Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 403
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Страхотен клип за гнева на Керим!

# 631
  • В Града на липите
Хриси,
Аз не забелязах брадвата, но пък ми се стори, на финала на еп., когато говореха по телефона Керим и Оня, че се и видяха, или поне Керим го видя, и разбра къде е точно!?

Неее, няма как да се видят. Чуха линейката и затова застинаха. И двамата я чуха в телефоните си. И Керим разбра, че е наблизо, затова хукна.

Куркуметке, гледам бе, ама аз съм разногледа, ти не знаеше ли. Мога да виждам навсякъде. Обаче почнах от 36-та та имам и там няколко момента дето не са за испускане. Много хубав Керим в 36-та, направо е....  Two Hearts

Л_Д, не съм чула за неразбирателство. Чух само, че тя го е предложила за ролята.

# 632
Хриска, аз съм на 13-та и се наслаждавам на мисълта какво ми предстои.  Heart Eyes Хубав, хубав, и все по-хубав става... Blush

# 633
Жената ,когато  ревнува или  е наранена  от любимия мъж  е способна да го  накаже    без това да означава ,че е спряла  да   го обича .Това се отнася и за Фатма и за Хаджер.
Възможно ли е Фатма да не е стреляла и да е пожертвала Керим?
Аз  не вярвам някоя жена да не стреля  без предупреждение и колебание  ,ако замахват с брадва над обичан човек /дете,любим/

# 634
Зорничкееее, къде сииии...  smile3532

# 635
  • Разград

# 636
Здравейте "нощтни птички"! LaughingКой ли ще грабне наградата? newsm78

Как мислите, това актьора, който играе д-ор Сердар ли е?Днес се появи в епизод от сериала "До последен дъх".
Скрит текст:

# 637
Репетиция и повторение на кадри/не е 65 епизод-трейлър, както е изписано/.
Посмейте се:)

забележете в 0:36''
Simple Smile смях

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 01:24 от СВЕТОЗАРА

# 638
още ли не е излязъл трейлъра Sad  smile3511 smile3511
кажете къде проверявате че и аз да гледам  badcomp

# 639
  • София
Някой беше споменал за песента,която пускат в 21 еп. на Облака/с доктора/ за кратко....може и да сте я поствали,че не ми се връща да видя,но това ми е любимата класика:

и ето още едно красиво изпълнение,което е много подходящо и за Фатмагюл,и за Нарин::

Чуйте го-прекрасна песен,винаги на 8-ми март си я пускам и ми става едно хубаво и ..........

# 640
  • AMS
Ако не ги махне милото мустаците, не е голям риска. Започвам Облака.
А за Хаджер си мисля - Защо да умира и да загуби даже бебето си? Не смея да я съдя изобщо, за това което е направила, или не е направила. Ако аз бях на нейното мято, кой знае какви щях да ги оплета.
Тя наистина е в много тежка ситуация. Даже се притесних много, когато Керим ѝ повишаваше тон и размахваше пръст. Ако искат обаче да покажат, че властите са си на мястото, то след като тя подписа показанията си, трябваше да се придвижат нещата с прокурор и съдия, и да стане защитен свидетел. Как може в тази ситуация, да пуснат тази бременна жена навън сама?

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 01:34 от di...va

# 641
още ли не е излязъл трейлъра Sad  smile3511 smile3511
кажете къде проверявате че и аз да гледам  badcomp

Аз гледам тук.

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom/videos

Дива, на техните власти явно не може да се разчита, или поне не на бързината им. Още си чакат защита за Фатмагюл...

# 642
  • Разград

Скрит текст:

Известен лектор започнал семинара си в зала с 200 души и 100-доларова банкнота в ръка.
- Кой иска тази банкнота? Всички вдигнали ръце.
- Ще я дам на един от вас тази вечер, но преди това скъсал банкнотата на две.
- Кой я иска сега? Пак всички ръце се вдигнали.
- А ако направя така? Той я пуснал на земята и започнал да я тъпче и размазва. Вдигнал я -мръсна, изпокъсана.
- А сега? Иска ли я някой? От...ново всички. Тогава той започнал:
- Няма значение какво ще направя с банкнотата, вие винаги ще я искате, защото тя не губи стойността си. Така е и с хората. Много пъти сме смазвани, ритани и не се чувстваме важни. Но без значение какво ни се случва, ние не губим стойността си. Мръсни или чисти, смачкани или цели, дебели или слаби, високи или ниски, нищо няма значение. Нищо от това не променя нашата значимост. Цената на живота ни не е в това как изглеждаме пред другите, а в това кои сме и какво знаем.
Сега помислете добре и си спомнете: - петимата най-богати души в света - петте последни Мис Свят - петима лауреати на Нобелова награда.
- Как върви?
- Трудно, нали? Не се притеснявайте. Никой от нас не си спомня вчерашните най-добри. Аплодисментите отлитат, трофеите потъват в прах, победителите се забравят! Сега си спомнете:
- Трима учители, помогнали ви във вашето истинско израстване; - трима приятели, помогнали ви в труден момент
- Някой, накарал ви да се чувствате специален
- Петима души, съпътствали ви през живота.
- Как върви? Много по-добре, нали? Хората, които оставят следа в живота ни, не са най-известните, нито най-богатите, нито най-надарените. Те са онези, които се грижат за нас, обичат ни, вярват в нас, които са с нас винаги.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 01:41 от vania_e

# 643
Ваня, това беше много красиво.  Hug

# 644

Общи условия

Активация на акаунт