Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 064
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Да не развалям купона, ама проверихте ли дали работи канал Д? Аз вчера нямах. Днес още не съм посмяла да видя, че...  #Cussing out

С пълна пара работи при мен

# 691
Да не развалям купона, ама проверихте ли дали работи канал Д? Аз вчера нямах. Днес още не съм посмяла да видя, че...  #Cussing out

Споко джанъм,ние докато спим ти ще си изгледаш епозода в тубето и пак ще си в крак с времето и нас....

# 692
  • AMS
Мили, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18

Благодаря ви за всичко, което сте написали за празника и
по темата насилиетo и правата на жените!!!
Благодаря за това, че сте споделили личните си преживявания!!!
Честит празник на рождениците и техните близки!!!
Скрит текст:
Имам още много да пиша, но за съжаление компа ми се скапа
и сега ползвам временно едно друго чудо.
Видях, че  имам и изтрити постове ...  ooooh! ooooh! ooooh!
Весел празник!!!
[/b]

# 693
 spam2

Скрит текст:
За тези, които нямат МОЛ наблизо.

http://www.fragrisima.com/guerlain/guerlain-homme

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-3638.html

Но като гледам снимката постната от mariana51 силно се съмнявам дали е точно този.  Thinking

# 694
И се понесе ухание на Керим от монитора  ...  Mr. Green

# 695
  • Пловдив

НОВА ТЕМА 86

Новата тема е готова. Да си допишем тази и се преместваме.

# 696
  • между морето и небето
Честит празник, мили дами!

Благодаря за поздравленията! На всички вас желая винаги да имаме подкрепата на една безгранично обичащ ви мъж!

newsm59   Честито на рождениците!

# 697
След проучване на мъжката аудитория компанията пуска на 8 март следните нови артикули: шампоан "Нещо обикновено", крем "Откъде да го знам какъв беше" и парфюм "Абе, каквото и да е".

# 698
Много скъпо ухание ползва наш Керим.

# 699
  • Разград

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/dizi_yildizlarinin_sok_e … 29683&page=45

Скрит текст:
  Türkiye onu ilk kez bundan 6 yıl önce görde TV ekranlarında... Henüz 23 yaşındaydı ve bugünkü görüntüsünden son derece farklıydı..

Belki de bu haliyle hemen tanıyamadığınız Engin Akyürek, şu sıralar Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle gündemde...

Türkiye'nin Yıldızları ile şansı açılan Akyürek, Akyürek önce o dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yabancı Damat'ta yan karakterlerden biri olan Kadir Sadıkoğlu'nu canlandırdı.

Sonra 2006 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kader filminde yine yardımcı karakterlerden birini canlandırdı... Bu filmdeki Cevat karakterini öyle büyük bir başarıyla canlandırdı ki bu ona, Sinema Yazarları Derneği'nin Umut Veren Oyuncu ödülünü getirdi.

Karayılan dizisinde Nizipli karakterini oynadı. Onun kamuoyunun gözünde en çok dikkat çektiği dizi Bir Bulut Olsam'dı... Şu sıralar Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde oynuyor.

# 700
Е, хубава работа, само в Канада ли няма канал Д! Подозирам намеса на психото - яд го е, че толкова много го ненавиждам. Вчера, докато гледах 64-та серия, си дадох сметка, че по-противен не може да стане, особено като събличаше Фатмагюл. Идеше ми да се протегна през монитора и... #2gunfire

За парфюма и аз не намирам прилика между шишето от снимката и указаната марка. Може да са се объркали феновете.

Тръгнаааа! Ще черпя!  newsm44 newsm68

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 17:27 от kurkuma

# 701
Специален поздрав за дамите в темата! Пожелавам ТАКАВА ЛЮБОВ всекиму!

# 702
  • AMS
Slawena, Cruela и някой други,
Аз, че не съм във форма ни с компа, ни с ръката, но не ме изхвъряите от списъка за Йомер бей, защото много ще ви се разсърдя!!!
Надявам се тази вечер да го видя!!!

# 703
di...va, не разчитай на снизхождение! Няма да ни излизаш с номера боли ме ръката, да мина по-напред.

# 704
  • В Града на липите
Круела, Дива, Славена и някои други, само едно мога да кажа - халал да ви е Ю/Йомер бей.

Злати, Зорничка, Ч8М:

Скрит текст:

вместо китка  Grinning, едно доки

И за последно: Хубава вечер на всички, че съм с последно предупреждение за изключване на нета  Joy Joy Joy

п.п. И много поздрави на Керим довечера Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт