Заедно със Баба Марта дойде и моята двучертичкова награда - тема 94

• 25 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Аз само да влезна с по-различно твърдение  Mr. Green

Един единствен месец пих дуфастон след ову, предписан от една АГ тук, но след 6ти ден започна да ми зацапва на гащите и така до лелката.
В опътването си пише, че е възможно това.
Ама на мен от всички хормони май така ми става.Когато пих ОК ми зацапваше първите 3 месеца...

Сладката колко време пиеш дуфастон?

# 541
Рокси ходи в Свети Георги и направи една колпоскопия, 30 лева е. Ще ти даде сигурен отговор дали има ракови изменения или не и от там дали да третираш като за предраково или като за инфекция....

При коя лекарка ходиш ти тук?

# 542
  • В къщурката на хълма на феите
Теичка подхода при навременно установяване на наличие както на ниско-, така и на високорискови ЧПВ, е да се отстраняват видоизменените клетки, което науката в момента счита за достатъчна превенция както срещу появата на нови кондиломи, така и на рак на маточната шийка, а в случай, че жената не е бременна, веднага след това може да се постави съответната ваксина против ЧПВ Peace
Рокси на дамите тук, минали през твоите перипетии, не им е проблем да четат и да дават акъл, пречи им когато въпреки опита и знанията им, тяхното мнение или се омаловажава, или директно се отхвърля .. при така създалото се положение и аз да бях и аз щях да възнегодувам, че ми се задава въпрос, иска се мнението ми, а после ме гледат все едно съм не по-голяма от въшка ..
Сигме това беше фрапиращ случай и всички се почувствахме засегнати Mr. Green

# 543
Пия го от 15 до 25 ден на цикъла по 1,като този месец го пия за първи път. На 03.03 ми беше последното хапче

# 544
Меци, а фрапиращият случай го няма от тогава  Mr. Green

# 545
Да ме поправи някой ако се бъркам, но М не трябва ли да дойде до 5 дни след спирането на дуфастона, още повече, че е пит 10 дни?  newsm78
При мен беше като часовник

# 546
Сигме ако ми позволиш да парафразирам дарагоя тавариш Сталин - има проблем - има човек, няма проблем - няма човек, търпение муЙ майката Mr. Green
Лоли по принцип М може да настъпи между 1 и 10 дни след последната доза прогестерон Peace

# 547
Абсолютно преигравате, но е в границите на нормалното, все пак сме жени, трябва да има интрига...  Mr. Green
Просто исках да попитам какъв е смисъла от тест за ЧПВ ? Ако има проблем е ясно как се процедира, ако има раничка, тя се гори, дали имаш високо или ниско рискови типове е без значение. Ако имаш кондиломи и си бременна раждаш секцио. Това е. Не може да знаете всичко ! Аз не омаловажавам мнението на никоя от вас, просто ви казах, че за мен теста е абсолютно безсмислен. Peace Пожелавам на Рокси бързо справяне с проблема!

# 548
Аз пък точно затова я уважавам тази тема, че покрай другите неща има много полезна информанция и чета с интерес мненията ви независимо дали мен ме касае или не! Ако пък някой има проблем е много полезно да чуе различни мнения и така за себе си може да направи най-добрия извод как да постъпи!
Сладката аз на твое място бих направила още един тест да се види има ли я още чертичката така ще си по наясно със ситуацията.

# 549
Добре от този дуфастон всеки месец ли ще ми се сменя датата на М или почвам да броя от послвдната до новата дата за да видя на кои ден ми идва

# 550
Сладката зависи каква схемата ти на прием, по принцип при една и съща схема, дата на М не се променя

# 551
Да ме поправи някой ако се бъркам, но М не трябва ли да дойде до 5 дни след спирането на дуфастона, още повече, че е пит 10 дни?  newsm78
При мен беше като часовник

При мен часовника е счупен  Mr. Green идвало от 3 до 12 дни след дуфастона  Crazy
Сладката колко ти е дълъг цикъла по принцип ? След като си спряла дуфастона има следните варианти:

1. просто да е време да ти дойде (аз като пиех дуфастон винаги ми зацапваше преди да дойде)
2. да има бременност и да са спаднали нивата на прогестерона и за това да зацапва

Утре сутринта ако не ти дойде с пълна сила напишкай тестче.

Сладката зависи каква схемата ти на прием, по принцип при една и съща схема, дата на М не се променя

Но това е само  по-принцип както и Меци казва. На практика има и единици като мен на които си им идва когато прецени  Mr. Green

# 552
Идва ми на 34 дни. Този месец трябва да дойде 13-14.03

# 553
Сладката, аз мисля, че си бременна, след като си видяла бледа втора чертичка.
Това че ти идва на 34 дни, не значи че след приема на дуфастон ще ти дойде тогава.
Засичала ли си овулация, преди да приемеш дуфастона?

# 554
Сладката в такъв случай с тази схема на прием от 15 ден мисля, че е малко вероятно да си бременна. Въпреки, че се смята, че дуфастона не пречи на овулацията, опитът показва, че ако се взима преди да е минала я подтиска в повечето случаи (не винаги). Мисля, че за 34 дневен цикъл от 15 ден ти е рано Thinking
Силно се надявам да греша Peace

Общи условия

Активация на акаунт