МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 65 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • където мечтите се сбъдват
То самото секцио не е страшно,а това че  бебчето ти не е при теб цели два дни,когато то има нужда от теб и ти имаш нужда от него.Доколкото знам на запад това не се практикува.Единственото на което се надявам е в болницата да са достатъчно разбрани,за да откликват на нуждите на майката да бъде с детето си,при условие че се чувства добре и бебчето е добре.

# 556
 Здравей Злати,мога да те уверя,че всяка майка, която  е поискала да си види детето, чувства се добре,детето е добре и иска да е при нея-и го даваме. Не знам какво се е случило при теб,но децата се показват на майката още при превеждането и на 4 етаж,после може да да го види в стаята,в часовете за свиждане заедно с близките си -през стъклената преграда на Инт.сектор и да получи инфо когато дежурния лекар минава визитация. Ако е секцио ине се чувства добре за да се грижи за него,може да го водим само за кърмене  Peace. Ако си имала проблем, може да ми кажеш името на бебо и твоето ,за да видя кой е бил на смяна ако е имало някакъв проблем.

Всичко мина, не искам да се връщам към това. Само ще кажа, че обслужването не е на същото ниво каквото беше преди време. Докторите са перфектни / с малки изключения/, но обслужващия персонал определено търпят критика. Ще дам само един пример, помолих акушерката на смяна да ми измери кръвното защото ми стана лошо, а тя ми се изрепчи и ми каза "с какво си по специална от другите, ще ти го измеря когато меря на всички" това много ме обиди, но и това се преживява, остава обаче една горчивина...  Peace topicclosed

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 00:01 от Zlati2012

# 557
И аз родих секцио в Девата  и са ме пускали да видя съкровището ми вътре в стаичката.Нямах с това проблем ,нямам проблем и със засукването.Бебо беше без мен на АМ 3 дена ,на 4 са ми я донесли и се храним...Всичко е относително момичета,това ,че са били хранени с биберон не е задължително бебето да откаже да суче.Останах доволна от болницата и че и двете сме живи и здрави

# 558
Здравейте , момичета!
И аз родих секцио на 11.10.2011  , много съм доволна. Виждах детето си когато поискам . Относно за засукването и ние нямахме никакъв проблем,  веднага засука и дори не и давах адаптираното мляко настоявах само да суче по препоръки на моя любим лекар д-р Бояджиев! Simple Smile
Искам да питам някой от болницата ако може да ми каже графика на д-р Бояджиев понеже дочух че сега е отпуска кога ще е на работа? Благодаря предварително. Hug

# 559
Да кажа и аз за секциото Simple Smile Няма нищо страшно!!! Много е важно да се раздвижите веднага след операцията. Аз родих в 11 часа и към 17 часа вече се обръщах наляво и надясно, цяла вечер се въртях и на сутринта нямах никакъв проблем да стана сама, можех да се мия, да вървя и т.н. Ходих много пъти да си гледам бебчето и на следващия ден си беше вече при мен Simple Smile
Относно кърменето, нямах никаква подготовка, не бях чела, не бях се самонавивала, това е естествен процес, няма как да не стане, бебето има инстинкт! Моето веднага засука и повече не съм му давала АМ...чак на 1 годинка опита адаптираното мляко Simple Smile))
Само не се притеснявайте, колкото по-спокойно, толкова по-добре и по-естествено ще се получат нещата  Hug

И е вярно, че отношението в Девата е невероятно! Не е имало нещо, за което да питам и да не ми отговорят, дори в 4 сутринта съм звъняла да дойде някой Simple Smile)) Пак бих родила там!

Редактирам се, че забравих да кажа - когато ни донесоха бебетата, минаха да ни покажат как да поставим бебето на гърдата, на мен ми казаха, че няма да може да засуче, защото нямам оформени зърна и че трябва да си купя силиконови! Е да ви кажа изобщо не го взех на сериозно и никога не съм имала проблем със зърната. Бебето само си ги оформя, когато засуче. Другото нещо, което не ми хареса, че задължително препоръчват Авент /разбирам, че ги рекламират, но малко в повече ми дойде/. Аз не харесвам марката Simple Smile

# 560

Всичко мина, не искам да се връщам към това. Само ще кажа, че обслужването не е на същото ниво каквото беше преди време. Докторите са перфектни / с малки изключения/, но обслужващия персонал определено търпят критика. Ще дам само един пример, помолих акушерката на смяна да ми измери кръвното защото ми стана лошо, а тя ми се изрепчи и ми каза "с какво си по специална от другите, ще ти го измеря когато меря на всички" това много ме обиди, но и това се преживява, остава обаче една горчивина...  Peace topicclosed
Добро утро на всички Simple Smile, Zlati2012,просто е трябвало да си потърсиш правата-в Дева Мария такова отношение към пациента е недопустимо ,в крайна сметка да станеш майка е най-голямата радост на тоя свят и всяка жена трябва да се чувства  много специалната Peace
Само ако знаете каква радост е да работиш с най-сладките пациетчета...

# 561
Добро утро МОРСКА Звезда , звучиш много успокояващо - имам нужда от това. Надявам се да се запознаем и лично в дните около 5-10 август ,когато ще насрочим секциото ми. Успешен ден, и... не се съмнявам , че ще нагушкаш всички бебенца и от мен Hug

# 562

И е вярно, че отношението в Девата е невероятно! Не е имало нещо, за което да питам и да не ми отговорят, дори в 4 сутринта съм звъняла да дойде някой Simple Smile)) Пак бих родила там!

Редактирам се, че забравих да кажа - когато ни донесоха бебетата, минаха да ни покажат как да поставим бебето на гърдата, на мен ми казаха, че няма да може да засуче, защото нямам оформени зърна и че трябва да си купя силиконови! Е да ви кажа изобщо не го взех на сериозно и никога не съм имала проблем със зърната. Бебето само си ги оформя, когато засуче. Другото нещо, което не ми хареса, че задължително препоръчват Авент /разбирам, че ги рекламират, но малко в повече ми дойде/. Аз не харесвам марката Simple Smile

Jeni_bs, всяка майка има право да избира продуктите които ще ползва за отглеждането на своето дете, ние работим от създаването на болницата с "Philips Avent" и сме се убедили в качествата им, но в никакъв случай не налагаме мнение -съжалявам, ако  е прозвучало като реклама. Относно кърменето-радваме се че сте се справили  newsm10, но  много майки  имат нужда от помощ и ние с радост им я предлагаме Peace Да кърменето е естествен процес,но стреса от понякога изиграва лоша шега и всички на които сме помогнали знаят за какво говоря !
Дай боже да има повече майки като теб,които да нямат нужда от помоща ни Peace

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 08:47 от Morska_Zvezda

# 563
Добро утро МОРСКА Звезда , звучиш много успокояващо - имам нужда от това. Надявам се да се запознаем и лично в дните около 5-10 август ,когато ще насрочим секциото ми. Успешен ден, и... не се съмнявам , че ще нагушкаш всички бебенца и от мен Hug

JoyДобро утро VIDOVA, и с право не се съмняваш,точно това отивам да направя сега Laughing
Ще се запознаем,ако искаш и по-рано-само се обади, ако идваш на училището,в болницата или в Бургас. Hug

# 564
Може ли малко помощ? Нормално ли е вече 20ти ден пъпчето на бебо да не пада? Rolling Eyes Thinking
Мисля днес да ходя до Девата, ама още се чудя Thinking да не ги занимавам хората с глупости.

# 565
Може ли малко помощ? Нормално ли е вече 20ти ден пъпчето на бебо да не пада? Rolling Eyes Thinking
Мисля днес да ходя до Девата, ама още се чудя Thinking да не ги занимавам хората с глупости.
Добро утро на всички Peace
Zlati2012,пъпчето пада до около 14 ден,но това понякога се случва и малко по-късно по ред причини. Хубаво е да се види и обработи ,ако се налага! До колкото разбирам си секцио и имаш право на 2 безплатни прегледа,така че ако имаш възможност -заповядай Peace

# 566
Добро утро на всички Peace
Zlati2012,пъпчето пада до около 14 ден,но това понякога се случва и малко по-късно по ред причини. Хубаво е да се види и обработи ,ако се налага! До колкото разбирам си секцио и имаш право на 2 безплатни прегледа,така че ако имаш възможност -заповядай Peace
Точно говорих с регистратурата. Идвам.

# 567
  • Burgas, Bulgaria
и аз ще идвам ,че и нашето пъпче не пада  Tired

# 568
Нашето на 25 ден не беше паднало, а само се беше леко отлепило и като ходихме при педиатъра тя ни го върза наново от мястото където беше взел да се отлепя. След няколко дни падна. Мисля, че проблема идва от там, че ни посъветваха да слагаме прахче постоянно, а е по-добре само със спирт да се опработва, той го изсушава по-бързо....

# 569
 Добро утро мами Simple SmileАко конеца се е изместил или разхлабил (това може да е причина да се забави падането му),добре е да се намести в основата на пъпчето и да се пристяга! Прахчето не е проблем, защото винаги преди това,така или иначе се почиства със спирт. То е антибактериално и целта му е да го предпази  Peace Друг е въпроса,че става като крусти и много майки се страхуват да ги махат,затова им предлагаме и резервен вариант- Оксикорт спрей. Важното е да е добре почистено и обработено правилно, ако имате нужда от помощ-просто ни се обадете newsm10
Спокоен и хубав ден на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт