Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 44 017
  • 719
  •   1
Отговори
# 390
sasi6 и аз нося 37 номер. Кой номер ти става от тази марка, която сега коментирахте billiejean
http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Billiejean?node=344075031& … _7%26pageCode%3Dd
Тези много ми харесват, но някак си още не мога да се навия да си купя он лайн обувка или ботуш с ток. Много ме е страх да не би да не ми паснат на извивката и да се наложи да ги връщам, а ботушите си тежат  Tired
До сега винаги съм купувала равни или с нисък ток.
37 са сандалите и си отговарят абсолютно! 40 купувах също,и те са точни! Вътре са като ортопедичми и от много приятен материал. Ботуши не съм купувала от марката. Иначе и мен все ме е страх да не са ми малки вземам номер нагоре,което понякога никак не е добре!
Ботушите наистина изглеждат страхотно, дано се включи някой,който е купувал ботуши! Изглеждат ми като да си отговарят,нооо не знам!

И за тези се чудя,нося 37-4 дали ще са О.К. като са детски?

http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Ballet%20Turchese%201512 … D2BEBU,B005BP7ER6
Май ще си остана без балеринките,никой не се изказа!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:51 от sasi6

# 391
  • София
http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Ballet%20Turchese%201512 … D2BEBU,B005BP7ER6
линкът не работи  Peace

# 392
Хубава марка са Cubanas. Aз скоро получих тези. Отговарят си, само дето не са за много широки крака, бутат ми се вътре пръстите, но мисля с малко разтъпкване или спрей нещата ще се оправят. Иначе са много удобни, не се усеща токът, много меко се ходи и като че ли пружинират - цък, цък  и цък.

И за каката тази единична бройка Mustang за след някоя и друга далечна година.  hahaha

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 09:23 от yoshko

# 393
  • Бг
Добро утро.
Влизам да дам мнение за това чанте, както обещах. За 35-те лева, които платих за нея, просто е страхотна чантата. Много мека естествена кожа, да, на парчета е, но за парите си е просто идеална. Изработката е хубава и за подарък просто е разкошна. Ето и реални снимки - цък, цък, цък и цък. Сега обаче на черната са й вдигнали цената, добре, че не се колебаех много, много. С една дума - доволна от покупката.
И да се похваля, получих балеринките, в синьо, номер 39. Страхотна изработка са, а и за няма и 35 лв. балерина от изцяло естествена кожа си е без пари. Цветът е само леко по-ненаситен като тези от сайта.
Супер доволна съм и ме изумиха с бързината, поръчката е пусната на 02 Март, вчера 05 Март са били в пощата. Просто супер. Довечера ще мога да дам реални снимки и размер на стелката ако някой проявява интерес.

тези
Eдно мноого бързо питане, това 6 е 39 нали. Оня ден някой поръча от тях, ама забравих кой. За марката не намирам нищо  newsm78. Да не са умалени, уголемени?
Да, 6 е 39. Не знам дали са умалени, т. к. аз се презастраховах с номер нагоре, но сутринта набързо ги премерих и леко, ама съвсем леко са ми широчки отзад, но пък отстрани този ластик компенсира разликата. Както казах довечера ще мога да измеря стелка и да кажа на 6-цата колко см. е.

Взимай смело, няма да си останеш без балеринки hahaha, нищо, че са в детския сектор, това 4 си отговаря на 37 дамско.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 09:46 от Alexa_a

# 394
  • София
Алекса, честити балеринки. Ти си точна ук6, нали? Снощи пуснах последните розови за сестра ми. Ще съм благодарна за см на стелката и как стоят  Hug.

# 395
  • Бг
Betelgeize, не, аз нося 38-ми номер, но т. к. не знаех дали няма да са умалени се презастраховах с номер отгоре. Сутринта набързо ги премерих, добре са ми, както казах има един лек аванс отзад на крака, но не е фатално, а и ластика отстрани го позволява. На първо четене мисля, че номерата си отговарят точно.
Довечера ще дам реални снимки и см. на стелката на 6-цата.

# 396
  • Пловдив
yoshko, много благодаря за отзивите, но кодчето изтече и няма да ги взимам на тази цена. Поне ще знам като ми попадне нещо от марката. Твоят модел ми е от фаворитите, а като им гледам реалните снимки  Heart Eyes благородно ти завиждам. И Мустанга много добре изглеждат.
Сега ще се ровичкам при немците и дано се сдобия и аз с някои качествени ботуши  Mr. Green
Алекса, чантата наистина изглежда разкошно и със здраве да си носиш хубавите балеринки!

# 397
  • София
Йошко върти ми се в главата че имаш нещо на тази марка http://www.javari.co.uk/dp/B002SB9PMI?ie=UTF8&ie=UTF8. Имаш ли мнение по въпроса Hug.Че още се чудя на тази осмица дали да я плащам, да не ми е твърде дълга /крак 26.7-27 някъде/.

# 398
Alexa_a страхотни придобивки Grinning, и аз чакам чантата мерси за снимките, е след тях нямам търпение вече Joy

# 399
  • Бг
Rusalka:), Netty, благодаря момичета.
Netty, няма да съжаляваш.
А и да добавя чантето върви с подарък  Joy, една отровно зелена пазарска торба. Вижда се малко на втората снимка от цвета й.

# 400
  • По широкия бял свят
Моля за помощ от знаещите френски

Bonjour,

Nous vous confirmons avoir procédé à un remboursement de 1,66 € pour votre commande 171-4268149-5139508 auprès du vendeur Javari.

Ce remboursement correspond aux articles suivants :

Article : Incorrect item
Quantité : 1
ASIN : B0050BBHXI
Motif du remboursement : Retour client

Voici le détail de votre remboursement:

Frais de retour : 1,66 €

Votre remboursement sera crédité comme suit:

Sur la carte MasterCard [date d'expiration 6/2014]: 1,66 €

Защо искат да ми върнат 1,66е, след като разходите ми за връщане са 11,22е?

# 401
Тъй като тази тема сега се чете повече да попитам. DPD (UK) кой ги поема в Бг? от коя от всичките куриерски фирми е?

# 402
Betelgeize, да, имам сандали на същата подметка. Много са удобни. Стелката е 26.8 см на 8-цата и ми е иделана за моя 27 см крак. Според мен си отговаря марката, но е за широки крака.

didd, пиши им и се разберете защо такава малка сума ти връщат. Ти писа ли им колко са пощенските, прикачи ли бележката от пощата със сумата?

# 403
  • Бг
Спарки, виж попитай Спиди 0 7001 7001, може би са те - http://www.dpd.com/bg/Home/Za-DPD.

# 404
Тъй като тази тема сега се чете повече да попитам. DPD (UK) кой ги поема в Бг? от коя от всичките куриерски фирми е?

Аз съм получавала от Асос,изпратени с DPD,доставиха ми я от D&D

Общи условия

Активация на акаунт