Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 463
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте искам да попитам кога ще има превод на цялата 64серия  Laughing

# 256
Напомня ми за сценарии, разработван в една нощна смяна преди n месеца  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586795.90
Специални поздрави за Гери, Нелка и Синчеритка  newsm51

И тогава и сега - истината е една.
Запленени от сериала момичета / какво да правим / искаме си романтиката.

П.П. Аз се включих в темата след края на първи сезон / месец септември / -  не съм плагиатствала от момичетата. Просто мислим явно по един и същи начин.

# 257
  • AMS
Здравейте искам да попитам кога ще има превод на цялата 64серия  Laughing
Айдааааааааааааааааааааааа
Ами така ми се пада, като пиша лоши работи.

# 258
  • Разград
Fatmagül & Kerim - In the end

# 259
di...va хехе не се ядосвай де хехе,поне един в тема да пита,да не са повече   bouquet

# 260
Предложение за универсален отговор

# 261
Напомня ми за сценарии, разработван в една нощна смяна преди n месеца  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586795.90
Специални поздрави за Гери, Нелка и Синчеритка  newsm51

И тогава и сега - истината е една.
Запленени от сериала момичета / какво да правим / искаме си романтиката.

П.П. Аз се включих в темата след края на първи сезон / месец септември / -  не съм плагиатствала от момичетата. Просто мислим явно по един и същи начин.

Марта   bouquet
Романтичките са си романтички. Нормално е на всички в темата да ни се иска такъв сценарий / финал.
Не съм имала предвид плагиатство. Просто си спомних каква забава беше и реших са го споделя с вас.   bouquet

# 262
Отпуснатото ми неделно време за ползване на компютъра изтече - желая ви лека вечер, дано утре сутрин темата ме посрещне с фрагман. Аз от своя страна обещавам да почерпя всички.

# 263
Бунчок,много добре си го спомням това с близнаците-и тогава,и сега много се смях Joy Joy Joy Joy
Марта,този твоя сценарий си е направо супер хепиенд  love001  love001  love001

# 264
И тогава, и сега Cruela проспива най-интересното.  smile3521

Тъй, тъй  Wink
Помня те аз тебе с онази Пина Колада  Joy

# 265
  • Пловдив
gphilipova, mariana51

Няма такъв кеф ,обичам виииииииииииииии  Hug Hug Hug Hug

А Мустафа Булут става за харесване, точно колкото и Мустафа Налчалъ  Wink Joy Joy Joy Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата  Peace

# 266
  • В Града на липите

А Мустафа Булут става за харесване, точно колкото и Мустафа Налчалъ  Wink Joy Joy Joy Ама важно е как ни харесва да пречупваме нещата  Peace

Злати  Grinning, честно да ти кажа, пречупваме ги през очите на Енгин. Аз поне. От там е цялата работа  Joy

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 19:31 от hrissi_sz

# 267
Момичета , чувствам се прецакана. Така чакания фрагман го няма, а утре на работа няма как да го видя, че не ми се отварят клипове там. Да се помоля като циганче, ще разкажете ли какво става, че до 6 часа ше се побъркам.
  Хриси, в теб ми е надеждата, миличка. Всъщност, случвало ли се е друг път да няма серия, май някой спомена по-напред. Ако да, по същата причина ли?

# 268
  • В Града на липите
  Хриси, в теб ми е надеждата, миличка. Всъщност, случвало ли се е друг път да няма серия, май някой спомена по-напред. Ако да, по същата причина ли?

Само да пуснат фрагман, не се притеснявай, ще ти го разкажа и с точките и запетайките. Може да се пробвам и да го нарисувам, обаче там съм супер зле.
Аз наистина се надявам, че няма да прескочат седмица, най-малкото защото новия сериал им диша във врата по рейтинг.

# 269
Май финалът наближава.Ако има още 10 епизода,с какво ли ще ги запълнят....
Според мен мустафа ще изчезне някъде ,и ще се появи накрая...

Общи условия

Активация на акаунт