МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 10

• 65 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Преди близо месец родих нормално и при д-р Гамишев и съм супер доволна. Бях с епидурална упойка, но на края си болеше зверски. Наложи се епизиотомия, но не съжалявам. Малкия се роди 3773 и два дни преди да родя бях на преглед при Трифонов, който ми каза, че бебето било много голямо и нямало как да родя нормално. Била съм много дебела и в комбинация с голямото бебе, нямало как да стане. Изключително много се радвам че Гамишев не беше на същото мнение и успях да родя нормално Heart Eyes Раждането, престоя, упойката и присъствието на таткото струваха около 400лв. но си струваше всяка стотинка!

# 676
  • Бургас
Момичета, д-р Веселин Ангелов ли имате предвид под "Ангелов", че май има и още един АГ Ангелов,ако не се лъжа. Peace

# 677
  • Ямбол
Да, д-р Веселин Ангелов,той си работи в Девата Grinning

# 678
Здравейте момичета, казвам се Ирина Стефанова и съм началник на рецепцията в болницата. Информацията, която получавам от вас ми е много полезна, тъй като наистина имаме пропуски и чрез вас си сверяваме часовниците  . По отношения на телефоните, проблема се получава от това, че на рецепция има 5 телефона  и в пиковете часове всички линии са заети, но при външно позвъняване при вас дава сигнал свободно. Техническият отдел даде две решения:  Първият вариант е да се сложат допълнителни модули, които след петото позвъняване да пренасочват разговора към други линии, на които отговарят администрацията. Вторият варират, който ни предложи телекомуникационната компания е да се записват съобщения при неприети разговори и при първа възможност да се свържем с вас. Аз лично бях против втория вариант, като смятам, че първият ще е по-удобен за самите пациенти. Пренасочвайки разговорите се надяваме да успеем да оберем  всички входящи обаждания, които постъпват в болницата.
Още веднъж ви благодаря за това, че споделяте проблемите си тук, защото обратната връзка е много важна в нашата работа.  Знам, че не можем да угодим на всички, но повярвайте ми, опитваме се да бъдем сърдечни и да помагаме на колкото може повече хора.
Моят телефон е 0882360060. Ако някой има проблем свързан с комуникацията или отношението на рецепция, може да ми се обади. Обърнете внимание, че при вдигане на телефона всяка рецепционистка се представя с името си. Така ще знаете от кой точно сте получили информацията и съответно ако имам някакъв проблем, всеки носи персонална отговорност.

# 679
Ковачева е най- некадърният лекар на който съм попадала инсъветвам всеки да бяга от нея като дявол от тамян, как може да я преместят точно в девата ooooh!  ooooh! за нищо не става поне като гинеколог, да не говорим като човек. Ходих при нея, тъй като имаме репродуктивни проблеми с мъжа ми и не можем да заченем. Ходи ме , гледа ме и като не можа да ми намери кусур, че да ме цеди финансово, на вторият цикъл ми вика- ти нямаш овулация, ще се стимулираме  Shocked Shocked Shocked, при проследена фоликуметрия и наличен първо доминантен фоликул, после липсващ. Усъмних се аз в думите и и пуснах прогестерон, който естествено показа че си мам овулация. Добре , че се усъмних , че потърсих и други лекари, че кой знае как щеше да ме повреди  ooooh! ooooh! за сведение- при мен всичко емок, с мъжки фактор сме, но ако беше тръгнала да ме стимулира, кой знае как щеше да ме разбута хормонално  ooooh! ooooh! и моята история е нищо на фона на майки, на които е предлагала аборт при наличен жив ембрион....... ooooh! ooooh!

П.п Към администраторите на болницата. Вземете си оправете цените в репродуктивният кабинет, защото са подвещо ниски. Друг е въпроса , че звънях с няколко конкретни въпроса, какво точно включва даден пакет и никой не знаеше  newsm78 пък написано в сайта? Например панела за имунологичен скрининг, първо като се обадих ми казаха доста по- висока цена от тази, кояъо е в сайта 35 лева, друг е въпроса, че никой не ми обядни какво включва  newsm78.  И спермограмата също, разширена ли е по Крюгер ли е......?за 80 лева би трябвало да емили не е , ей такива въпроси, все пак е част от болницата този кабинет нали?

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 06:41 от Звезден^Прах

# 680
nadejda_hadjieva добре заварила и благодаря за информацията  Hug Пожелавам ти успешно раждане и едно прекрасно бебче   bouquet

# 681
  • Бургас
Peace
Кога трябва да се пусне това заявление за раждане?

# 682
Peace
Поне месец преди термина.

# 683
Peace

На мен ми казаха преди да вляза в 9 месец.Ако не се следиш там,препоръчват да се направи един преглед от техен специалист.Утре съм на преглед при д-р Минчев и си нося заявлението  Mr. Green

# 684
Подкрепям с две ръце, негативната оценка за Ковачева. Наложило ми се е да се срещна с нея веднъж, и то по случайност, в спешното на Окръжна болница. Не искам и да си спомням за нея! Толкова груба и отвратителна жена не съм виждала. Е, може в частния си кабинет и в Девата да се държи по съвсем друг начин, но с такива лицемерни личности не искам да си имам работа повече.

# 685
Здравейте мами! Рядко влизам да ви чета вече и причината е ясна - писна ми от този ФАЛШИВ ФОРУМ! #Cussing out
Вече не мога да разбера кой какъв е тук?! newsm78 Последно разбрах, че самите лекари влизат тук и се плюят един друг, криейки се зад фалшиви профили. Питам се къде по дяволите една бременна или една родилка, може да получи достоверна информация и обективно мнение от ИСТИНСКИ бременни и/или родили жени?
И много моля да не ми отговарят лекари, скрити зад фалшиви профили!!! #Cussing out

# 686
  • където мечтите се сбъдват
Rosica Koleva,и аз имам това подозрение,но може и да съм станала параноична от бременността  Laughing Шегата настрана,но ми прави впечатление,че някои хора специално се регистрират,за да похвалят/оплюят даден доктор и тези хора нямат повече никави други мнения във форума.На мен доста хора в началото на бременността ми казаха да не чета по форуми,защото могат повече да навредят,отколкото да помогнат,ама кой да слуша...

# 687
Сумата която плаща Здравната каса за раждане (без значение нормално или чрез секцио) е една и съща. За да може болницата да предлага това качество на обслужване, при тези условия и с този екип е необходимо доплащане. Вариантите са два:
-   или да има допълнително заплащане, което да покрива разходите на болницата по раждането и престоят ви при тези условия
-   или всички удобства, които ви осигуряваме сега, да отпаднат -  да се съкрати половината персонал и болницата да заплаща по-малки заплати на лекарите, акушерките и мед. персонал. По този начин да се създадат корупционни практики, да падне нивото на обслужването и да постъпвате в болницата с 2 големи сака с багаж, който ще ви е необходим за престоя при нас.
Не това е целта на тази болница. Ако не можем да предложим алтернатива и нещо по-добро от сега съществуващото, по-добре въобще да не работим.  За близо 3 години сме се развили, събрали сме екип от добри специалисти и сме се наложили като болница, на която се доверяват хора от цялата страна. Не забравяйте, че ние сме частна болница, която не получава дотация от страна на Държавата и се издържаме самостоятелно. Разполагаме с апаратура, която е най-ново поколение, разполагаме с апарати с които работят само единици университетски болници, привличат се хабилитирани лица, които да обучават и провеждат демонстрации в болницата. Може би много от тези факти остават скрити за вас, но всички тези неща си имат цена.   Наясно сме, че не можем да угодим на всички. Не всеки има възможност да заплати тези суми, но няма как да оцелеем, ако разчитаме само на Здравната каса.
Вие си плащате здравните осигуровки и срещу това искате безплатно лечение. А знаете ли, че за тази година Здравната каса не е платила на нашата болница над 850 000 лв. изработени над отпуснатия ни лимит? Това означава, че в момента в който ни изтече лимита, ние трябва да спрем приема на пациенти по Здравна каса и да работим само кешово.

# 688
Тва са пълни глупости. Те хората не могат да си вдигнат главата от работа, че ще тръгнат да се занимават с шепа хора които разтягат лукуми. Поне аз така мисля. Не е нужно да четеш по форумите. Те некадърниците са общоизвестни. И нали се сещате, че то не е една тема, то трябва по цял ден да си в нета, за да можеш да"плюеш колеги".

# 689
Съжалявам, че постовете ми стават толкова дълги, но отсъствах известно време и сега искам да отговоря на въпросите ви.
Искам да подчертая неще дебело. Секциото по спешност, което се заплаща като нормално, а не се таксува като секцио е направено така, за да се спре спекулацията по тази тема. Точно тук, в този форум, в продължение на месеци се говореше, че жените постъпват за нормално, а им правят секцио, защото така се вземат повече пари. За това нещата се промениха. Така пожелахте вие. При този случай отделението е на загуба и ако ви пречи това, че плащате по-малко пари, още утре може да се увеличи и да се върнат старите условия. За да ни излизат сметките, секциото винаги ще е платено. Към момента цената, която се доплаща е 750лв. и тази сума за сега остава същата. Имаше коментар по-назад, че дискриминираме жените, които постъпват за планово секцио по медицински показания и тези на които им се прави такова по спешност. Не, това не е така. При планувано секцио вие знаете и сте наясно каква е сумата, която ще платите за операцията. Когато постъпвате за нормално раждане, знаете, че ще заплатите по-малка сума и за това, не мародерстваме над вас и не ви караме да плащате както при планово. 

Общи условия

Активация на акаунт