Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 484
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Цитат
Цитат на: Марта_49 в Нед., 04 Март 2012, 17:12
Ще ви напиша нещо - на фона на тежките серии това което ми се въртеше в мислите е направо като ерес. Ще ви го пусна в скрит текст след малко, защото си е по - дългичко като текст.

Скрит текст :
newsm51 smile3501 smile3501 smile3501Браво Марта!И аз искам такъв финал...

# 241
Марта_49 невероятен сценарии.По добре не може да е.
vania_e страхотен клип и невероятна песен на Таркан.

# 242
  • В Града на липите
За ОБЛАКА

Скрит текст:
Направо съм потресена от края на серията. Тези, които са я гледали, ще ме разберат. Иде ми да спра да гледам сериала, не че бих могла. Потресаващо е просто. На тоя грозник и сие и смърт им е малко. Заслужават всеки ден да ги убиват по веднъж в продължение на минимум сто години.
И как се хвърли върху Нарин това момиче, нямам думи просто.
А така хубаво почна серията с Асие и ножа. Аз отдавна съм и фенка, но този път надмина очакванията ми.

# 243
  • Разград
Mustafa Bulut & hoşgeldin

# 244
Марта, направо настръхнах!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
Здравейте , момичета!

Марта  Hug  Страшен финал , прекалено хубаво , за да е истина. Точно от нещо такова имахме нужда след всичките лоши слухове и вероятността да останем на сухо в четвъртък.

# 246

Спомни си любима/първия сериал на Берен , красива любовна история    50-70 години  Турция.Филма е правен с много пари и  станал ХИТ  , предизвикал  политически  дебати и скандали .Няма трагедии

Спомни си любима-1-1

Спомни си любима-1-2

http://vbox7.com/play:4d641a5e7c

Спомни си любима-1-3

http://vbox7.com/play:46aebd9bd0

превода  досега се прави  от феновете на Джансел Елчин
/където липсват субтитри ,има пояснение  за какво говорят/

# 247
Еееееееее, Марта_49, страхотно е! От твоята уста - на сценаристките с ушите ! Дай Боже! Praynig Praynig Praynig

Мен ако питате, на татко Фахредин изобщо не му е време сега да умира. Нито пък на Хаджер. Те са много важни за Керим . Но сценаристките ,явно, са решили да вдигнат градуса на напрежението до краен предел, да видят докъде, аджеба , ще издържим .

# 248

Аз лично искам да гледам нещо такова - от прекалената драма - сега и екшън, забравиха, че резултата на пълното възстановяване при жертвите претърпели насилие е създаването и функционирането на  истинско семейство - съпруг и деца.

# 249
Браво, Марта! Много хубаво си го описала   bouquet

Напомня ми за сценарии, разработван в една нощна смяна преди n месеца  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586795.90

Специални поздрави на Гери, Нелка и Синчеритка  newsm51

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 18:46 от bunco

# 250
Марта, супер си! Сега вече, какъвто и финал да има (happy), ще го сравняваме с твоя. Дано са ти достойна конкуренция!   bouquet  Дано по - скоро се сетят за семейството и децата, да не се налага ние да ги подсещаме  #Cussing out

# 251
Аз се надявам, че не напразно наблягат на моментите, когато някой от тях е с бебето и му се радва, а другият го наблюдава с любов. Както знаем, случайни работи тук няма, само дано да ни позволят да им се порадваме.

# 252
  • В Града на липите
Аз се надявам, че не напразно наблягат на моментите, когато някой от тях е с бебето и му се радва, а другият го наблюдава с любов. Както знаем, случайни работи тук няма, само дано да ни позволят да им се порадваме.

Peace, да и аз забелязах, как акцентират на тези моменти. Дано поне финала да не е в реално време.

# 253
bunco , благодаря ти за припомнянето!  Hug Ех, спомени, спомени... Ще взема да се върна и аз назад.  Thinking
И тогава, и сега Cruela проспива най-интересното.  smile3521

# 254
  • AMS
Марта,
Благодаря!!! Много мило, че написа финала в този момент!!!
Сигурно ще е подобна последната сцена, но до тогава ......????
Създателите на сериала, няма да изменят на стила си и ще се радваме през сълзи на всичко хубаво!!!

Общи условия

Активация на акаунт