Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 348
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

Между другото, нищо не каза за емотиконката на докито,
да не би да си станала фенка на Мустафа  Joy  Joy  Joy

Джанъм, това не го разбрах  newsm78 За коя емотиконка ме питаш  Rolling Eyes А фенка на Мустафа нали знаеш кога ще стана  Wink

Скрит текст:
когато Енгин Алтан изиграе ролята  hahaha Joy Това в кръга на майтапа, наистина ми е много гаден като персонаж Мустафа Б.Мразя хора, които си мислят ,че всичко им е позволено,безскрупулни. При мен принципа "целта оправдава средствата" не е на почит  Laughing

# 706
  • София
Хриси ,напълно съм съгласна с всичко, което казваш.Права си!
Само да си кажа, че ако ме обича Мустафа мен, не знам дали сърцето ми изобщо ще ме пита искам ли или не?! Embarassed Истинската любов си е любов,без причини и обяснения...Тя  е магия!

Peperuda25 , мила, Сердар е от един друг филм /Ако бях облак/, ама ние си ги заплитаме за по-интересно.  Laughing
Отивам в другата тема, че и аз не знам,какво правя още тука  newsm78 Joy

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 12:43 от Л_Д

# 707
 CryАз написах нещо заа единия филм съдбба дето Енгин умира бързо-там ме изненадаха сцените с шумен секс и обарване на малко момче-Енгин там защитава момчето което работи в кафенето и един го намушква-мога да изгледам всеки филм с Енгин-дори ще си променя горе това -ценител на Енгин Акюрек Heart Eyes
И писах след това за Мустафа и една ми писа че съм била много неориентирана...аман-вчера някой се захвана с мен заради темата печати за нокти 9-аз съм маникюриска и правя таква и отскоро правя клипове. Има хора които нищо не правят и заяждат всички защото не могат да направят нещата по-добре! Бе просто ужас. Ама аз не се оставям да ме ядосват.

# 708
  • В Града на липите

Злати:

Скрит текст:
Става дума за снощния ми пост 559 на стр. 38, там те поздравих с една емотиконка на д-р Сердар. Просто компа ми на работа е отвратителен и нещо не ми позволява да го копна. Сори.

# 709
  • Пловдив
Леле,леле, как съм я пропуснала тази страничка  ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed Хриси,благодаря ти ,че ми обърна внимание  Hug Hug Hug А Доки е върхът,даже и 3 пръста отгоре  Wink Сега ще видя дали не мога да си го наместя в подписа  newsm53

Пеперуда 25, ами постовете ти са много объркани,трудно се схваща за какво говориш  Peace Бъркаш филми със сериали, бъркаш имена и става каша.Това има предвид Мариана . Иначе никой няма нищо лично нито към теб ,нито към който и да било друг  Hug

# 710
  • Стара Загора
Peperuda25 ,тази "една ми писа че съм била много неориентирана" е жената,която с много любов оформя темите за всички нас.Също и благодарение на нея гледаш филма със субтитри,защото Мариана е част от екипа,който прави и вгражда субтитрите.Така ,че се въздържай от такива коментари.Разбрах за проблема ти вчера в другата тема за ноктите,но тук не се заяждаме така,също и никой не прави критики с цел да подразни другия.Поддържаме добрия тон и веселото настроение и така всички се чувстваме близки,споделяме чувства,вълнения,снимки,клипове,анализи и коментари .Явно ти не си прочела много от темата,за да задаваш въпрос от рода на кой е д-р Сердар.Разбирам,че може би нямаш време да прочетеш всичко,не те и карам,но когато си свободна,просто поразгледай как стоят нещата.В началото на всяка тема е описано-кои филми обсъждаме и инфо за тях.
Извинявам се за дългият пост,не искам да обидя никой,но ми стана много горчив вкусът от точно тия думи-подчертаните по-горе.

# 711
Извинете-аз си ги гледам сериите и без субтитри. Вече почнах да разбирам доста на турски-дори 47 серия като я гледах без субтитри -половината неща ги схванах. Много ми стана....извинявам се на адашката за думите-не съм разбрала че съм я наранила!  smile3525 smile3505
Проблема ми е че много нескопосано пиша и заради това че се вълнувам изпускам доста думи!
Приятен ден от мен-отивам да поработя!

# 712
  • София
borovinka123,ооооо чок чок ташекюлер..........да ми е сладко!!!!

# 713
Ето ви малко от моята новогодишна баклава-да ви е сладко:D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1419090873118.2060349. … 29179&type=3#!/photo.php?fbid=2480408565397&set=a.1419090873118.2060349.1108029179&type=3&theater

# 714
  • София
много вървежна тема   bouquet

# 715
Здравейте, мили момичета!

Аз също като вас гледам с удовоствие за Фатмагюл и Керим. Случайно открих темата ви и много ви се зарадвах. Макар и да нямам много време да пиша, реших все пак да ви кажа ЗДРАСТИ!  Simple Smile

Токущо открих едно мини-фрагманче за 65-та серийка и се чудя, дали сте го открили и вие.

http://www.youtube.com/watch?v=f7_V4JaSaNw

# 716
  • В Града на липите
Здравейте, мили момичета!

Аз също като вас гледам с удовоствие за Фатмагюл и Керим. Случайно открих темата ви и много ви се зарадвах. Макар и да нямам много време да пиша, реших все пак да ви кажа ЗДРАСТИ!  Simple Smile

Токущо открих едно мини-фрагманче за 65-та серийка и се чудя, дали сте го открили и вие.

http://www.youtube.com/watch?v=f7_V4JaSaNw

Здравей, и добре дошла
Вече сме в тема 85, почти я презполовихме. Преди два часа и ние видяхме трейлъра. Това е първия за 65-ти епизод.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645521.msg21342857#msg21342857

# 717
              Тара , кой е твоя любимец ..!? Защо се натъжаваш - по-малко фенки .., по-добре за теб..!?  Grinning

Скрит текст:
Той е "първата ми любов", не че след това нямам и други за които бих изблъскала някой от вас от опашката. Heart Eyes
 Heart Eyes

В следващото инфо се говори за някаква награда на Енгин Алтан в Америка тази година.Много моля момичета, за какво става въпрос? Praynig
Скрит текст:
Amerika’da ödül kazandı
Engin Altan Düzyatan, başrolünü oynadığı “Bir Avuç Deniz”le, 2012 Los Angeles Movie Awards’de en iyi aktör ödülünü kazandı.

Başarılı oyuncu, filmde canlandırdığı Mert karakteriyle “yakışıklı prens” klişesini yerle bir etmişti.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19705990.asp

'Bir Avuç Deniz'e ABD'den üç ödül

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı 'Bir Avuç Deniz filmi, 2012 Los Angeles Film Festivali'nden 3 ödülle döndü. Film, 'Mükemmellik Ödülü' ve 'En İyi Üretim Tasarım' ödüllerini aldı.

# 718
Момичета, може ли да ми кажете горе-долу какво стана в последния епизод?Съжалявам,но нямам време да се върна назад в темата..Ще ви бъда мнооого благодарна! Praynig Hug  bouquet

# 719
  • В Града на липите
Момичета, може ли да ми кажете горе-долу какво стана в последния епизод?Съжалявам,но нямам време да се върна назад в темата..Ще ви бъда мнооого благодарна! Praynig Hug  bouquet

Току що направих резюме, за това ти поствам него. Доста е дълго, но нямам време да ти разкажа серията накратко. Предполагам, под последен имаш предвид 64-ти.

Скрит текст:
Епизод 64

Перихан обвинява Решат, че е допуснал Мустафа в къщата им. Ердоан и Селим се притесняват за живота си. Докато напрежението в къщата расте, пристига и г-жа Леле. Мустафа оставя съобщение на телефона на Керим, в което му казва, че Фатмагюл е с него, там където й е мястото и че никога повече няма да се разделят. ”Ако умрем, ще умрем заедно”, завършва той. А после изхвърля телефона през прозореца на колата. През това време, Керим излива душата си пред психоложката. Той се обвинява за случилото се. „Убеден съм, че гузната ми съвест няма да ме остави на мира. Чувствам се много виновен и няма как да го преодолея. Самообвинявам се дори, когато Фатмагюл казва, че ме обича. Искам да ме обича. Лудо влюбен съм в нея. Но не мога да си простя. .... Като че ли един глас вътре в мен постоянно ме обвинява. Не знам как да го накарам да спре. Въпреки усилията ни, не знам какво ще се случи в бъдеще... И на двамата раните ни не са заздравели. Страх ме е, че това може да не се случи”, казва Керим на психоложката и не може да сдържи сълзите си. Тя го съветва да поговорят открито за случилото се. Мехмет открива, че д-р Нил е направила блог в интернет в подкрепа на Фатмагюл. Мукадес успява да ядоса Кадир. Мустафа води Фатмагюл в изоставената обувна фабрика, където преди време са го държали Яшаран. Когато тя се свестява, той я вързва за един стол в една от стаите. Казва й, че няма смисъл да вика за помощ, и че вече никой и нищо няма да ги раздели. Заплашва я с оръжие. Керим научава, че Фатмагюл си е тръгнала с някакъв мъж и веднага разбира, че Мустафа я е отвлякъл. Изпада в ярост и се обаждат в полицията. Всички са много притеснени за Фатмагюл, особено след като чуват съобщението на Мустафа и виждат запис от камерите в паркинга. Керим не може да се овладее. Отива да говори с Хаджер в полицията. Мустафа се опитва да убеди, Фатмагюл, че не й е враг, но тя му заявява, че е точно такъв. Той отново обвинява за всичко Керим. Керим не успява да научи нищо от Хаджер. Той отива с полицаи на паркинга за да претърси тировете и Яшаран разбират за отвличането. Полицията установява, че Мустафа е избягал с кола на Яшаран. Мустафа обвинава Фатмагюл, че тя е причината той да разруши живота си. Решат и г-жа Леле представят проекта си пред инвеститори.  Ендер казва на полицията, че между отвличането на Фатмагюл и делото за изнасилване може да има връзка. Ердоан и Селим са отведени в полицията. Хаджер признава всичко в полицията, както за убийството на Вурал, така и за прострелването на Керим. Мустафа признава на Фатмагюл, че смърта на Вурал е била нещастен случай, но умишлено е стрелял по Керим. От полицията засичат местоположението на телефона на Фатмагюл. Щом излиза навън, Керим се натъква на Селим и Ердоан и полудял от гняв и болка им се нахвърля. Едва успяват да го усмирят. Мустафа съблича Фатмагюл, взема дрехите и вещите й, слага ги в колата и я блъсва от една скала в морето. През това време, завързана полугола и боса за стола Фатмагюл крещи за помощ, но няма кой да я чуе. Фахретин се връща в Истанбул. Мукадес разказва не Синем за отвличането. Яшар, Перихан и Хилмие са призовани да дадат показания в полицията. Мустафа носи нови дрехи на Фатмагюл и докато тя се преоблича прави опит да избяга, но той я залавя.  Керим научава от полицаите, че сигналът на телефона й е заглъхнал и си спомня думите на Мустафа, че ще умрат заедно. Новината го съкрушава. Освобождават Хаджер, но и казват да не напуска града. В този момент Кадир научава, че са намерили колата, но тя е паднала от скала в морето. Рахми и Мерием избухват в сълзи, а Ердоан и Селим злорадстват. Вечерта всички чакат потънали в скръб на скалата, да извадят колата от морето. В същото време Мустафа моли Фатмагюл да не го мрази, а да го обича както преди. Той е доволен да разбере, че Фатмагюл не е била с Керим, но тя го праща по даволите, както й всички останали. Полицията открива дрехите и обувките на Фатмагюл, но според тях колата вероятно е освободена от скорост и бутната умишлено. Предполагат, че вътре не е имало никой, а също й, че Мустафа се е отдаличил пеша и вероятно е в района. Г-жа Леле отива в полицията за да свидетелства в полза на Яшаран. Вместо да успокои Рахми, Мукадес го тревожи още повече. Сами успокоява Хаджер, че Мустафа е жив. Тя си спомня техен разговор в който той споменава фабриката и се обажда на Керим. Докато говори с нея по телефона, го виждат Фахретин, Мерием и Кадир, които минават от там на път за Истанбул. С насочен пистолет към нея, Мустафа моли Фатмагюл да му каже, че го обича. Казва й, че живота и на двамата зависи от нея. Но тя предпочита да я убие отколкото да го последва. Докато търси обувната фабрика, Керим се въоръжава с брадва. Мустафа оставя Фатмагюл за да огледа наоколо преди да тръгнат. Случайно вижда по телевизията, че ги издирват и разбира, че не ги мислят за мъртви. Обажда се на Керим и докато му казва, че Фатмагюл е негова, и че знае, че не я е докоснал, по шума в слушалката двамата разбират, че са близо един до друг. Керим се втурва във фабриката и открива Фатмагюл. Докато двамата тичат към изхода Мустафа се връща и стреля по тях. Керим избива оръжието от ръцете му и двамата се сбиват. По време на боя Мустафа го удря в раната в корема и успява да го събори на пода. Надвесен над него с брадвата Мустафа настоява Фатмагюл да признае, че не обича Керим. В същото време Керим я моли да не стреля. Мустафа замахва с брадвата и в този момент се чува изстрел.

Общи условия

Активация на акаунт