МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 66 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Документите, с които аз разполагам са: направление за раждане, картонче за кръвна група, ЕКГ и консултация с кардиолог, ПКК, лична карта. Надявам се накрая да няма изненади и някой съществен пропуск сред изброените.

# 151
Документите, с които аз разполагам са: направление за раждане, картонче за кръвна група, ЕКГ и консултация с кардиолог, ПКК, лична карта. Надявам се накрая да няма изненади и някой съществен пропуск сред изброените.

Да, същите като моите...не би трябвало да има изненади...първия път пак с такива разполагах и не са ми искали нищо друго...

# 152
Е то май аз имам най-малко неща...  Thinking За кръвната група и аз имам картонче, ама видях че док я е вписал в обменната карта. Ох вече не мога да разбера нищо, ама каквото такова. Предполагам ако ще раждам няма да ме върнат, ама пък и доктора ми каза, че това ми е достатъчно??????

# 153
  • Бургас
Здравейте момичета.
Ще раждам на 23.04, секцио.
Искам да ви попитам как влизаш за самата операция, питам ви защото с първото раждане също секцио в друга болница катетъра ми го слагаха 30 мин преди операцията и беше доста неприятно изживяването, после ме накараха да се съблека гола и да си мъкна катетъра по едни коридори пълно с хора до операционната...просто такова унижение изживях цял живот ще го помня!!! След това ме качиха на магарето и започнаха да ме връзват с каиши за ръцете, краката и главата- стрес голям, сякаш те подготвяха за някакви мъчения, абсолютно отвратително беше всичко, за по- нататък не е за обясняване, защото не е за хора със слаби сърца!!!
За това ще ви бъда благодарна да ми обясните, начина по който се ражда чрез секцио. Praynig

Ева, голям ужас си изживяла! Отсега ти казвам, че раждането в Девата ще е направо приказка в сравнение с това "чудо", през което си минала. В Девата аз раждах секцио, с пълна упойка, и разказът ми се доближава доста до този на Велизарка. Катетъра не боли, кой знае колко и ти го слагат за отрицателно време. Някои от мамите писаха, че с епидуралната упойка, са помолили катетъра да бъде поставен, след поставянето на упойката и не им е отказано - т.е. въобще не са го усетили. Щом си избрала да раждаш в Девата бъди сигурна, че няма да изживееш ужаса от предното раждане а ще ти остане хубав спомен за цял живот!  Hug

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 09:59 от slava_desa

# 154
  • Бургас
Момичета вече д-р Драгнева е на първа страница! Благодаря на модераторите, които помогнаха!  Heart Eyes

# 155
Здравейте,мамчета!Имам един въпрос,не знам към кого да се обарна и за това пиша тук.Имам бебче на малко повече от месец.От както съм родила (със секцио) се цедя и така и давам кърмата,но днес си напипах бучка в едната гърда и изпаднах в ужас.маика ми почина от рак преди 2 месеца и сега се притеснявам да не е нещо злокачествено.та въпроса ми е дали това е мастит и при какъв лекар да отида да се изследвам,ако може да ми препоръ4ате някой.Благодаря предварително  Hug

# 156
  • Burgas, Bulgaria
д-р Хрусанов е доктора ,който ти препоръчвам -онколог е и е най-добрият по гърдите така да се каже ...успех и не се тревожи при кърмачките това е често срещано ...
адреса и телефона ще намериш като чукнеш в търсачката ..
успех  Hug

# 157
zlatinia, и на мен ми се случи същото днес сутринта с бучка се събудих и аз се цедя и така давам на малката да папка. Пиши какво стана с теб? Аз искам да благодаря отново на Светлето за помощта и обяснението, което ми даде - благодарение на тях успях да я разбия тази гадна бучка.

# 158
д-р Хрусанов е доктора ,който ти препоръчвам -онколог е и е най-добрият по гърдите така да се каже ...успех и не се тревожи при кърмачките това е често срещано ...
адреса и телефона ще намериш като чукнеш в търсачката ..
успех  Hug
[/quot

Благодаря ти много,мадам тиква HugЗаписах си час за утре вечерта при д-р Хрусанов,надявам се всичко да мине ОК  bouquet

# 159
zlatinia, и на мен ми се случи същото днес сутринта с бучка се събудих и аз се цедя и така давам на малката да папка. Пиши какво стана с теб? Аз искам да благодаря отново на Светлето за помощта и обяснението, което ми даде - благодарение на тях успях да я разбия тази гадна бучка.

Как успя да разбиеш бучката?Аз за утре имам час да видим какво е при мен,дано да е нещо безобидно Praynig

# 160
Здравейте момичета .Ще си позволя аз да ви напиша и за моите бучки ,когато бях бременна преди мнооооооооооооооооого време.Първото ми детенце лежло в реанимация 1 месец и се налагало да се изцеждам ,за да запазя кърмата и като го изпишат ,да има какво да папка .Та ,тогава забелязах бучки ,гърдите ми станаха твърди ,вдигнах чак температура - оказа се мастит .И може би ще ви се стори смешно ,но помогна ми прясно зеле.Усиленно изцеждане и слагане на компреси от листа от прясно зеле .Наистина ми мина и кърмих сина си после до 1 годинка.Бабини рецепти - но помогнаха.
Но все пак трябва да се отиде при лекар ,Хрусанов е много добър специалист. Hug

# 161
В банята влизаш под гореща вода и с масажни движения от бучката към зърното и цедиш докато се разнесе.

# 162
Здравейте,мамчета!Днес бях при д-р Хрусанов,всичко мина добре,оказа се,че е било запушен канал.Препоръча ми да не правя масажи,а да слагам горещи кърпи 15 мин.преди кърмене.Камък ми падна от сърцето  ooooh!

# 163
zlatinia Радвам се, че не е било нищо сериозно  Hug
Сигурно и на мен тепърва ще ми предстоят такива изпитания....

# 164
Момичета, обменната карта е препоръчително да се носи, тъй като тя съдържа информация за вас и протичането на бременността ви. Ако гинеколога, който ви следи е пропуснал да ви даде такава, си я поискайте при следваща консултация. Ако не я носите не е фатално, но е добре а я имате.

Общи условия

Активация на акаунт