Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 18

• 43 307
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Момичета получих  тези - http://www.javari.co.uk/dp/B003A2I5DE?ie=UTF8&ie=UTF8
На  кутията  пише - UK8- EU39,я  да видя сега какво ще  правя,като и в размените не мога да ги пусна   newsm78    

Защо да не можеш да ги пуснеш в размените ?

# 691
Не съм в БГ ,пощенските са ми колкото са  обувките   
Жалко,че тук нямаме фен  клуб  на  JAVARI     Tired

# 692
А къде си, ако не е нахално да попитам?

# 693
А къде си, ако не е нахално да попитам?
Атина,разтоянието е малко  ,но пощенските  им услуги са огън..... Rolling Eyes Shocked
Ще  пробвам да  ги продам в някой тукашен сайт. Peace

# 694
Минавам да кажа, че днес получих осмомартенския си подарък ето тези сладурчета
http://www.javari.co.uk/Softwaves-shoes-handbags-accessories/s/r … 17%26pageCode%3Dd
Много са лекички, мекички и удобни за има няма 19 паунда. Цвета обаче не го виждам - моите са в червено (пише ферари - сега трябва и такава кола да си търся да сме в тон  Mr. Green). С тесен крак съм и в 37 имам лек аванс, но се преживява. И да похваля бързината - диспачнати на 05.03, днес пощальонката рано-рано ме зарадва. Сега чакам децата и мъжо да зарадвам.  Crazy

# 695
Susie, пиоши им, че номерацията не си отговаря! Би трябвало да ти поемат пощенските! Настоявай!

# 696
  • Варна
Flash*, питаш магазините къде са? Единият е на Владислав преди Била и ъгъла на Образцов дом, а другия - по Ленин в посока "Черно море"  и по- точно в отсечката м/у църквата Св. Никола и Макдоналдс. И в двата продават "Ромика".

Благодаря!  bouquet

# 697
Susie, пиоши им, че номерацията не си отговаря! Би трябвало да ти поемат пощенските! Настоявай!
Първата ми  мисъл беше такава,но после  погледнах  на  кутията,  пише УК 8.Въпреки ,че  УК8 не е 39 европейски,нали така?
В таблицата на джавари пишеше 8=41  а в амазон  на същите  обувки пише 8=42.Н е  мисля,че е  грешка на джавари шантавата  номерация  на  Geox,но не  пречи  да пробвам да им ги  върна .Мисля  си  само,че ако  видят в последствие УК 8 на  кутията и  решат да не  върнат пощенските?

# 698
Така или иначе УК8 не е 39! И ако веднъж ти обещаят ,че ще ти върнат пощенските,няма да се отметнат! А и ти си ги поръчала от тях(джавари), а не от Геокс и не ти е работа да разследваш номерациитте!

# 699
ive равните модели ги има по магазините в София, ако имаш възможност, можеш да ги пробваш за най-сигурно  Wink Аз пообиколих да търся от моделите с ток, но не намерих. Направо ми казаха, че не ги внасят  ooooh!

Не внасят и всички номера. Визирам магазина на Гарибалди и Графа специлано. Там се опита да ме метне една продавачка, че не се произвеждало 42, а аз и посочих тези, с които бях и тя ..., ами не ги внасяме. Е, защо е нужно да лъжат хората, след като самата марка предлага дамско 43?

# 700
Благодаря ви, все пак, момичета! Simple Smile Да, зная, че краката са различни. Аз затова нося основно две-три марки обувки и не мога да се реша на нещо различно, защото съм със средно до широко ходило. Разгледах и таблицата в Амазон за Д-р Мартенс, която съвсем ме обърка...
Относно ширината не бива да се притесняваш. Мисля, че марката не е за тесни, а напротив, за широки ходила. Но за размера... само ти можеш да решиш. Аз като носеща твърдо 7, смятам, че в тази марка ще се пъхна в 6,5 ако имат половинки.

# 701
ive равните модели ги има по магазините в София, ако имаш възможност, можеш да ги пробваш за най-сигурно  Wink Аз пообиколих да търся от моделите с ток, но не намерих. Направо ми казаха, че не ги внасят  ooooh!

Няма възможност за толкова дълго пътуване, за съжаление, до София чак. Wink Ами купете ми два чифта, де, ще ги пробвам и ще върна единия! Wink  Laughing Точно в момента попаднах на сайт, български, с доставка в страната.

Да попитам онези от вас, които са  си искали от Джавари връщане на разликата в цената на стоки от сайта, намалени в срок от две седмици от датата на поръчката: колко най-много време отнема възстановяването на сумите? Зная, че зависи от банката, но все пак...

Благодаря, Бижу, явно съм за 5-ца, щом нося 38,5. Simple Smile

# 702
  • Пловдив
Днес получих тези http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?keywords=kickers&node= … 56%26pageCode%3Dd - черни, 40номер, прекрасни, но отиват в др тема, защото са малки ooooh!

# 703
Взех си от пощата тези Cubanas 3-ка. Моите са сини. Отговарят съвсем точно на 36 и са за нормално към тясно стъпало. Доволна Grinning

# 704
Момичета получих  тези - http://www.javari.co.uk/dp/B003A2I5DE?ie=UTF8&ie=UTF8
На  кутията  пише - UK8- EU39,я  да видя сега какво ще  правя,като и в размените не мога да ги пусна   newsm78    
Може да си попаднала на остатък от стара партида с предишната номерация на Геокс. Потърси из нета дали наистина преди 8UK е било 39EU и им пиши. Грешката е тяхна и би следвало да поемат пощенските изцяло - все пак никъде в описанието не е пишело, че са 8 по старата номерация, нали?
Но пък ако ги пуснеш да се продават, само може да спечелиш - на двойна цена без проблем ще ти ги вземат (ако са от промоцията за 20 лири). Успех  Peace
Детски Кикерс в черно 8 УК, за 15 лири

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 19:02 от РингиРингиРае

Общи условия

Активация на акаунт