Клюкарникът и натоварването на форум-системата

• 12 932
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
Amidala, съгласна съм с теб.
бамбара, то е най-лесно да се направят няколко десетки мнения в дискусионни теми извън клюкарника, особено ако са от вида "И аз също".
постинги от тоя вид въпреки , че са спам, могат да бъдат и полезни. понякога това ти дава информация за това , от което се интересуваш. например, дали мамите са доволни от даден продукт. по броя на такива постинги можеш да си направиш извода.

# 181
Amidala, съгласна съм с теб.
бамбара, то е най-лесно да се направят няколко десетки мнения в дискусионни теми извън клюкарника, особено ако са от вида "И аз също".
постинги от тоя вид въпреки , че са спам, могат да бъдат и полезни. понякога това ти дава информация за това , от което се интересуваш. например, дали мамите са доволни от даден продукт. по броя на такива постинги можеш да си направиш извода.
А нали това е предимство на форум системата, която предлага опция за пускане на анкети? Хората са го измислили интелигентно и удобно Simple Smile

# 182
Гласувах за трета опция. Освен това мисля, че ще е добре да се направи архив и там да се преместят теми публикувани преди половин или една година. Понякога дори след като съм ползвала търсачка и съм изчела мненя пускам тема, която ме интересува.

# 183
  • в мъжки прегръдки
Гласувах за 3 опция. И според мен има прекалено ненужни теми.
Малко офф: Имам и друго предложение. Да се каже ясно преди да се пусне тема да се потърси с търсачката няма ли пускана подобна защото през два дена виждам теми за амниоцентеза примерно и се чудя защо автора не си е дал труд първо да потърси какво е писано по въпроса. Знам че има такова правило, но очевидно след като не се спазва не е ясно написано а такива теми определено натоварват форума. И смятам че при такова правило модераторите могат спокойно да изтриват тема с подобно съдържание а на автора да пращат (ако могат) линкове към подобни теми.
Извинявам се за офф-а.

# 184
Аз сам за опция 4. Така ако има нов форум Клюкарник, ще могат да му се направят и  на него под форуме от типа на филми, музика, сериали, книга, Хай-Лайф, новини, секс. Simple Smile Ще се раздвижи доста.

# 185
"за" 4-та опция ,като най-удачна

# 186
Четвърта опция.
Много ми се иска да се запази клюкарника под някаква форма, защото иначе ще се заливат останалите форуми с информация, която си е за клюкарника.

# 187
  • на кой му пука, майна
3-та опция

# 188
И аз съм за 3. опция.

# 189
# 190
  • Варна
Аз си промених вота, за номер 4 Peace

# 191
  • Mediterraneo
Peace

# 192

Гласовете не се увеличиха, ти кога гласува?

# 193
А, не може ли да се намери компромисно решение? Примерно да си сотанат игрите и темите от този род, но да се трият веднага щом приключат или стигнат определен брой страници?

# 194
  • UK
Вергилия, моите уважения, но това е личен избор и всеки трябва да гласува така, както смята за най удачно, и в този ред на мисли "Моля ви, променете си вота" не се връзва с идеята на темата. Освен това искам да отбележа, че никой не се опитва да цензурира Клюкарника. Има разлика между цензура и модериране, и то огромна. Бъди коректна.

Общи условия

Активация на акаунт