МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 65 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Jan4eto, зависи за какво. Все пак можеш да кърмиш и 2 години, а ако имаш проблем не трябва да отлагаш. Аз отидох при д-р Хрусанов на 3-я месец след раждането, тогава гърдите са по-спокойни. Думите му бяха "Кърмете 2-3 месеца и елате на преглед". Е, аз не кърмих, за мое огромно съжаление, но това е друга тема  Sad......

# 121
  • Burgas, Bulgaria
така като говорите и се замислям дали и аз да не отида ....или пък сега по време на бременност няма смисъл- не съм кърмила сина ми и сега нямам желание ,та може би ще е добре да отида при специалист ,поне да  ми каже какво да правя след раждането  newsm78

# 122
така като говорите и се замислям дали и аз да не отида ....или пък сега по време на бременност няма смисъл- не съм кърмила сина ми и сега нямам желание ,та може би ще е добре да отида при специалист ,поне да  ми каже какво да правя след раждането  newsm78
Мисля,че си струва да опиташ да кърмиш.Няма по-прекрасно нещо от това и наистина създава уникална връзка майка-бебе. Доказано е ,че млечната връзка е много силна.  Peace

# 123
Ако твърдо решиш да не кърмиш сподели това с гинеколога, който ще ти води раждането. Има инжекция, която се поставя веднага след като родиш, така че кърмата въобще да не тръгне, а не след това да си я спираш с хапчета. Peace
П.С.
Др. Драгнева не работи ли вече в Дева Мария/ не я видях на първа страница в списъка на лекарите/?

# 124
Благодаря ви за отговорите мами! Simple Smile

Ще взема пак да питам за прословутия преглед след раждането, въпреки че мина доста време - месец и половина.

А за прегледа при мамолог, ще отида като спра да кърмя малката.

# 125
Аз родих на 7ми март и си беше на работа Д-р Драгнева.

# 126
Здравейте момичета!Отдавна ви чета,  но чак сега се престрашавам да пиша... за съжаление аз не съм една от вас - все още не съм станала майка, макар силното ми желание. Омъжена съм вече близо от 2 години и нищо. В първите месеци бях спокойна, тъй като знаех, че не при всяка жена се получава от раз, но времето си минаваше, а тестът ми показваша само тази проклета една черта...Пробвах с народни рецепти, какво ли не пих... накрая и по доктори тръгнахме, но общо взето не случваме на лекар, който да ни каже какво с точност е - дали проблема е в мен или в мъжа ми... Пиша ви, защото прочетох във Фактор една статия, че в МБАЛ "Дева Мария" ще гостува д-р Даскалова - имате ли някакви отзиви за нея? Ще съм благодарна, ако споделите?

# 127
Аз родих на 7ми март и си беше на работа Д-р Драгнева.
Чудесно! Нека тогава да я добавят в списъка на лекарите, който е на първа страница на тази тема.

# 128
Здравейте и от мен! Рядко се разписвам ама пък редовно си ви чета - да кажа за д-р Драгнева - на работа е защото имам записан час при нея този петък!

# 129
  • Бургас
Момичета д-р Драгнева работи с МБАЛ "Дева Мария", но явно когато съм добавяла д-р Ангелов insert бутона ми е бил активиран и следващото име се е изтрило. Съжалявам за грешката, но вече е късно и немога да я поправя тъй като когато се създава нова тема всеки потребител има на разположение към 1 час за редакции, след това бутона изчезва...в следващата тема ще добавя името й, а ако иска някоя от вас може следващия път тя да направи темата... извинете още веднъж, но не съм част от болницата и правя каквото ми е по възможностите, уж за да съм полезна, пък прецаках нещата Sad

# 130
  • Бургас
slava_desa, в тази тема може да помолиш модератор да добави името на д-р Драгнева на първа страничка.  Peace

# 131
  • Бургас
Sunny Sky благодаря ти за полезната тема, ей сега ще им пиша! Hug

# 132
Здравейте момичета!Отдавна ви чета,  но чак сега се престрашавам да пиша... за съжаление аз не съм една от вас - все още не съм станала майка, макар силното ми желание. Омъжена съм вече близо от 2 години и нищо. В първите месеци бях спокойна, тъй като знаех, че не при всяка жена се получава от раз, но времето си минаваше, а тестът ми показваша само тази проклета една черта...Пробвах с народни рецепти, какво ли не пих... накрая и по доктори тръгнахме, но общо взето не случваме на лекар, който да ни каже какво с точност е - дали проблема е в мен или в мъжа ми... Пиша ви, защото прочетох във Фактор една статия, че в МБАЛ "Дева Мария" ще гостува д-р Даскалова - имате ли някакви отзиви за нея? Ще съм благодарна, ако споделите?

Здравей dog_ma, аз имах твоя проблем. Въпреки младостта ми тя не се окоза гаранция за бързо и безпроблемно забременяване. С моя мъж сме заедно 8 години, а дефакто сме женени от 3, но това не е толкова важно, след като се оженихме започнахме с опитите да станем родители, но това изглеждаше невъзможно. Ходихме на стотици специалисти, но нищо. От моя позната чух за семейство Даскалови, че били невероятни специалисти в репродуктивната медицина... не му мислихме много и се хванахме и отидохме до Пловдив. Прегледа ми направи д-р Даскалов. Подейства ми много успокояващо консултацията с него.Изслушва и обяснява много добре.И това,което ми направи много добро впечатление е,че говори с увереност.Просто си личи,че си разбира от работата и знае как да постигне желаният резултат. След изследванията ми предписа терапия, която след два месеца даде резултат. А след още 9 се появи малкият ми Ивчо благодарение на д-р Драгнева! Hug

От д-р Даскалова нямам лични впечатления, но съм чувала и че тя е страхотен професионалист! Препоръчвам Даскалов с две ръце! Дано и него да привлекат от Девата, много ще спечелят мамите! Peace

# 133
Добро утро момичета,  Grinning денят се очертава да е слънчев и приятен за разходки Peace

Днес на 21.03.12г - от 16.30ч. в  МБАЛ - ДЕВА МАРИЯ ще се проведе лекция :
1.Видове раждания и контракции.
2Секс по време на бременност, след нормално раждане и след оперативно  родоразрешение..
лектор: Д-р Ангелов-Акушер гинеколог в МБАЛ-Дева Мария
 Очакваме ви Peace

# 134
  • Бургас
Запис да ви следя и в новата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт