Пробвай, както е писала Рали, с пробиотици. При нас ефект нямаше, поради тази причина. Ако и при Диди е същата, ще се разбере. Но щом сини сливи не помагат..... мисля си че е същия проблем.

...Май е време за второ

Ама каквото, такова. Аз отлитам, че хич не обича моето момче да стоя на компютъра, само ме дърпа, блъска по клавиатурата и се опитва да ме изрита от стола. 
при нас места има
палците са за мен за работа и от там дали Рая ще тръгва 
лично мое мнение 
Това ще ти е първото работно място след завършването, нали? Дано да е това, което искаш и да се адаптирате бързо цялото семейство. Аз като си помисля как ще ми се промени ежедневието като тръгна на работа, буквално на 180 градуса, и ми става страшно. От друга страна пък ми се иска, защото сега както сме се затворили вкъщи и всеки ден си прилича, се чувствам малко затъпяла...
Като си купувахме фотото, искахме да е хубаво и изобщо не чувствам нужда от камера, така че съвет не мога да ти дам. Но щом сте си решили, дано си изберете нещо качествено и да си запчечатвате много хубави моменти с нея!
Не киха, не кашля. Много се лигави. Не иска да яде и все гледа да ме хване да суче