. Колкото до слухчето че ще се случи нещо с Керим което ще ни натъжи. Моето мнение е следното, след този бой сигурно е откючена старата му травма и ще влезе в болницата пак неми изглеждаше хич добре на финала, как мислите няма ли да ни натъжи отново борбата за живота му повече от едно влизане в затвора, но това са си само мой предположения. Сега за другото слухче за Перихан и Решат, да би било чудесно Перихан да излее душата си ама пред прокурора но тогава незабравяйте, че не само Решат ще е с белезници 

Снощи много ми се спеше и се тропнах в леглото, та чак до преди малко ! Аз съм наясно,че нищо не може да Ви спаси от болестта, и на мен Керим така ми действа, но се стремя да гледам обективно на нещата. Ladychar хич не е заради височината, я го виж в Облака как търчи пъргавко. Ама знам си аз, не можете да го видите. Виж ако искаш и Кенан Имирзалъолу в Езел, той е по-висок от Енгин а каква скорост развива. Това си е до физическа форма. Но това са подробности, аз за таланта на Енгин не споря, невероятни дадености има и изгражда характера на героите перфектно. Просто в тази серия не ми хареса. Аз съм такава,че когато много харесвам някого имам и оргомни очаквания, та само казвам,че сега не се оправдаха. Простих му вече

Препоръчани теми