Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 466
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Добре ще ви кажа мейла, но искам да ви питам да неби да свършва филма в 64 серия-какво толкова става тогава? Знам че прострелват Керим и Фатмаа му казва че го обича. По нататкъ не го знам.

# 541
Сериалът е 78 серии.Все още се снима.Общо взето никои незнае как ще завърши.
И да незабравиш за обещанието си  Joy

# 542
Има още около 15 серии Peace Peace

# 543
Нееееееееееееееееееее.....15 серии след 46 Cry #Crazy
Ето мейла!
enginakyurek@facebook.com
Този е официалния , а другия е в щьгддр но не го помня-ще се разровя да ви го пратя!

# 544
  • Добруджа
Привет момичета!  Hug Изчетох ви най-после  Party Много весело е било днес при вас.

Марта, честит рожден ден!

Желая ти не просто усмивка, а смях,
не просто радост, а щастие,
не просто богатство, а огромно изобилие
 и повече от всичко- любов и душевно спокойствие!!

Тази липса на трейлър ме навежда на мисълта, че ще излезе вярно слухчето за серията този четвъртък.  newsm78

АНКЕТА - да подкрепим нашия сериал
http://www.gecce.com/anket/sizce-ekranlardaki-en-iyi-drama-dizis … -hangisi-735.html

# 545
Ето мейла!
Този е официалния , а другия е в щьгддр но не го помня-ще се разровя да ви го пратя!
На какъв език му писа?

# 546
Здравейте момичета! Отскоро съм във форума.Чета Ви с голям интерес и честно казано много се забавлявам с коментарите .За две седмици изгледах сериала.Невероятен е .Може да е нагло но резултата е -още една безнадеждно влюбена в Енгин.Сега като зная ,че остават 15 -тина серии силно се надявам да е схубав край.Всички знаем за драматизма на турското кино.Точно това задържа зрителите-защото това е истинския живот.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 21:11 от redroze74

# 547
Здравейте момичета! Отскоро съм във форума.Чета Ви с голям интерес и честно казано много се забавлявам с коментарите .За две седмици изгледах сериала.Невероятен е .Може да е нагло но резултата е -още една безнадеждно влюбена в Енгин.Сега като зная ,че остават 15 -тина серии силно се надявам да е схубав край.Всички знаем за драматизма на турското кино.Точно това задържа зрителите-защото това е истинския живот.

Добре дошла при нас! Hug

# 548
Grinning Имам приятелка От Турция и тя ми преведе на турски-той сигурно се е изненада

# 549
  • Пловдив

Трябва да признаем на Хаджер в 64 серия колко помогна на Керим.

Скрит текст:
Момичета, той не отговаря лично. Има си админи по фейсовете. Казвал е в интервюта, че няма време за това, но знае какво пишат за него - има хора които се грижат. Слагали сме такива преводи. Иначе представяте ли си - фенската любов има и обратна страна.

# 550
Дано скоро да има трейлър,че съм пред инфаркт.През час влизам в дейлито ама тц-алах каресин Laughing

# 551
Бе какво ги гледате тия трейлъри - аз само се дразня така. Искам си и си чакам целия епизод, преведен разбира се. Даже там, където пишете какво ще се случва, аз го прескачам, да не ми се разваля кефа, като си гледам цялата серия. Така де - елемент на изненада да има.

# 552
Ето мейла!
15 серии след 65, а не след 45 !!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 553
Peperuda25, добре дошла! Съжалявам за насилието, което си преживяла в миналото, дано само добро да имаш в бъдещето! Виж как се развълнуваха всички (и аз вкл.) от отговора на писмото ти до Енгин. Всички сме луднали по него! Дано четвъртък дойде с нова серия, иначе ще има реки от сълзи, не бива да е така точно на 8 март, нали? Приятна вечер на всички!

# 554
Цитат
mariana51
Трябва да признаем на Хаджер в 64 серия колко помогна на Керим

Съгласна съм! И не само в тази серия. Като цяло аз много харесвам героинята, тя онагледява предрасъдъци ни и нежеланието ни да се борим с тях, да видим другата гледна точка. Защо?  Защото е много по-лесно да не си задаваш въпроси, да не водиш вътрешна борба, много е лесно просто да приемаш нормата и по лошото да я прилагаш във всички случаи, а живота и хората не са само черни, не са само бели, но е лесно с един аршин да мериш всичко.

Общи условия

Активация на акаунт