МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 65 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
anipalaz благодарим за информацията, значи има къде да се правят снимки с новото популнение на семейството Simple Smile
Искам да попитам кога са часовете за нормални посешения, при положение, че мамите на са заплатили за неограничени?

Свиждания има по два пъти  всеки ден от седмицата от 13:00ч. до 14:00ч.
от 01,10 до 30,04  -от 17:30ч. до 18:30ч.
от 01,05 до 30,09 - от 18:30ч. до 19:30ч.

# 91
 Момичета ,утре на 14.03.12ч-от 13.30ч в МБАЛ- ДЕВА МАРИЯ ще се проведе лекция:
1.Ваксини-за и против .Видове имунизации в детска възраст. Имунизиране на доносено и недоносено дете.
лектор: Д-р Мирослава Колева педиатър в Неонатологично отделение - МБАЛ "Дева Мария"
Очакваме ви Peace

# 92
anipalaz благодарим за информацията, значи има къде да се правят снимки с новото популнение на семейството Simple Smile
Искам да попитам кога са часовете за нормални посешения, при положение, че мамите на са заплатили за неограничени?

Свиждания има по два пъти  всеки ден от седмицата от 13:00ч. до 14:00ч.
от 01,10 до 30,04  -от 17:30ч. до 18:30ч.
от 01,05 до 30,09 - от 18:30ч. до 19:30ч.
Много благодаря Simple Smile

# 93
Благодаря на всички за бързите отговори и полезната информация!  Hug

# 94
Дойде и моят ред да се разпиша с хубава новина. На 07.03 родих нашата сладка дъщеричка Дария в Дева Мария. Искам да благодаря на доктор Ризова и целият екипът, който ме изродиха и въпреки усложнението, което се получи накрая, успяха да извадят дъщеря ни за изключително кратко време. Искам да благодаря и на Светлето, която ми помогна изключително много с всичките си съвети и насоки. Ти си наистина невероятен Човек и Професионалист. Целуваме те с Дария от все сърце!

Искам да благодаря и на целия персонал сестри, акушерки, които се грижиха за нас по време на престоя ни. Също така искам да благодаря и на всички педиатри, като най-добро впечатление ми направиха д-р Колева и д-р Хрусанова.

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!   bouquet

# 95
CabuHka Честито! Да ти е жива и здрава принцеската! Много да слуша и да ви дарява с поводи за радост и гордост   bouquet
Дано и ние скоро да се похвалим с хубави новини, като теб Simple Smile
Ако имаш време може да ми драснеш на лични как в минало раждането и малко подробности около престоя в болницата Simple Smile

# 96
Честита дъщеричката!!!!  bouquetДа расте на радост на мама и тати с много радост и здраве.

# 97
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640357.435

Тук е разказа, за моето раждане, ако нещо някой иска да пита - насреща съм за отговори Simple Smile

# 98
честита принцеса  bouquet да е жива и здрава и много радост да ти носи Hug

# 99
Честита рожба CabuHka! Да е жива и здрава, много да ви радва, да ви слуша, но да прави и бели, че без тях неможе - общо казано да е едно щастливо дете! Hug Hug Hug

# 100
CabuHka, честита рожбичка и от мен! Нека расте здрава и щастлива, весела и безгрижна и изпълва дните ви с много топлота и обич!  bouquet

# 101
  • Бургас
Добро утро!
Влизам, за да попитам до колко часа е в Девата д-р Згурова и дали преглежда след 17 часа някъде, че тогава имаме възможност да заведем бебчо на преглед?И има ли някакви координати, на които да я открия?

# 102
Честито бебче на CabuHka! Да расте здрава, щастлива и послушна!

# 103
Благодаря ви момичета Simple Smile

# 104
Да попитам д-р Ризова на работа ли е на 25март?Благодаря предварително! Това е въпрос за Мария от болницата,но ако някой друг знае със сигурност да казва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт