Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
миле-на и perunika
Явно се забавлявате  с грешките на хората. Съжалявам,че така съм го написала ,но пишех от телефона и си бързах.
Но се радвам,че има такива хора като вас да се радват на грешките на хората.
Сладка не се забавляваме ни най-малко,всеки греши а ттук не сме се събрали на уроци по правопис Hug

# 241
Теичка,
Благодаря ти и аз се надявам тъмните кръгове да са това, което искам.Освен тях и забелязвам,че вените са ми по изпъкнали.
Днес много се зарадвах, като говорих с една приятелка,която е бременна и единственото,което е усетила са болки в зърната и след закъснението е видяла  EFP .Дано и моите болки да са от това.

# 242
  • В къщурката на хълма на феите
шшшт няма да се хапете, да не ви ухапя аз .. Crossing Arms

Удис много се радвам за теб .. леко бременеене Hug
Честито и на мама *Щастливка* да са живи и здрави и двамата!
Рони, Шанелче заинтригувах ви обаче с тия делфини Mr. Green Mr. Green
Блонди от утре ти получаваш само изгоряла препечена филийка и чай в метално канче /като в казармата при полеви условия/ Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 18:53 от mecani

# 243
шшш тя няма да се хапете, да не ви ухапя аз .. Crossing Arms

Joy Joy Joy

Сладката, не е нужно да се оправдаваш, всички грешим. На мен просто ми стана интересно, че в един пост 2 пъти си го изписала с "О", в което няма нищо лошо...много жени не знаят, че се казва ареола. На мен ми се струва, че скоро ще ни се похвалиш..Ха дано!  Praynig

# 244
Едно мое гадже пък им викаше "мамИлки"  Crazy
sladkata2 дано е най-хубавата причина  Praynig
Мецке, и аз искам полОви условия  hahaha
Udis честита радост и със здраве до щастлив финал   bouquet
Честито бебче на мама Щастливка   bouquet

# 245
спа с едното око бе .. не ме ли виждате Mr. Green Mr. Green

# 246
Ама ние не хапем, само така ти се струва  Mr. Green Hug  Честита нова лентичка   bouquet

# 247
Хаха, Мишки, много правилно е казвало гаджето, мамила на анатомичен е зърно Wink

# 248
Меци, признавам, заинтригува ме с делфините, ма то явно важи и за белите акулки Simple Smile П.С. Ще чакам закуската с нетърпение  Wink
Петеска, виждам, че са ти отговорили за безкофеиновото кафе, ама и аз да не остана по-назад Simple Smile Аз пиех кафе с мляко по време на бременността, понеже пишеш, че ти се пие бира, ще ти кажа, че според мен нищо няма да ти стане, ако изпиеш една чаша. Аз съм си позволявала по чаша бира или вино, докато бях бременна с благословията на двама лекари Simple Smile Според мен бременността е един съвсем естествен процес и не е нужно да променяш драстично навиците си. Пак да кажа, че това е мое мнение, не агитирам никой да се пропива Simple Smile И... наздраве  cheers
Сладка, не се връзвай. Момичетата тук имат страхотно чувство за хумор, не е нещо лично към теб. Стискам палци скоро да ни се похвалиш  fingerscrossed
 Hug Hug Hug

# 249
Мише тъъъй ли .. аз пък да не бях разбрала Mr. Green
Рони аз съм мнооого много специален вид бяла акула .. още не са ме класифицирали Mr. Green

уф, днес такова отвратително главоболие ме гони, че едва живея .. почвам да се чудя как за 4 години тъй и не свикнах с тия странични ефекти на химиите дето ги пия ..

# 250
  • Пловдив
udis*, прекрасна новина! Лека  и безпроблемна бременност   bouquet

benitabeni, не се тревожи за контракциите. Моите са и болезнени от 5-6 месец, понякога на по 10 минути, но се свиква. Почивай си повече  Peace

desitkad, честита нова прическа  bowuu

Мама *Щастливка*, честита радост   bouquet Да й е живо и здраво детенцето  Hug

Звездичка!, браво за хубавите новини. За другото - има време  Hug

# 251
  • Варна
Момичета,на 24.10 ставам на 35,ама акъла ми е на 15 Crazy
Меци,като най-веща да те питам,имам ужасен сърбел по целите гърди,втори ден от цикъла,никога не ми е било така,имаш ли идея на кво се дължи това,а и ако някой друг знае?!? newsm78

# 252
  • Велико Търново
Удис, лека и чудесна бременност ти пожелавам  Hug
Бени, ей сега ще се изнижат 2 седмици  Heart Eyes
Честито на мама Щастливка, която явно наистина е голяма щастливка   bouquet
Звездичке, важното е всичко да е наред и да е все така буйно бебче  Hug
Зазу, айде, честито!  Flutter
Прахчеееее, а бе гони я тая гад по-качествено #2gunfire
Мецо, не знам дали някой би могъл да свикне със зверско главоболие  Crazy А ти пробвала ли си да се мажеш с разни етерични масла? Мисля, че има и такива, които са точно за главоболие.  Hug

# 253
Момичета,на 24.10 ставам на 35,ама акъла ми е на 15 Crazy

А така ... кой бил роден на мойта дата  Crossing Arms Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

sladkata2 дано от съмненията ти излезне положително тестче , а за кога не чакаш  Heart Eyes

# 254
Естелче по принцип подобен сърбеж се появява при комбинация от прогестерон и пролактин /когато пролактина е малко по-височък/ .. случайно в последните няколко дни да си под стрес??
Яже по принцип заради аденома мен главата и очите ме болят нон-стоп .. не помня в последните 6-7 години да е имало ден, в който да не усещам болка, но свикнах да я игнорирам и в добрите дни дори не я отразявам, но в лошите .. е, в лошите да речем, че просто покрай мен не се седи Mr. Green трябва да отбележа все пак, че има напредък по отношение на страничните ефекти, защото вече не ми тече кръв от носа през ден, през два и нямам непоносимост към светлина /от всякакъв вид/ или ако имам то поне не ми се налага да стоя в плътно затъмнена стая, а едни слънчеви очила вършат чудесна работа Flutter

Общи условия

Активация на акаунт