Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 416
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Добър вечер момичета.Връщам се да ви чета  bouquet

# 586
  • Разград
TOYGAR IŞIKLI Nergis Fatmagül&Kerim

# 587

Мартa_49 Честит рожден ден!Бъди много щастлива!

# 588
  • Стара Загора
Хриси,честит ти  нов подпис!Много е хубав Керим там -и на  мен ми е любима сцена Grinning.
Скрит текст:
И да те питам-как се чувстваш с Керим зад решетката ,нямаш ли нужда от помощ Grinning?

# 589
Момичета, направило ли ви е впечатление, че косата на Фатмагюл се накъдри някакси между другото. В 22 еп. например е с права коса и после става все по-къдрава. Чудно ми е това как да си го обясня. От любов към Керим ли й се накъдри или след ужасната нощ й се изправи? Може би стават такива работи. Може и аз един ден да се събудя с букли, ако много се влюбя  Joy

# 590
  • AMS
Момичетаааааааа
Нали знаете, че не започнах да гледам Облака, защото Енгин там е с мустаци,
а аз не харесвам мъже с мустаци.
С брада може!!!
Та вчера милото доста време беше в банята и като излезе
Обръснал брадата и оставил мустаци както на  М. Булут, та и още по гъсти!
Сега като го погледна и се плаша!!!
Ама хак да ми е!!!

# 591
  • В Града на липите
Хриси,честит ти  нов подпис!Много е хубав Керим там -и на  мен ми е любима сцена Grinning.
Скрит текст:
И да те питам-как се чувстваш с Керим зад решетката ,нямаш ли нужда от помощ Grinning?

Боровинка:
Скрит текст:
Много добре се чувствам. Не искам никаква помощ, имам отпуснати минимум две серии насаме  

miranda78, на сватбата на Мерием, докато бяха на фризьор, тя спомена, че я е убедила да си я накъдри. Та вероятно става дума за фризьорска намеса, едва ли си я къдри всеки ден.

Дива, мила съчувствам ти.  Hug  Ако моя ми спретне такъв номер, собственоръчно му ги обръсвам докато спи.

# 592
Мерси за отговора, Хриси! Явно съм пропуснала това обяснение! Сега схванах!

# 593
  • Пловдив

*nin4eto*, abvto, anarus, aniksi, anitodeleva, babaitka, Baiche, beti76, borovinka123, bzsa, caby, cezaroni, Cvetito-76, danidorina, daniela.qnkova, danitoo12, diksi72, elizaar, ema153, evelin, fratsla, Gabie, galandri, Gerity_jl, hrissi_sz, iivar, inabat, is this love, ivka k, janvief, kerilain, krisskka, kurkuma, LINNA9, mal4eva1984, mamaraya, mamata48, marcheF, Miglena Teofilova, milena1980, milena5190, mimoza1910, miranda78, moon-ray, palu, sasas, sladurchetata, ssr, stefito123, STIVAs, Svetlasim, val80, ValentinaP, valkova*, Vese-lina, vichom, zlatinag, Ради Simple Smile, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, юнона_60 (+ 11 Скрит/и) и 104 Гости преглежда(т) тази тема.

Влизам във форума и като виждам тоя калабалък си викам, аха, трейлър-мрейлър ще да има  Grinning Обаче йок  Rolling Eyes Хора какво бистрите по нощите бе, я бързо по леглата да си забавлявате вашите Керимчовци  Wink Трупайте активи да не ви мрънкат в четвъртъците   Joy

Дива  Hug, ами значи вече може да гледаш и ти Облака ,тъкмо ще претръпнеш по-бързо  Joy Joy

# 594
Берен е много по-хубава с къдрава коса  Peace

# 595
Всякак е хубава Берен!

# 596
  • Стара Загора

Скрит текст:
Ок Хриси,щом е за две серии newsm10 newsm53-тъман-мъман!
Дива и аз останах изненадана от визията на моя мъж-от няколко дни е с брадичка като на Керим в първите серии и като го попитах защо ми каза,че нали харесвам да гледам цяла нощ"как му беше името"т.е.Керим и решил да ме изненада!

# 597
  • Разград
Fatmagul Because of you

# 598
Много досетливи вашите мъже - БРАВО!!! И искат да Ви се харесат! Току виж станало нова мода - брада тип Керим!!!

# 599
Хаджер ще я изкарате още малко света вода ненапита! Ще помага я, след като забърка кашата от злоба да отмъсти за несподелените си чувства, пък после я загриза  съвестта като помисли, че любимият й е убил Фатмагюл. Нейните мотиви са много далеч от безкористна помощ, породена от загриженост за доброто на Фатмагюл и Керим.
Не съм съгласна, че е злобна, никъде не виждам злоба в героинята досега, видях ревност, но злоба не. И дори ревността не беше причината за признанията й, не беше и от безизходица, не беше й отчаяние. Болката й от предателство на Мустафа е повода тя да свали картите. И не съм съгласна, че забърка каша, по-скоро помогна казвайки истината, която трудно щеше да се разбере без нея, кашата я забърка Мустафа. Това е моят прочит на героинята. Аз така разбирам нейната роля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт