Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 331
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
Да стават, аз съм с широк прасец и ги закопчах без да ги отпускам от катарамите Peace, може би ако трябва да вкарам слим дънки ще трябва да ги отпусна една дупка.

ДАли могат да станат и за прасец с обиколка 40 см?

# 541
Да стават, аз съм с широк прасец и ги закопчах без да ги отпускам от катарамите Peace, може би ако трябва да вкарам слим дънки ще трябва да ги отпусна една дупка.

ДАли могат да станат и за прасец с обиколка 40 см?

100% ще станат като се отпуснат от катарамите Peace. Моят прасец е 38 см и ги закопчавам без да ги отпусна. Долу при глезена обиколката е 26 см ако ти върши работа иначе мога да ти измеря обикалката на 39 и 40ти горе, не знам кой номер си, нали имам една 40 ка излишна Joy

# 542
Момичета, а според вас читава ли е доставката от немския Амазон? В доста от случаите, цените в Джаваритата горе-долу съответстват на тези в Амазоните (когато самия Амазон е продавач), но  съм си набелязала едни, които преди малко видях, че са с около 20 евро по-евтини в Амазон.де .. то  не се знае колко ще излезе доставката де, ама надали ще е толкова, че да покрие разликата, а тя си е съществена  .. не знам дали да рискувам с пощата  newsm78

# 543
От Амазон идват пак с DHL, няма поща. Мисля около 8 евро ще ти излезе доставката. Но ще видиш колко е точно преди да потвърдиш поръчката.

# 544
  • Русе
Здравейте,
Имам кредитно известие от вчера, но още нямам пари пристигнали. След колко време ги пращат?
Става въпрос за английския сайт.

# 545
Здравейте,
Имам кредитно известие от вчера, но още нямам пари пристигнали. След колко време ги пращат?

те вече са ги превели Peace А кога ще се появят  - зависи от твоята банка, обикновено осчетоводяват за 3-5 дни.

# 546
От Амазон идват пак с DHL, няма поща. Мисля около 8 евро ще ти излезе доставката. Но ще видиш колко е точно преди да потвърдиш поръчката.

Благодаря много!   bouquet

Аз се обадих и в DHL преди малко и казаха, че получават пратки от тях, а и бях чела някъде, че немските пощи са купили DHL .. та пак благодаря Hug

# 547
  • Русе
Здравейте,

те вече са ги превели Peace А кога ще се появят  - зависи от твоята банка, обикновено осчетоводяват за 3-5 дни.

Благодаря, ще чакам.......

# 548
Здравейте,
Колко време, след като им ги върна обратно, получи кредитното?

# 549
anitsa

Аз изпратих обувки на 21.02 и получих кредитно известяване на 5.03

# 550
Отзиви за тези или за марката,ако някой има представа
http://www.javari.fr/Best-Mountain-Conrad-Tongs-homme/dp/B004K6L … ADJ0%2CB00193040S
Благодаря предварително

# 551
anitsa

Аз изпратих обувки на 21.02 и получих кредитно известяване на 5.03
fandango, и моите са от 21.02 и до момента нямам и се зачудих за колко дни става обратния път на чепиците до английско. Пощата иначе същия ден даже ми върнаха.

# 552
За който се надява да му намалят цената на обувките от преди кода - няма да стане. Получих отговор, че нямат основание да сложат намаление на моята поръчка (макар че е пусната 2-3 часа преди пускането на кода). Та така...
И връщат пощенските, след като получат пратката, не като англичаните.

# 553
anitsa

да не би от вашата поща пътуват по-дълго?  Зависи от разписание на влакове колко бързо  колета  ще стигне до София Simple Smile
Аз по принцип получих пощенски също по-рано и сега чакам да ми се появят тези пари в акаунта. Защото нещо в кредитното пак ги има newsm78 И в акаунта в джавари също има 2 пъти пощенски... но първо нека да се покажат, чак тогава ще им пиша  Grinning

# 554
  • София
Поръчах си джапанки от френския сайт напук на снега, който вали тук на огромни парцали Mr. Green  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт