Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 98

• 27 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Хриси, благодаря мила!  Peace
Аз от толкова празници се замаях! hahaha Joy Joy

# 47
Ох. Иле, ако беше палавост - нямаше да съм тук в нета ,а на някоя кушетка, ама къде ти
Снощи си прегледах някои сериики от "Езо" с нашата Нургюл - ама така ми беше приятно - доста неща съм позабравила - май тук ме подсети някоя от вас да го погледна.

Скрит текст:
Видях,че снощи са ми ползвали компа и нали съм любопитка - веднага направих проверка - имаше и други "закачки" много по солени,ама... Embarassed Embarassed,че нали сме бг мами.В сайтовете на моя тийнеджър какви си ги дрънкат само... ooooh!,че и онагледяване правят,ама аз нали съм либерте - не го издавам на баща му!

# 48
Дими нашата Нургюл в "Езо" е много готина.Там имаше един дето и беше първия съпруг,еееее няма такова говедо  smile3511.Честно много ме дразнеше.Там и наш АМ играеше.Пак не му беше много хубава ролята .

Скрит текст:
Аз сега съм си пуснала да гледам Фатмето.На тия серии дето Фатма и Керим са в къщата на татко му.Ей с глас се смея на Мукито.Ама любопитна ,любопитна  миолата Joy Joy Joy

# 49
  Дими!   Hug   Ени!    Hug

Страхотна е нашата любимка във всичките си роли.Превъплащенията ги прави с някаква лекота, поне аз с такова впечатление оставам, когато я гледам във филмите.

# 50
# 51
Диме като спомена за младежа се сетих, че и твое детенце е далеч от теб. Затова искам да споделя нещо което дъщерята изпрати са рождения ден на баща си! Ама няма да плачеш като нас!

Скрит текст:
ПИСМО ДО ТАТКО

web

Здравей, татко!
          Откраднах си мъничко време,
за да ти пиша, че аз съм добре.
Задъхана следвам мечтите големи
и нищо не може по път да ме спре.
Не съм ви забравила. Мисля ви много!
И знам, че ви липсвам - това ми тежи,
но трябва да стискаме зъби, за Бога!
Човек, в слабостта си, най-често греши...
Така - ти ме учеше някога, татко,
когато се плашех от черния мрак,
когато ядях до преяждане сладко
или се препъвах във къщния праг.
Тогава ми казваше - "Горе главата!
Стъпчи изкушение, болка и страх!"
Ти стискаше ласкаво-силно ръката ми
и аз се преборвах набързо със тях.
Пораснах щастлива при теб и при мама.
Разбрах що е вярност, любов и уют...
Готова съм вече! И никога няма
да ме изплаши човешкият студ!
Така е при мене... Пиши, как сте вие?
Намери ли евтини, сухи дърва?
Мама - лекарства редовно ли пие?
Пушиш ли още следобед лула?
Изпращам ви малко пари. Да си имате.
Не ми се сърди и не питай защо!
Студено е вече навън. Иде зимата...
Купи си обувки, на мама - палто!
Целувам те силно и моля те, татко,
не се притеснявай! Аз съм добре!
Ще дойда по Коледа, макар и за кратко...
Обичам те:
                  Твое голямо дете.

Румяна Симова

Приятен ден момичета! wavey wavey wavey

# 52
Дими разсмя ме  Joy Joy Joy Joy

Ох тези погледи Муратови ще трябва да влезнат в действие нищо че ще мълчи.
Като чета коментарите за новата серия що народ е фен на Мурат, едва ли авторите ще си позволят да го оставят така без да е влюбен. Няма да ни оставят съвсем на диета-  да минем с  мълчание и мъжкарство

Скрит текст:
Ени, наслаждавай се на сериите, Мукито се побърка от любопитство, тя затова звънеше често.Иска да е в течение на нещата. А сега в последната серия какъв театър изигра на Мерием и адвоката, след първата им брачна нощ, само да разбере как е минала нощта.
 Иле, незная Дими дали се разплака, но аз го направих след като прочетох написаното. Имаш умно момиче, поздравления

# 53
  Привет, момичета! Hug

Иле, не знам за другите, но мен успя да разревеш. И аз само съхранявам години наред такива писания, а и пазя едни други, на които листите са пожълтели вече. Но да са живи и здрави, макар на хиляди километри от нас, като са добре - и ние ще сме добре. С това ме провокира да си пусна отново този клип, ще го пусна и на вас - моето Слънчице Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=xM46fVceBwU

# 54
Танче  Hugбраво на твоето детенце .Много хубаво свири.Пожелавам и да има големи успехи  bouquet

Скрит текст:
Мукадеска е опасна.А такива погледи хвърля на Керим,хормоните яко я тресат милата.Ми то тая страстна жена може ли да бъде укротена от душичката Рахми Joy Joy Joy Joy Joy.На Муки най и ходеше оня от първия сезон  истинския баща на Мурат.Един такъв грубоват ,як мъжага.Точно като за Муки.Ама по някое време може и да нападне Керимката  тъй като я гледам как мята белтъци и си вири гърдите Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Иле браво ,страхотно дете сте отгледали с твоя мъж.Натъжи ме че чак по Коледа ще си дойде.Пожелавам ви от все сърце вашата дъщеричка да ви дойде на гости по скоро.

В очите на това хубаво същество трябва да има любов  и нежност ,а не тъга ,болка и злоба.Хората дето правят сериала знаят къде е силата на Мурат и от кое ще им се вдигне рейтинга.Само от това дето Еджевит казва супееер колко снимчици ,гифчетаи подписчета са направени.Ами от целувката по бузата и прегръдката .Тъй че ще има свалка .Въпроса е просто кога newsm78

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 16:40 от Eny87

# 55
  Тези очи правят чудеса Joy Joy Joy

Ени Hug

# 56
Танче поздравления и от мен!

# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт