МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 66 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Очакваме ви на 10.04.12г - от 13.30ч. в МБАЛ "ДЕВА МАРИЯ"
Ще се проведе лекция на тема :
 1."Адаптационен период на новороденото. Най-чести здравословни проблеми през първата година. Режим на отглеждане за доносени и недоносени деца.
 лектор:Д-р Снежа Згурова
Всички лекции са безплатни!

# 211
Здравейте   bouquet

Момичетата от болницата биха ли ми отговорили, кога има ден на отворените врати в Дева Мария?

Усмихнат ден

# 212
Здравейте   bouquet

Момичетата от болницата биха ли ми отговорили, кога има ден на отворените врати в Дева Мария?

Усмихнат ден
[/quote

Заповядайте всеки делничен ден от 11:30 до 16:00ч. и търсете мен: Адриана Палазова. Ще си направим една разходка из болницата и ще ви покажа пътя на радилката от постъпването до изписването, както и условията за раждане.

# 213
  • Бургас
Момичета, чух един слух от моя позната, че светило в гинекологията от Стара Загора ще работи в Девата, има ли нещо такова и кой е докторът? Имам още време до раждането, но все пак гледам да събирам инфо за специалистите в Девата, тъй като за момента съм се насочила към тази болница Hug

Не съм чула за нов специалист в Девата, но не е излишно. Аз не съм против светилата в медицината, даже съм за тях тъй като в някои от случаите те знаят как да отреагират адекватно и бързо, докато по-младите специалисти не са усвоили всички умения и е разбираемо, защото човек се учи докато е жив. Та в този ред на мисли ще се радвам, ако има нещо вярно в това, което си чула!  Simple Smile

# 214
Записвам се да ви следя, защото все още обмислям къде да раждам.
Имам въпрос, ако по медицински причини се ражда секцио, операцията заплаща ли се?

# 215
Имам въпрос, ако по медицински причини се ражда секцио, операцията заплаща ли се?
До колкото ми е известно единствено нормално раждане преминало в секцио по спешност не се заплаща. Другите видове секцио- дали по мед. причини или планово по желание се заплащат.

# 216
  • Burgas, Bulgaria

да плаща се .... аз съм в това положение и знам със сигурност....

# 217
Аз също съм по медицински причини и ще си платя.

# 218
само да вметна ,че  може да се плаща и на вноски

# 219
Момичета ,   bouquet за отговорите.

А вас ви следи лекар който работи в Девата, или в последствие ще избирате такъв и ще се уговаряте?

# 220
Мен ме води лекар от ДМ ,но това не е пречка да раждаш в ДМ ,ако не ти води лекар от там .Просто предварително преди раждането отиваш веднъж на консултация там и заявяваш ,че ще раждаш при тях .

# 221
Рени, благодаря за бързия отговор. И аз си мисля, че няма да ме върнат, но все още обмислям.

# 222
Имаш още много време , можеш да отидеш да видиш на място и да разпиташ за всички вълнуващите ти въпроси и в ДМ и в ОРБ. Peace

# 223
  • Burgas, Bulgaria
и мен ме следи доктор от ДМ .... иначе доктора, който ми прави първото секцио в ОРБ ми иска 600лв. -ще ме хване да ме поразходи  bowuu

# 224
и мен ме следи доктор от ДМ .... иначе доктора, който ми прави първото секцио в ОРБ ми иска 600лв. -ще ме хване да ме поразходи  bowuu
Grinning така е и мен също ...а на мен са искали 1200 ,защото съм рискова Grinning и то неофициално...

Общи условия

Активация на акаунт