МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 66 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Честито   bouquet,да сте живи и здрави,много усмивки,емоции и сълзи на щастие Grinning

# 181
Честито бебче, Плами! Да е жива и здрава малката Пресиана и много да радва мама и тати!

# 182
Благодаря Ви Simple Smile

# 183
Славенче, радвам се за теб, дано всичко е наред с бременността до самия и край и дано си имате едно сладко и здраво момиченце! Честити да са ни двете нови моми, тази на Пепсън и Пламена! Да са ви здрави, обичани, щастливи, послучни и малко палави! А като пораснат да са отмяна на майките си Hug Hug Hug Тази седмица трябва да я отпразнуваме само хубави новини! Tada

# 184
Пламенка - честито !!!!!Много радостни дни ,здраве и послушно бебче!!! Hug  bouquet newsm51

# 185
Честито ви бебечета живи и здрави да са  bouquet

# 186
Здравейте!
Искам да изкажа огромни благодарности на д-р Ризова и д-р Гамишев! Благодарение на техните бързи реакции на 28.03 на бял свят се появи дъщеря ни Виктория!
Огромно БЛАГОДАРЯ и на д-р Хрусанова, защото с нейните грижи детенцето ни сега е живо и здравичко!
Благодаря и на целия персонал на болницата, които ни накараха да се чувстваме прекрасно по време на престоя ни там!

Hug   bouquet  Hug

# 187
Супер, колко бебчета! Честито на мамите! Живи и здрави да са ви рожбите, с любов да ги отглеждате и с радост да ви даряват!  Hug
Ееееех, колко мило ми става, ама пусто как да се реша за второ....май ми е рано още.  Rolling Eyes

# 188
  • Burgas, Bulgaria
някой изобщо отваря ли мейлите пратени към болницата ......

# 189
на мен ми отговарят и то бързо, аз сега разпитвам за новото отделение по асистирана. Друг е въпроса, че едно питам друго ми отговарят  Laughing ама тече комуникацията

# 190
ехаааа,колко много бебоци Party желая на всички здраве,а всичко друго мамите ще се погрижат да не им липсва Wink

# 191
Здравейте момичета .Имам въпрос към вас,някой плащал ли раждането в ДМ на вноски?Как се процедира ,какви са условия?Звънях на телефона посочен в сайта ,прехвърлят ме от там на друг телефон чакам и ми затварят- че за това питам вас.

# 192
  • Бургас
reni72 аз се възползвах от този тип разплащане. Сключих договор в деня на раждането с болницата за 12 месеца по равни вноски. Няма никаква лихва на месечните вноски. Всеки месец си ходих до болницата и си плащах, а когато аз неможех да ходя, ходеше  ту мъжа ми, ту майка ми - без проблеми.

# 193
reni72 аз се възползвах от този тип разплащане. Сключих договор в деня на раждането с болницата за 12 месеца по равни вноски. Няма никаква лихва на месечните вноски. Всеки месец си ходих до болницата и си плащах, а когато аз неможех да ходя, ходеше  ту мъжа ми, ту майка ми - без проблеми.

По моите сметки трябва да платя някъде 1350-1400лв с храната,а като сметнах по техните вноски излиза с 200лв повече ,сигурно все пак има някакъв процент - но това не е важно ,важно бебето да е добре и лекаря и анестезиолог да е добър и да е до мен - много ми става страшничко..чак ме е срам Embarassed.може ли да ми препоръчате анестезиолог ,бих искала да имам пълна упойка с моето ниско кръвно и проблеми с сърцето мисля ,че това е най добрия вариант.  bouquet

# 194
Аз бих ти препоръчала д-р Янев. Той беше на раждането ми - първо ми постави епидурална, а после като се наложи й пълна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт