ЗАНИМАНИЯ С 9-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 21 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ейй, всички май сте си бИли камшика навън  Grinning И ние бяхме, но се прибрахме чавето да спи (нали ни е един такъв шантав режима). Престраших се днес да не подтичвам след Митко, сакън да не падне. Та като си седнах в градинката на една пейчица на слънчице, а детето си тичка сам-самичък насам-натам...  Whistling Е няма такъв кеф. Е, вярно, че го дебнех с поглед като някоя квачка, че и току подвиквах "Внимавай!" или "Не тичай!" и т.н. Но не падна нито веднъж  Flutter На прибиране минахме през един детски магазин в близост да си прибера покупките от вчера. Бях си забравила парите  Embarassed и помолих продавачката да ми прибере някъде торбите, а аз днес ще мина да си ги платя и да си ги взема. Много ме хвана срам  Embarassed Голям съм заплес.
Мая, `айде честито за края на сесията! Отдъхни си сега. Като чета какъв зор ти е с това учене, направо ме втриса, честно, чудя се как издържаш. Аз ненавиждам да уча  Embarassed Срам не срам... По повод добрия сън на Коки - Митко започна да спи почти през цялата нощ (с малки изключения) точно след като проходи. При нас това определено оказа голямо влияние на нощния му сън. Дано и при вас да е така!  Hug

# 631
Ееех, че хубаво звучи, Мели. Ти си седиш, чавето си припка.  Heart Eyes

Ние бяхме на пазар, една от целите беше слънцезащитно мазило, ама имаше само едно на Себамед в огромна опаковка и съответно много скъпо. После мъжът ми отиде да купи някакво от аптеката, взел на Гарние. като го погледнах: "Не мажете върху лицето".  ooooh! Ми на мен точно за лицето ми трябва, няма на плаж да я водя още. айде, с него аз ще се мажа, ама какво да търсим за нея не знам. Вие какво сте взели?

# 632
  • София
Биодерма фактор 50  Peace И миналото лято с това го мазах. Става и за лице, и за краче... и за дупе  Mr. Green

# 633
Ми то и тва е фактор 50+, но защо да не става за лице се чудя. На мен за лице ми трябва, после за ръчички, крачета и така. Ама мерси, дано го има в нашта аптека.

# 634
  • Berlin
И ние се прибрахме преди половин час. Simple Smile Пак имахме малко изпълнения навън, но го взех, изправих го в количката и го раздвижих малко, та се успокои.
Ние ползваме Мустела слънцезащитен за чувствителна кожа, май също е 50ти фактор. Не знам какъв да купуваме след това.

# 635
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
Пупи,съжалявам,че така са се развили нещата със систъра  Cry
Пуц,аз бях писала онзи ден-взех на Виши-за деца 50 + ,скъпичко и на мен ми дойде  Whistling
А вие чували ли сте и тази версия,че ако се мажат децата с толкова висок защитен фактор,не успяват да приемат вит.Д  newsm78 Явно както всяко едно нещо и това си има и добри , и лоши страни  Wink
Майче,поздравявам те за свършилата сесия,а относно 5-те часа сън  smile3501 smile3501 smile3501 Аз и на 3 бих била много щастлива  Wink
Мели,поне успя ли да починеш,седейки на пейката  Mr. Green Hug
Абс,аз исках Мустела да взема,но нямаше,а не ми се обикаляше да търся  Wink

# 636
Ама мажете ли ги и по лицата с тях?

Даре, има логика, нали тъкмо ултравиолетовите лъчи (май) помагат да се синтезира витамина. Но едва ли е фатално.

# 637
  • София
Аз мажа и лицето.

# 638
Аптекарката казала на мъжа ми, че сега като се стоплило, продажбите точно на това мазило внезапно пораснали и той логично отбеляза, че няма на плаж да водят децата сега, а ще ги мажат по откритите части, т.е лицето. Ама що така пише на опаковката не знам.  Rolling Eyes

# 639
Здравейте! Simple Smile
За мазилото,като не намерих Себамед,днес взех Биодерма 50+ и й намазах лицето.
Ние пак бяхме два пъти навън.Първият път излязохме от 10,30 до 14,30 и след това от 17 до 18,30.Прибрахме се за спането.

# 640
Мммм да - цял ден навън  Mr. Green, аз вече имам тен, ако не съм споменала  вече, на Дидко бузките също, въпреки чадъра и пазенето. Тази година тук ще има пак много бебета - много коремчета се разхождат.
Да ви кажа - аз вече като чуя рев и намирам все седнало бебе, даже през нощта Simple Smile.
И последното събитие - при къпането тази вечер Дидко се покатери по ръката ми и стана прав в коритото  smile3539  newsm44. Вечер като го прибера от разходка се побърква да се търкаля и да беснее на спалнята, при положение, че и навън го вадя от количката да не омръзва. И пак да спомена като видя малко бебе и ми става сантиментално  Heart Eyes

# 641
  • София
И аз мажа лицето,слагам и шапка с периферия Peace
Мерси момичета,сега съм взела/вече/ едно друго да му мажа муцунката,ако не се оправи ще пробвами вашите предложения Simple Smile
Жожо е голяма закачалка,с бебета,с хора с всички се закача...днес съм седнала на кафето а той още в количката и сервитьорката застанала до него ми взима поръчката и нашия какво направи-разбира се я хвана за пръстите на ръката и се държи и й се усмихва Simple Smile

# 642
Ехо, ние преди малко се прибрахме.
Мели, по някакво съвпадение, племенникът също след като проходи, започна да спи. От твоите пръсти, знаеш в чий монитор...
Дарка, ти не ме разбра. Коко спа 5 часа, аз легнах два часа, след като той заспа, защото четох и на мен ми се хванаха 3 часа сън. На фона на буденето на всеки час през последната половин година, тези 3 часа ми бяха като не знам като какво... Толкова добре ми се отразиха и толкова наспана се почувствах, че бодърствах до сутринта, повече не можах и да заспя.
Пу-пу, днеска беше толкова готин, че няма накъде повече. На разходката кротуваше много, дори накрая успя да поспи за половин час в количката. Като го прибрах се разбуди, иначе може би още щеше. Бях с една приятелка, тя бременничка милата в 3 месец. Коко като се влюби в нея - то не я галеше, не й говореше, не я плюеше...
Онзи ден излязохме с лигавника и баща ми каза, че съм го излагала, че е лигльо. Днес го оставих и до такава степен си олигави блузката, че можеше да се изцеди. Едва го преобличах по пейките, за да не настине, сложих му едно поларено, което носих за горна дреха... И баща ми преди малко вика, че от лигите си ще настине ахахаха

# 643
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Иде ми да постна 15 чаши кафе  Crazy
До 4:00 избутахме нощта с 4-5 будения,после станах да дам едно хапче на баща му,естествено Янис се събуди,приспах го,след 15 мин пак се събуди,до 6:00 се мъчих да приспивам и ... в 6:20 се събуди кукуряк,боли ме главата,болят ме очите,т`ва направо е нечовешко   smile3511
Все по-често и за по-дълго се пуска и стои прав,но не крачи  Wink
Пуц,на нашия слънцезащитен пише за лице и тяло  Peace
Майче,язък,да беше поспала  Hug

# 644
  • UK
 Добро утро!
 Дарка и аз съм в отбора на неспящите тази нощ. Ани беше постоянно гладна цяла нощ, и си сучеше както си трябва, не да се приспива или залъгва. Събуди се в 6ч. и сега май спи (не се чува на бебефона). На всичкото отгоре преди малко оскуба котето за дупето и цял сноп косми и остана между пръстите. Животното сигурно цял ден няма да се покаже.
 Аз вчера цял ден бях навън. Но първо се разправях с нашият доставчик на нет и тв. , после с Близ( на майка ми) и съм забравила , че вчера и днес имам тестове за освобождаване. ю
 Аз взех крем на Юсерин 50+, мажа и лицето , то сега всъщност само лицето мажа. Не пише дали става за лице или не.Чувала съм , че тези които са спецялно за лице са като тебешир и трудно се размазват. Ани вече има доста тен.
 Майче браво за сесията. Дано Коко вече да влезе в ритъм и да се изморява през деня , за да спинка цяла нощ.

Общи условия

Активация на акаунт