Раждането, престоя, упойката и присъствието на таткото струваха около 400лв. но си струваше всяка стотинка!
Раждането, престоя, упойката и присъствието на таткото струваха около 400лв. но си струваше всяка стотинка!
за нищо не става поне като гинеколог, да не говорим като човек. Ходих при нея, тъй като имаме репродуктивни проблеми с мъжа ми и не можем да заченем. Ходи ме , гледа ме и като не можа да ми намери кусур, че да ме цеди финансово, на вторият цикъл ми вика- ти нямаш овулация, ще се стимулираме
за сведение- при мен всичко емок, с мъжки фактор сме, но ако беше тръгнала да ме стимулира, кой знае как щеше да ме разбута хормонално
и моята история е нищо на фона на майки, на които е предлагала аборт при наличен жив ембрион.......

пък написано в сайта? Например панела за имунологичен скрининг, първо като се обадих ми казаха доста по- висока цена от тази, кояъо е в сайта 35 лева, друг е въпроса, че никой не ми обядни какво включва
. И спермограмата също, разширена ли е по Крюгер ли е......?за 80 лева би трябвало да емили не е , ей такива въпроси, все пак е част от болницата този кабинет нали? 

Последно разбрах, че самите лекари влизат тук и се плюят един друг, криейки се зад фалшиви профили. Питам се къде по дяволите една бременна или една родилка, може да получи достоверна информация и обективно мнение от ИСТИНСКИ бременни и/или родили жени?
Препоръчани теми