Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 348
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
 И понеже  започва да се развидилява:

Добро да е утрото Ви! Позитивен, топъл и приятен денят Ви!  Иииии ФРАГМАНЧЕ! Hug Hug Hug

# 661
Оооох гледат ми се такива снимки! Peace Peace

Скрит текст:

Марта Hug   bouquet не мога да не те поздравя и за финалните сцени според твоя сценарии . Разкиснах се от удоволствие при прочита им / няколко пъти го изчетох / Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 06:54 от Goni

# 662
  • Пловдив

Добро утро на всички. Вторник - днес надеждата за трейлър продължава...

# 663
  • Пловдив

За да ни е хубав денят в очакването на новини и трейлър, поздрав с тази прекрасна песен:

Скрит текст:

# 664
Добро утро и от мен! Гледам, гледам, не виждам трейлър  Sad 
Пуснах канал D на живо  Shockedс някаква надежда за трейлър, пуснах си нещо като сутрешен блок по канал D Shocked! Тотално съм превъртяла!
Мина трейлър само за Кузей-Гюней.

# 665
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Мале, мале, в темата вече се пише денонощно  Laughing Обаче баклвата си останаааа  Thinking Дано е технически проблем забавянето. Ама от друга страна пък, ако няма в четвъртък серия ще може да си отпразнуваме спокойно 8 март  Wink

# 666
Добро утро,сладурки!Нека е усмихнат денят ви! Hug Hug
Липсата на фрагман определено ме притеснява ooooh!Все пак да не губим надежда!

http://www.youtube.com/watch?v=5M5mLhEEKvI&feature=fvwrel

# 667
  • Стара Загора
Добро утро момичета!Мариана,благодаря за кафето и  хубавата песен!
Злати,права си разбира  се за 8 март Hug,но на мен лично ще ми е по-спокойно ако знам,че в късните часове след купона ще има нов епизод и ще си го изгледам като подарък за празника newsm03!Това не зависи от нас обаче.... baby_neutral дано ни пуснат трейлър и да си имаме серия!
  п.п.Детелинка,мерси за песента  bouquet

# 668
  • София
Добро утро,момичета!!!Закуска-макузка-евет,трейлър-мейлър-йок!

Заповядайте в Лондон на английска закуска!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 669
Това по-скоро е ирландска закуска - много си падам, ям я в Мърфис, /но не на закуска/. Английската е по-неапетитна, но по-полезна - демек - овесена каша или поридж. Само тия черни шайбички в чинията като въглища не зная какво са. Добро утро и от мен момичета!

# 670
Добро утро, дами! Благодаря за кафетата и закуските! Желая ви лек и успешен ден!
Хриси, честит нов подпис- много е хубав!

# 671

Лек ден и от мен ! Дано скоро да има трейлър,а до тогава-моля,наслаждавайте се на гледката!
Ако не слушате-марш под душа! Grinning Grinning Grinning

# 672
Е, ти плашиш куче със салам!!!

# 673
  • София
milittana  bouquet
Скрит текст:
......тези шайбички и аз не знам какви са,но като цяло в гр. Плимут в частен дом съм яла точно такава/без тези шайби/това се води типичната англ.закуска,ама пък в хотелите-предлагат само мюсли и мляко,ааа и препечени филийки Grinning Grinning Grinning ама както и да е

За облака:Най-после си доизгледах Облака 21 еп.-Ужас,потресена съм от последното..........
В тази серия Мустафа Булут пак ми стана симпатичен,ех,този Енгин-може да накара човек да хареса и Джак изкормвача  ,а Асие направо я обичах,как накара детето да се изпишка в басейна Joy hahaha Joy,и се опълчва на Мустафа-кефи ме,идването на Бахар в конака създаде някаква малка връзка между Асие и Муст.,обедини ги омразата им към тазиии #Cussing out,Бахар.Мустафа й вика ,да му се маха от живота,а тя "джанъм"-мнооого нагло същество......
 Фатма милата как не може да пише,да бяха дали на Мелек да им напише имотите........това беше също силен момент.....
Друго ,което ме впечатли-войната продължава м/у доктора и Мустафа,но сега за земята.......тук вече не съм на ничия страна.......и Сердар си е прав,и Мустафа е прав....Сердар изчисти пустеещи земи и иска да се използват за обществото и той се страхува,че Мустафа ще ги завземе и ще ги съсипе,но пък и Мустафа си има правото да купува каквото иска,а това май ще е за добро сега...... newsm78
Ще видим,ох,няма такава краста като този филм.....а,като ги гледам как чоплят семки и на мен все ми се люпят,но пусто все забравям да си взема....ще ме почерпи ли някой със семки newsm53

# 674
Леле, как си издържала досега да не го гледаш 21 епизод!!! Аз още в неделя го "сгънах". Много, много силен филм. И си права, че Енгин може да накара да харесваме всякакъв персонаж, изигран от него. Асие не я харесвам - много ми е нагла, враждебно настроена към Нарин, егоистична и проста. За майка й пък да не говорим. Селски парчета с амбиции с една дума. Тези образи в реалния живот ме изприщват направо, има ги много. Забелязахте ли, че в басейна на конака не могат да влизат жените - дори стопанките на къщата. Колко ли е дразнещо в този пек....да гледаш водата и да не можеш да се разхладиш.

Общи условия

Активация на акаунт