Клюкарникът и натоварването на форум-системата

• 13 126
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
З-ТА ОПЦИЯ!
Категорично съм ЗА Генерално разчистване на Клюкарника!
За темите тип "чат" стана на въпрос не един или два пъти ! Ако на някой му се играят игрички - чата е точно за това Peace Да не говорим за безбройните абсолютно безсмислени теми, повечето от които имат и по няколко клонинга  Shocked, Теми за минали събития, които нямат давност и надали някой ще се интересува от подобна информация, поздравителни теми и т. н и т. н.
И ако трябва да сме реалисти - не само Клюкарника се къса по шевовете от излишни , смешни, нелепи  и повтаряеми теми.......да не изброявам такива, момичетата преди мен са дали примери! Не можеш да ползваш нещо безплатно и да се инатиш да се запази нещо, само защото след еди-си колко време ще се присетиш да хвърлиш едно око на въпросна тема Naughty
Запазете тропането с краче за друг случай и място - бъдете обективни и дайте, ако не финансво, то поне с разбиране и съпричастност да помогнем на сайта и форумите,  без които повечето от нас не могат и ден -  да съществуват и да се развиват! Peace

Последна редакция: вт, 10 яну 2006, 18:03 от strelche®

# 91
  • Стара Загора

Според мен спокойно могат да се разчистят и седмичните теми в подфорумите. Едва ли някой ще тръгне да чете коя какво е направила през януари 2005 г.
абсолютно НЕ си права Stop. Скоро "ноемврийчета" 2004 станаха на годинка и всички мами с умиление четахме / поплакахме на темата в който всяка споделяше за раждането си и появата на бял свят на малкото човече  Hug

Айде първо да четем внимателно, пък тогава да пишем кой крив и кой прав (и то с удебелени букви). Къде в моето мнение видя да пише да се трият отчетни теми??? Говорех за седмичните, като конкретно визирах подфорумите в които ги има - искам бебе, проблемно и родители в чужбина. Все си мисля, че това коя какво е сготвила или къде я е присърбяло през 2004 г. няма да събуди умиление у никой.

# 92
  • София
   Трета опция!     

Ако не помогне тогава 4-та.

# 93
  • Бургас
едно предложенийце от мен:
а не е ли добра идея Отчетните теми, които щяха  да се трият уж след n-та време (и за щастие не е така), просто да се преместят на архив на другия адрес [/color] [/b] ..................................

не ти ли минава през ум мисълта, че отчетните теми, ....................................................................
.........................................................................
........................................................................
не ти ли мина през ума първо да прочетеш ЦЯЛАТА тема и то ВНИМАТЕЛНО преди да пишеш глупости
едно предложенийце от мен:
а не е ли добра идея Отчетните теми, ...........................

Това също е добро предложение, но отчетните бяха създадени точно с условието, че ще се трият периодично стари отчетни теми и че ще се пазят временно, докато това все още не представлява проблем.

Благодаря за предложението - със сигурност и това ще го обмислим.
айде сега наречи Мамма брутална и там каквото имаш друго да казваш можеш да го споделиш
и дайте да не забравяме за какво е темата
п.с. Лалка, извинявай

# 94
Отчетните теми НЯМА да се трият (поне засега).
Ако се наложи, може да се отделят в някакъв архив.

Повдигнатата тема е за Клюкарника.

# 95
И аз съм за чистка - трета опция. Честно казано омръзнаха ми теми "Игра", "пак игра", "игричка", "друга игричка" и т. н. които са през два-три реда. Но смятам и че ще има много засегнати, обидени и тем подобни, които все ще се дърлят защо тяхната тема е изтрита, а еди коя си е оставена. В краен случай - четвърти вариант.

# 96
  • София
айде сега наречи Мамма брутална и там каквото имаш друго да казваш можеш да го споделиш

Янке, не ми пъхай думи в устата, ако обичаш!  Close

# 97
Трета опция.

# 98
3- та опция Peace

# 99
  • София
Разчистване навсякъде, не само в Клюкарника    thumbsup
А какво означава недискусионни теми  newsm78

# 100
  • Толбухин
3-опция разбирасе,писна ми от игри,асоциации и тем подобни

# 101
  • Сливен
Тъй като анкетата не предполага повече от един отговор гласувам за 4
 Twisted Evil Twisted Evil
макар, че и 3 ще е добър вариант.  Peace

# 102
А какво означава недискусионни теми

Мисля, че всеки е наясно какво означава "дискусия".
Определено теми от типа на игрите, асоциациите, безкрайните изречения, лексиконните теми и пр. не се вписват в това понятие.

# 103
  • Варна
3-та опция Peace
Мисля, че тези 337 страници могат да се намалят поне на половина.Съгласна съм с това, че темите игри трябва да се трият след заключването им, както и много други подобни Peace

# 104
И аз гласувах с трета опция. Темите игри и т.н. никога не са ми допадали, повечето са ми безинтересни и почти не съм писала в тях. Още повече, че дори като се опитам да напиша нещо обикновено докато си публикувам отговора отговарят 15-20 човека преди мен и ми се налага да си променям отговора не знам си колко пъти.
И мисля, че ще е хубаво да се даде точно и ясно определение на темите, които ще се трият, за да няма сърдити после.

Общи условия

Активация на акаунт