Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 466
  • 721
  •   1
Отговори
# 270

А Мустафа Булут става за харесване, точно колкото и Мустафа Налчалъ  Wink Joy Joy Joy Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата  Peace

Злати  Grinning, честно да ти кажа, пречупваме ги през очите на Енгин. Аз поне. От там е цялата работа  Joy
хриси мъжът ще се амбицира , ще намери някоя фатмагюл /героинята е 90 набор /...................Simple Smile

# 271
  • София
Иеееееее 21 епизод на любимия ми Облак иееееее,иеееееее Hug newsm44 newsm44 newsm44 newsm47 newsm20Много много благодаря,чакам го с нетърпение този филм!!!! newsm51

# 272
  • Пловдив

А Мустафа Булут става за харесване, точно колкото и Мустафа Налчалъ  Wink Joy Joy Joy Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата  Peace

Злати  Grinning, честно да ти кажа, пречупваме ги през очите на Енгин. Аз поне. От там е цялата работа  Joy

newsm10 newsm10 Ей това е самата истина. Ако ролята се изпълняваше от някой,който не ви е залепнал на очите коментарите щяха да са съвсем други  Peace

# 273
Виж как си призна, ЗлатеLaughing  Hug  Hug  Hug

# 274
Блеки,остават 15 серии,ама само не ми казвай,че гаргата ще го заловят накрая Cry Ако е така,значи ще гледа сватбата на сладурите на живо от мястото на събитието-може и да замести Хриси в коментарите,но се страхувам,че ще е много зает да рони сълзи и сополи smile3518 Mr. Green
Тогава аз ще съм с млякото и куpабийките и ще се наслаждавам на чудесната гледка Laughing Joy Joy Joy

# 275
  • Разград
♥Kerim-Fatmagül♥ Dön (Return)

# 276
  • Пловдив
Куркума  Hug, какво съм си признала джанъм  newsm78 Аз никога не съм казвала,че харесвам Мустафа Налчалъ , а само,че го разбирам и му съчувствах до един момент Grinning Но винаги съм казвала, че той ще става все по-зле и ще завърши зле, защото наистина обича Ф и няма да намери изход от ситуацията. Но изобщо не го харесвам като образ или постъпки.Харесвам Фърат  Heart Eyes и с всяка следваща серия все повече играта му . В последната серия беше просто брилянтен(особено като си триеше нослето с опакото на ръчичката   Joy Joy) Направо ми идеше да му подам салфетка  Laughing

# 277
Точно това казвам и аз - понеже харесваш Фърат, това те кара да проявяваш разбиране към Мустафа Н., макар и подсъзнателно. Момичетата, които харесват Енгин, намират оправдания за Мустафа Б. Така се оказва.

Актьорският талант и на двамата е безспорен. Говорим само за харесване като физика.

Аз да добавя, че съм гледала първа серия на Облака и макар и да обожавам Енгин, за Мустафа Б. оправдания йок.

# 278
  • София
newsm10 newsm10 Ей това е самата истина. Ако ролята се изпълняваше от някой,който не ви е залепнал на очите коментарите щяха да са съвсем други  Peace

Абе като цяло Енгин ни е залепнал и на очите и на сърцето Embarassed, две мнения няма. Ама сериозно, да ти кажа, ако Мустафа Булут не ми допадаше като образ, аз не виждам изобщо с какво щеше да е ценен сериалът. Той е най-голямата "интрига" в този сериал.

А  Енгин като М.Булут прави много по-завладяващ образ от образа му на Керим.Така,че аз лично за себе си не смесвам нещата. Но Енгин си е Енгин,това е положението  Laughing!!!

# 279
  • В Града на липите

Куркума, по повод това: "Актьорският талант и на двамата е безспорен. Говорим само за харесване като физика",  аз бих го нарекла не физика, а химия. Ако се придържаме към точните науки естествено  Grinning

# 280
Много точна поправка, Хриска-МрискаHug

# 281
Ох, най- после свърших с четенето!Сега "отивам" да гледам 21 еп. на Облака, gphilipova, mariana 51, благодаря за тази възможност!

Но преди това DAMON какво ще кажеш за този поглед? Heart Eyes

Ето погледа на влюбена и желаеща любимия Фатма .
Берен не го е показала с Керим
/никой не очаква креватни изпълнения /

gphilipova, благодаря

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 20:23 от Tara41

# 282
# 283
Много красиво нашето момиче, Бунко.  Wink  bouquet

# 284

Като ги гледам тези не мога да не се сетя за Bon Jovi - "I'm a cowboy, wanted dead or aliveJoy

Общи условия

Активация на акаунт