КГБ=Клуб на Готините Баби - 120.

• 65 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
На чудесна дата си родила Арита HugДа е жива и здрава дъщеря ти,винаги да се чувства горда че е любима съпруга,  майка , дъщеря, с други думи -жена Hug

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Арита , честит двоен празник!
Да ти е жива и здрава рожденничката!
Много здраве , щастие , любов и късмет!

# 92
        Честит празник  мили приятелки ! Hug Hug Hug
     След хубавите пожелания на всички вас , след прекрасните стихотворения на Танитка , Кари....ще ви  пожелая  , слънце в душата , усмивка на устата и много обич да получавате и да давате !!!   Всеки ден да е празник за всички нас ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm44

# 93
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! ДАНО БЪДЕМ ВСЕ ТАКА ЦЕНЕНИ И ЩАСТЛИВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

АРИТА, ЧЕСТИТО ТИ ДВОЕН ПРАЗНИК! НА РОЖДЕНИЧКАТА  - МНОООООГО ЩАСТИЕ!  bouquet  bouquet  bouquet

Танче, ама като те посети Музата нямаш грешка! Hug Hug Hug

# 94
  • София
Аритка, да ти е жива и здрава дъщеричката! Щастие и късмет й желая!

# 95
Лелеле щях да пропусна празника на Арита ! Нека е честит и да е жива и здрава дъщеричката и Само че ще минава с един подарък ама  пък сигурно винаги ще е голяяям !Шегувам се !

Онлайн попаднах на тази торта и викам си хайде да я нарежим за празника  Твърди се че се казва червено кадифе  Ще запазим бабетката ама другото да си го хапнем !Да ви е сладичкоооо !

# 96
  • София
Честит Осми март на всички! Пожелавам здраве и много щастие с близките хора!   bouquet
Арита, честит двоен празник у вас! Да е жива и здрава дъщерята и много да се разбирате!   bouquet
Весело изкарване на празнуващите тази вечер и наздраве.

# 97
Аритка,да ти е жива и здрава дъщеричката!С любов и щастие да отглежда двете си принцеси заобиколена от хора,които я обичат!

# 98
Скъпи мои Шпунц, Кари, Жабче, Янче, Марина-Влади, Рамона, Айша, Дидия, благодаря за сърдечните пожелания за двойните ни празници с Красето!Тя е най-скъпият ми подарък за цял живот! А пък и тя си избра да се роди на този ден, сигурно си знае защо Simple Smile !
На всички -  наздраве за хубавия ни женски празник! Нека всеки ден го усещаме и изживяваме като празничен!

# 99

Арита, честит рожден ден на дъщеричката ти! Heart Eyes
Желая й много здраве, много любов, много щастие и много късмет!
Хубав празник! Наздраве! newsm51

Изкарахме банкета, хапнахме, пийнахме, акордеониста на хора ни беше с нас, пяхме до насита, после отидохме в читалището, там изнесохме концерт за кварталките, имаше почерпка, за първи път опитах парченце банан потопен в разтопен шоколад, течащ във фонтанче. Какви ли не гевезелъци измислят хората, но пък е вкусно! Laughing

Радвам се, че поздравлението ми ви е харесало! Hug Heart Eyes

Днес ще си лягам след филмите, че банкети, банкети......време е да се наспя като човек! Joy

Черпя ви и вас ягодка потопена във фонтан от разтопен шоколад и ви казвам ЛЕКА  НОЩ !

# 100
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!НЕКА СМЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ ,ГЛЕЗЕНИ!!!

Арита - честит рожден ден  на твоята щерка!
Нека е здрава и щастлива !

Днес ние бяхме свободни- в смисъл не бяхме на работа.
Много заведения и всички пълни с жени. GrinningПриятни са женските партита.
В къщи хапнахме,пийнахме и сега се изнасям към спалнята.

Лека нощ приятелки Hug Hug

# 101
  • София
Габката, и нас ни пуснаха днес в 15 ч. да се подготвим за празника.  Grinning
Нали преди 2 дни бяхме на ресторант с приятелки - та отметнахме и тази задачка.
Сега хапнахме и пийваме с Пламен. Ани мина като вятъра през дома, връчи ми 1 гербер и замина да празнува с гаджето.
Танита, почивай сега - такава наситена програма имаше. Аз не мих издържала толкова мероприятия.
Лека нощ на заспиващите.

# 102
ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА!ЛЕК И СПОКОЕН ПЕТЪЧЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!

# 103
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
При мен не започна много добре.Анжелка се събуди с висока Т. А Мелчето е в Русе по задачи.Заведох Криско на у-ще, купих хексалгин, дадох на Анжелка и сега я чакам да се събуди,че да отидем до болницата.Гледам, че не е вече така зачервена и спи спокойно.Дано не излезе сериозно, че преди и дишането й беше хрипкаво. Praynig

# 104
Дообро утро, момичета!
 Благодаря, Дидка, за кафенцето,  след вчерашния ден ще ми се отрази много добре!
Танче и Гъбче, благодаря за пожеланията към щерката!
Янче, много неприятно е това с Анжелка! Дано смъкне бързо температурата и не се окаже нещо сериозно! Емка също е болна и ми е голяма тревота, а Краси е сама с бебчето и с нея! Ох, аман от вируси!
Лек и според ден, дами Hug!

Общи условия

Активация на акаунт