КГБ=Клуб на Готините Баби - 120.

• 65 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Е щом бат Бойко така е казал..да разпращам ли яйца от щастливи кокошки! ???  Е тая дивотия...т.е. съвет не бях чувала още! Тоя човек хептен се бъгна!

# 661
           Дидка,не е бат Бойко,а министър Найденов  Mr. Green И да ви кажа какво видях в Джъмбо - явно са слрушали минстър-председателя и нали са гърци веднага са осигурили къде софиянци да си садят картофите. Laughing Продават нещо като чанти /квадратни,наподобява сизал/ и от едната страна има прозорче.Садиш отгоре картофите , а като станат пресните картофи си вадиш от прозорчето. Mr. Green Така,че спокойно зареждайте балконите и первазите на прозорците.Подобна технология бях видяла при рускините,нооооооо..... къде ,къде са по-назад от нас  Mr. Green Там картофите бяха насадени в обикновени чували /черни/ като торбите за смет.

# 662
  • София
Шпунц,честит рожден ден на Велико! Да ти е жив и здрав!Да ти е все така верен и всеотдаен!

# 663
  • София
Аз преди години имах тенекии от сирене на балкона. Садях си там краставички, от семки.
Цяло лято си късах за салата. А в сандъчета имах пресен лук, чесън, магданоз и копър.
Ама сега нещо ме мързи да садя, пък и кучо е на балкона лятото.

# 664
Eхоо, здрасти, здрастии - за втори път днес съм тук, дано все още има някой, та да стане седянката.
Кой каза ,,среща ?"" - Дидка, казвай дата, та да си нагаждаме програмата  да не  я пропуснем.
Посмяхме се се с мъжът ми за тези мрежички за садене на картофи с прозорче. К'во толкова,  ноу - хау  Wink Simple Smile Joy hahaha
Като никога гледам ТВ, ако гледате - не ви ли се струва, че Славчо Трифонов , или по-точно сценаристите му, тайно надничат тук и ни копират? newsm78

П.п - Ееее, пак се разбягахте, оставихте ме сама в компанията на скритите и  гостите. Wink Simple Smile

# 665
  • София
   Джили,другата седмица пак ще ходя до Топлофикация и ако Дидиа не е в отпуска пак ще се съберем.Римар смятам,че ще е на линия.Аз не разполагам с време и това ми е единствената възможност за среща.Днес се надявах от някъде да се появи Маринчето,но не дойде.
   От няколко дни съм се присетила за Здравчето-къде изчезна!

# 666
Oхооо, Яжка- не съм сама значи тук Hug
От понеделник до сряда съм сама в къщи, ако и Ани няма нужда от мен, разполагам напълно с времето си. Казвайте как да стигна до това ,,Лимонче,'' та да ви видя и аз.

# 667
  • София
   Тролей 9 или автобус 204.Третата спирка след Г.Делчев.Но от сега не знам кой ден ще съм там,защото ще ме повикат.

# 668
,,Свиркайте'' и на мен ако е до сряда, след това ми е невъзможно.
 А сега - Лека нощ

# 669

Здравейте, спящи красавици! Hug

Днес ми бе доста натоварен ден.
Благодаря за поздравленията и пожеланията! Старателна, изпълнителна и дейна пенсионерка съм, тава си е самата истина! tooth

Утре пак ще отивам в Клуба рано-рано, че гости ще посрещаме. Наредихме масите и столовете от днес, купихме последни покупки и утре, то вече днес, ще чакаме гости.
Направих панделки от многолистно тесто, поръсени с маково семе и сусам, че е най лесно! Laughing
Някои, които и от мен по-неумеят да "работят с тесто" купиха целувки, козунаци със стафиди, с парченца шоколад и още един вид имаше.
Ако Зефира/Зафето/, качи снимки във фейса, ще ви информирам, който иска да види пенсионерския купон.

Шпунц, честит рожден ден на Велико!
Желая му много здраве, много късмет, все така да се хвалиш с него и все така да се обичате! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

За теб!             За рожденника!       

Утре, т.е. днес, ще е дълъг ден, затова:

ЛЕКА  НОЩ !

# 670
Добро утроо!
Танитка, душко, от къде намираш тази сила и енергия - кога лягаш, кога ставаш, как издържаш и как смогваш с всичко. Възхищавам ти се и ти завиждам на пълноценния живот. Hug

Влизам докато си пия  кафето да ви пожелая приятен и ползотворен ден. Няма да ,,изземвам  Wink Simple Smile функциите'' на  Макавели - чакам тя с поздрав и красоти да усмихне деня ни. За мен, а сигурно и за всики вас е удоволствие сутрин да видя красивите картинки, да чуя хубавата музика и прочета милите и думи. Прегръдки и благодарности, приятелко.

Тук съм, чакам ви. kaffeetrmker_2
Днес ще съм в къщи в повечето време, тъй че ще ви наглеждам.
Хубав ден!

# 671

Добро утро Simple Smile

Облаците са едно от най-преходните неща, както и още толкова много неща в живота ни. Без тях обаче няма как да забележим колко ярко грее слънцето  Rolling Eyes

Момичета, хубава седянка сте си спретнали снощи по "късна доба"  Wink
Tani-ta, много се радвам на всичко, което пишеш и на активния ти живот. Хубав празник днес  Hug Hug Hug
Djily,  Hug Hug Hug

Желая ви хубав четвъртък, много усмивки и позитивизъм

# 672
  • София
    Doбро утро,мили момичета!
    Макавели,благодаря за кафенцето,макар,че аз ще пия моето по късно.Бързам за работа и влизам само,за да ви пожелая хубав и успешен ден!

# 673
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро , момичета!   bouquet 
Днес съм се надигнала в 5.20 ч.  Laughing
Краси трябваше рано да става , та и аз , че трябваше да го закарам и
да си върна колата. Опържих една опаковка мекички , бе от рано на котлона.  Grinning
Добре , че хората измислили мързеливи и евтини мекички , то е питчици де ,
но аз съм си ги побългарила , раздегляйки ги ги пържа , мекици един път , страхотни. Blush
За 1.19 евро , 8 бройки мекиЧци-ци. Mr. Green
Тук днес е последния работен ден и после във вторник чак.  Peace
Цяла Испания днес не работи , само Каталуния.  Mr. Green
Смятам , че след като живея тук , съм длъжна да се съобразя и с техните празници и
събития , та смятам в събота да боядиша нЕкое друго яйце. Днес ще взема и пъдпъдъчени ,
стават много готини , поне комшийските деца се радвам много.  Peace
Хубав ден!  Hug

# 674

Добро утро,момичета!!!Да се запиша и аз ,че почвам великденско почистване,килимите днес ще ги донесат и до довечера всичко ще е готово Naughty
При мен няма нищо ново,всичко е в рамките на нормалното.Приятен ден на всички  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт