно между тях двамата е съществувала любов, която не беше приключила отдавна, както при Перихан и Решат. Затова и Вурал беше доста по- уверен в себеси, по- умен от останалите, с очертаващо се по- светло и розово бъдеще- учене в Кембридж, по- късно добра професия и още по- късно създаване на добро семейство. Да, ама не. За съжаление не можахме да видим как този човек би могъл да бъде един интересен и интригуващ мъж. Беше уверен и в своята харизма спрямо момичетата, говоря за първата серия и затова как плейбойски и по момчешки чаровно се държеше. През онази съдбовна нощ той също взе грешно решение, но подбудите, които го тикнаха към тази гибел нямаха нищо общо с тези на другите. Според мен само той, като изключвам Керим, беше достатъчно по- пиян и дрогиран от останалите и това камерата го показа онази вечер, когато дадоха как вижда всичко замъглено, държеше се по- странно и прочие. Та това му помогна да извърши злодеянието, кой знае какво си е мислил тогава. Вероятно и той не съзнаваше напълно ситуацията, в която се намираше, но за мен си остава загадка неговото поведение и затова го отдавам на замъгленото му съзнание, което явно не е било в състояние да прецени докрай какво се случва. За Ердоан и Селим не мисля, че бяха толкова пияни и дрогирани, явно те са по- стари псета и са вземали често подобни боклуци и видимо по- вдяваха за какво иде реч. Че даже се и наслаждаваха на това. Докато при Вурал изразът беше съвсем друг. Той докато вършеше злото гледаше с поглед, който никога няма да забравя, съвсем не беше щастлив, може би точно тогава осъзна какво е сторил и това го уби. И по късно цялото му поведение беше шокиращо последователно. Искаше да се предаде, спря го само страхът от пребиваването в затвора. Защото преди това като го заключиха заедно с Ердоан заради незаконното наркотично вещество в якето, което полицията откри, Вурал се уплаши. Тогава си даде сметка, че в затвора ще му видяг сметката, защото беше дста по - чувствителен и  по като детенце. Това му изигра лоша шега. Също така той поиска прошка от Фатмагюл, друг е въпроса, че тя не беше способна да прости, аз също не бих простила. Той не само й поиска лично прошка, мнго пъти преди това, когато спеше с Асу, той образно казано искаше прошка от Фатмагюл, а Асу казваше- Прощавам ти. Опита да се самоубие, което беше типично мъжка постъпка. Съмнявам се, че това беше изблик на слабост, по- скоро неспособност да останеш жив и да живееш с дявола в себе си, да искаш да го унищожиш и така да пречистиш душата си. Друг е въпроса, че самобийството не е прието от повечето религии, но тази тема няма да я засягам. Освен това той искаше прошка и Асу му я даваше сякаж от името на още две жени. Първо на Неговата майка. От нея искаше прошка за това, че не е бил добър син и я е разочаровал, за това, че не е могъл да й се отблагодари, както подобава, затова, че го е родила и че му е дала своята майчинска обич и закрила. Затова, че не е оправдал нейните очаквания  да учи и да получи добро образование. Да поиска директна прошка от Леман беше немислимо, защото тя го бе разочаровала, когато разбра, че е съгрешила с друг мъж. Той вече не искаше да й бъде син, защото го беше изоставила, хвърляйки се в прегръдките на друг мъж. Дори това, че караше Асу да го прегръща като майчица и да го държи в обятията си беше ясен жест, че би искал да получи майчинска закрила и топлина в този свой тежък миг. Но и за това беше вече късно. Той загуби безвъзвратно майка си, когато стори лошо на друго невинно същество, а пък Леман загуби сина си, когато му отвърна с още по- голям удар- изневяра. И последната жена, от която искаше прошка е неговата приятелка, която той обичаше, но изостави, защото се страхуваше, че ще я загуби. Ако не беше скъсал с нея от този страх, нямаше никога да посегне на Фатмагюл. Всичко щеше да бъде по- различно, съдбата му. Когато се срещнаха случайно в онзи бар, той разбра, че общо бъдеще за тях вече не може да има и това вече тотално го съсипа. Оттам се досаморазруши и накрая вече от нищо не му пукаше. Може би, ако Мустафа не го беше убил, той сам щеше да признае в последствие всичко, но Мусти, както винаги ни направи поредната лоша услуга.

Фен съм ти,да знаеш smile3501 smile3501 smile3501
Благодаря на всички, които са харесали моята гледна точка за профилите на нашите Герои.

# 604
ladychar86,браво  и от мен smile3525!Почнах да се съмнявам да не си профайлър по професия newsm03?Много точно си описала профила на всички --моите адмирации  bouquet!

Благодаря на всички, които са харесали моята гледна точка за психологическите профили на Геоите.

# 605
Лека нощ, ще си лягам щото компа одеве ми зацикли и са се оказа, че се повтарям и ставам вече тъпа. лека нощ момичета.

# 606
  • Разград
Fatmagül & Kerim - Dayan Kalbim

# 607
# 608
ladychar86, аз не се възхищавам от Вурал, за това, че поискал прошка от Фатмагюл. Според мен, той беше ужасно слабохарактерно същество.
И той като Мустафа излезе по-голяма жертва от истинската. Отиде при Фатмагюл да й иска прошка, рева на вратата колко бил измъчен и как се тормозел, а дори не помисли какво ще причини на това момиче, което трябваше да застане очи в очи с един от изнасилвачите си, че и да му прощава, защото, видите ли, той не можел да спи и много страдал. Да, ама както беше много страдащ, така придружи Ердоан и биячите му и гледаше как пребиваха Керим и как Ердоан отново се гаври с Фатмагюл. Иска прошка, ама не може да си признае какво е направил, защото нямало да издържи в затвора. Тоест, той мисли само и единствено за самия себе си. Когато човек е осъзнал грешката си, той показва това с всяко свое действие - прави всичко възможно да се поправи, пък да става каквото ще, нали? Вурал трябваше сам да отиде в полицията и да си признае всичко, ако толкова се е измъчвал. Е там е работата, че на него не му стискаше да живее с последствията от действията си, нито да си понесе наказанието и така да заслужи поне някаква надежда за прошка.

# 609

ladychar86 , прочетох постовете ти , но този последния за Енгин като , че ли най-много беше вложила сърцето си в него - много сладко се е получило...!? Peace

# 610

Харесвах Вурал , защото това беше най-убедителния актьор след Енгин...Справи се блестящо с ролята си - не случайно го оцениха и му дадоха главна роля на момчето... Peace

Куркуме , Вурал не постъпи така , защото филма трябваше да свърши на 31 или 32 серия - кога беше първия процес ..!? newsm78

# 611

Харесвах Вурал , защото това беше най-убедителния актьор след Енгин...Справи се блестящо с ролята си - не случайно го оцениха и му дадоха главна роля на момчето... Peace

Куркуме , Вурал не постъпи така , защото филма трябваше да свърши на 31 или 32 серия - кога беше първия процес ..!? newsm78

Е тва е приказка........
И не се лъжете че сценаристите са 2 жени,те са минимум10 и повече човека.
........Бурха играе голяма роля за едно заради киво Simple Smile
Всички критикувате Eнгин,че бил такъв онакъв.....Но я кажете за формата на Берен.....изтощена коса,изторoмзено лице.....И  защо мислите ,Мустафа като разкъса роклята на Фатмагюл,не остана по сутиен и гащи,защото я срам.......................ли

# 612
  • София-в сърцата на моите деца
Въй,въй...то хубост, то прелест Peace

# 613
  • Пловдив

Добро утро и честит празник на всички.

# 614

ЧЕСТИТ ТОДОРОВ ДЕН на всички, които имат повод да празнуват!

На именниците здраве, любов, щастие и дълголетие!

Общи условия

Активация на акаунт