Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 7

• 66 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Кажете ми,моля, как при цена 3.99 на хамбургера в една от рекламите,героят получава ресто от 3 лв. ?
За съжаление ,в момента нямам линка на рекламата...А е толкова дразнеща с това бягство за 3 лв ресто...

# 601
Мразя кока кола, но много харесвам "олимпийската" им реклама

# 602
На мен много ми харесва новата реклама на вафла "Хипер" с Нед! Peace

# 603
Какво мислите за новата реклама на Хенди в стил немски еротичен филм Mr. Green Laughing Лично ние много се смяхме у дома.Това е първата им реклама която харесвам Peace

# 604
Ех че хубава темичка.

# 605
  • София
  Какво ще кажете за Икейската реклама?Излиза,че можеш да подлудяваш хората с шум, но като ти направят забележка, бързо да се правиш,че спиш.Хайде всички към Икея, да пощурваме съседите.

# 606
  • София
Не знам дали сте засичали по DIVA една реклама на някакво сирене (или нещо друго подобно) в кутийка - баща, майка и момиченце на пикник под едно дърво. И хвърчи една калинка (явно показва, че това е най-хубавото сирене). Тази беше безобидна. Но пуснаха продължение: същото семейство, калинката каца върху кутийката, отварят я и почват да гребат с лъжица. Обаче този път сиренето е с чушки и иглежда така, сякаш ядат калинки  Sick

# 607
  • Пловдив
Не знам дали сте засичали по DIVA една реклама на някакво сирене (или нещо друго подобно) в кутийка - баща, майка и момиченце на пикник под едно дърво. И хвърчи една калинка (явно показва, че това е най-хубавото сирене). Тази беше безобидна. Но пуснаха продължение: същото семейство, калинката каца върху кутийката, отварят я и почват да гребат с лъжица. Обаче този път сиренето е с чушки и иглежда така, сякаш ядат калинки  Sick
Тази втората с чушките-калинки не съм я гледала, но ми напомни на една реклама на Милде- дават жената гушка пухкаво зайче, после как къса хартията, на мен винаги ми изглежда, все едно къса зайчето  Grinning

# 608
  • София
а аз все си мисля, че се избърсва със зайчето.

# 609
  • София
Какво мислите за новата реклама на Хенди в стил немски еротичен филм Mr. Green Laughing Лично ние много се смяхме у дома.Това е първата им реклама която харесвам Peace

Обаче я спряха, и отново дават предишната за Самсунг со се лепката Laughing

# 610
Обаче я спряха, и отново дават предишната за Самсунг со се лепката Laughing

еее ,мерси за превода, все се чудя какво говори този Simple Smile

Аз не видях другата реклама на Хенди Sad

# 611
  • Ланкър, планините Овнерог
  Какво ще кажете за Икейската реклама?Излиза,че можеш да подлудяваш хората с шум, но като ти направят забележка, бързо да се правиш,че спиш.Хайде всички към Икея, да пощурваме съседите.

Не съм я гледала, но ИКЕА ме кефят с идеите си. Както сега на Орлов мост на спирките от двете страни на Цариградско метнали по един диван и перденце под самите спирки. Онзи ден трябваше да изчакам мъж ми там и седнах на единия. Потънах.......кеееф

# 612
  • София
Аз Икейската съм я изпуснала  Sad А диванчетата бяха готини, и аз ги видях. Ама перде нямаше  newsm78

Една по-стара реклама ми направи много неприятно впечатление. За оня, дето седи на компютъра, а около него обикаля едно яйце, дето все му пречи, та накрая го счупи. Глас зад кадър: "Децата са много крехки, лесно можеш да ги нараниш". И диктува адрес на сайт (все едно трябва да отидеш там и да провериш колко начина има да нараниш едно дете  Sick). Сега вече не я засичам, дали не се усетиха, че звучи доста двусмислено  newsm78

# 613
  • София
  Коя е актрисата от рекламата на македонските наденици?Която казва: Е, за наденицата ви утепах.

# 614
Мъжът ми казва, че била Мария Игнатова. Но аз не мога да я позная.

Общи условия

Активация на акаунт