Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Не си струва да си търкате клавиатурата за тази особа
Напълно съм съгласна!  Peace Peace Peace

# 301
  • Пазарджик
Dettodorova заповядай моля

Ползваме го против уроки и хейтъри.

# 302
  • Разград
Fatmagül

# 303
  • Пловдив
Да сложа Керим. С тази брадва....върховен.

Скрит текст:
Има един знак

# 304
Здравейте, мили момичета! Радвам се, че не Ви напуска доброто разположение на духа . Вече в няколко теми се опитвам да се включа, но Вие с такава подробност разнищвате и Облака и Фатмагюл, че в повечето случаи няма какво да добавя. Възхищавам се и на Хриси, и на Круелка, и на Марта 49, Марианка, ГФилипова, Нелка 123, Детелинка и т.н., (опасявам се, че може да пропусна някой, а не искам да обидя никой.)  newsm10 smile3501 newsm51
Момичета, не си заслужава да се поддаваме на провокациите на някои от посетителите на темата! Важното е, че въпреки всичко успявате да запазите добрия тон, за което Ви Благодаря! Еваала! smile3501 newsm51 smile3525

# 305
  • Пловдив

К Л И П

кликли върху надписа

Прекрасно фенско клипче - от 64 серия. Керим в действие.

# 306
  • София
Повлечена от коментарите за Облака и аз го започнах. Още съм в началото /до 6 серия/, но определено вече ме е завладял. Чета коментарите ви и повечето се препокриват с моите усещания за образите.
И един тъп въпрос, но много ми е чудно какво си овива Мустафа Булут около китката и защо го прави? Когато го дават в леглото да спи или се преоблича нещо като парцалче около едната китка забелязали ли сте?

# 307
  • Разград
Fatmagül/Kerim –Dayan

# 308
  • В Града на липите

beti76, поне три пъти се каня да питам същото и все забравям. И на мен ми е интересно.

# 309
  • София
Може би е нещо ритуално....Дори единият път ми се стори, че отгоре е изписано N.

# 310
# 311
  • Разград
Kerim & Fatmagül "Ölüm ve Yaşam Arasında"

# 312
  • София
За кърпичката около ръката на Муст.Булут и аз се чудих,помислих си дали пък Нарин не му я дала и аз да съм изпуснала newsm78,но явно и вие се чудите....
Аз забелязах и нещо друго-когато почина бащата на Нарин,тя му остави обувките пред вратата,пред портата,на другият ден мина един беден човек и ги обу...,явно това е според тяхната религия,някакъв обичай,да се слагат така обувките на починалия.....ние пък нали така раздаваме дрехите ........

# 313

Марта , сценария ти ми подейства като балсам за душата !!! Hug Hug Hug

Определено турските сценаристи нямат навик да завършват последните кадри с бъдещето на героите...Напротив , дори завършват с "отворени" финали и всеки да си го тълкува както иска... Но , завършването до никъде на сценария си е техен прийом - особено за игралното кино...!? Peace

# 314
Абе и аз се чудех за това парцалче около ръката на Мустафа Булут.И най - накрая реших че е нещо дадено му от Нерин.
Лека от мен отива да гледам Облак...после може пак да хвърля едно око. smile3506

Общи условия

Активация на акаунт