Отговори
# 90
Даниелка, специално при Ники си мисля, че не иска да ака. И чааааак като стане нетърпимо се отпуска и върши работата, но не в гърнето, а като сложа памперса след като е седял поне 20 мин. на него. Иначе седи си на гърнето, не мрънка, гледа ТВ, пишка, но не ака! Ето преди малко се освободи и беше с нормална консистенция. А днес му беше 3-я ден. Но той така се изхожда, на 3-4 дни.
Пробвай, както е писала Рали, с пробиотици. При нас ефект нямаше, поради тази причина. Ако и при Диди е същата, ще се разбере. Но щом сини сливи не помагат..... мисля си че е същия проблем.

# 91
  • Пловдив
Дами, добро утро Hug

За пловдивската среща - ами 'айде да се разберем тогава нещо - аз съм свободен електрон до края на месеца (то, не, че след това пак няма да е така де Mr. Green)
За място предлагам детския център към х-л Санкт Петербург - място много, не зависим от капризите на времето, капучиното име  страхотно и детския център за децата е безплатен Joy
За времето очаквам предложения Whistling

И да си похваля зверчето - излезли са му долните кучешки зъбки, а ние не сме и разбрали Shocked А след като излезнаха 4 кътника не съм му давала и Хамомила Crazy
Нещо взе да се очовечва - оставя ни да спим по цяла нощ, прави опити за обличане, играе си сам, без да търси някой от нас да го занимава Grinning ...Май е време за второ newsm53 newsm47

# 92
Привет и от мен в този мрачен ден! Среща в Санкт Петербург звучи чудесно! Примерно за тази събота късно ли е вече да се уговорим? Иначе като час предлагам или към 10 (но може би за някои ще е рано, особено като се има предвид, че Даниелка ще пътува от Пазарджик), или към 3-4, когато децата вече са се наспали. Казвайте как да нагласим нещата.  Hug

Честито на всички за новите зъбки, Теди си стои с 8 и като знам колко трудно изникваха те, направо не ми се мисли за кътниците и кучешките  Sad Ама каквото, такова. Аз отлитам, че хич не обича моето момче да стоя на компютъра, само ме дърпа, блъска по клавиатурата и се опитва да ме изрита от стола. Simple Smile

# 93
  • у нас
ей тия деца май яслата ги очовечва Crazy
имам нужда от палци днес ранния следобед Hug да видим на Рая яслата дали и е наближила Wink

# 94
Стискам палци и да кажеш после до къде е редът ви. И аз може би ще го пускам другия месец на ясла и се надявам да дръпне напред като е сред толкова много деца. Но като си спомня баткото колко трудно се адаптира и сърцето ми се свива...

# 95
  • Пловдив
Рали, успех Simple Smile

Никой ли не може да даде съвет за камера? Sad

# 96
  • у нас
Тонинце Рая е приета отдавна, даже се води от януари че е в група, но не посещава, тъй като все още стоя и я гледам Whistling при нас места има Peace палците са за мен за работа и от там дали Рая ще тръгва Peace

Мъниче- никаква идея нямам Confused имаме фотоапарат, който прави добри клипове и ползваме него.... обаче съвет- ако снимате с камера, подсигури и някой с фотоапарат Peace лично мое мнение

# 97
  • Пловдив
Рали, фотоапарати имаме 3 - там проблеми с избор на марка нямам  Crazy
И клипове правят, но друго си е камерата... То и телефона ми всъщност снима клипчета с HD резолюция, ама пусто... навили сме се, че ще взимаме, тъкмо да вложим някой и друг лев, но пък и идея си нямаме какво да търсим...

# 98
Tommelise, ясно тогава, стискам палци да те вземат на работа.  fingerscrossed Това ще ти е първото работно място след завършването, нали? Дано да е това, което искаш и да се адаптирате бързо цялото семейство. Аз като си помисля как ще ми се промени ежедневието като тръгна на работа, буквално на 180 градуса, и ми става страшно. От друга страна пък ми се иска, защото сега както сме се затворили вкъщи и всеки ден си прилича, се чувствам малко затъпяла...

sweet_maniche, лично аз не бих си купила камера при наличието на добри фотоапарати.  Simple Smile Като си купувахме фотото, искахме да е хубаво и изобщо не чувствам нужда от камера, така че съвет не мога да ти дам. Но щом сте си решили, дано си изберете нещо качествено и да си запчечатвате много хубави моменти с нея!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 14:00 от Тонинце

# 99
Уф, моя вади предкътник и е много странно. Не е неспокоен, но от време на време вдига лека темп. newsm78 Не киха, не кашля. Много се лигави. Не иска да яде и все гледа да ме хване да суче Crazy
sweet maniche, зет ми е професионалист в тази област и винаги е казвал, че за апарат препоръчва Канон, а за камера - Сони.  Peace
Tomelise, успех!

# 100
  • В царството на мечтите
Рали, успех Simple Smile

Никой ли не може да даде съвет за камера? Sad

Аз съм много доволна от камерата на Soni HD и ти препоръчвам модела е HDR-CX115E

# 101
  • Пловдив
Тенкю, тенкю, тенкю Simple Smile))))
И аз към Сони се бях ориентирала, но друго си е някой да ти каже, че е доволен Mr. Green

# 102
  • В царството на мечтите
Аз съм с 2 ръце за  Peace

# 103
  • у нас
пускайте палците-утре пак Laughing

# 104
  • Пловдив
тъкмо щях да питам какво е станало... Айде, стискаме и днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт