Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Хехе, познах че моето момиче е стреляло, знам си аз - ставам за сценарист или имам седмо чувство, благодаря ви момичета за трейлърчето, чакаме с нетърпение 65 серия. Как мислите кога правят снимките? Аз смятам , че филма е сниман вече, макар да четох за това, че до юни ще се снима. Не вярвам след излъчването на 64, да се снима 65...голямо напрежение ще е за моите любимци Керимчо и Фатмагюл.

# 211
# 212
Круела, Куркума, забелязвам една особена жестокост пропита в постовете ви - последните постове имам предвид, за Шаранови. Не така момичета, по-леко, това са нежни души, изискват се кадифени ръкавици  Grinning

Че какво жестоко има в една крепка мъжка любов?!  Wink

от мъжката любов по силна няма Grinning

# 213

Винаги съм казвала , че едно нещо може да се изкаже по-различен начин и съответно интелигентния си проличава...!?  Съгласна съм с nianta - ако нещо ни подразни има културен начин да се изразим...!?  По този начин плашим новите момичета да се включат...!?

На екипа преводачи - спорна работа !?  bouquet

# 214
  • Пловдив
За мен пак не е ясно стреляла ли е Фатмагюл. Чува се изстрел, тя се стряска и хвърля пистолета. Няма кадър в който да се вижда изстрела от къде идва. По ми е интересно с такава рана как избягва Мустафа?  Thinking При раняването на Керим той нямаше сила да вдигне телефона...  По късно получи усложнение в болницата и едва не умря. Тук ранения Мустафа ще избяга и ще се крие с такава рана без лекарска помощ!?  Shocked Ще гледаме Умирай трудно - 5... ooooh!

Щото той е кален и е як , а не е глезльо  smile3534 Верно ли опуха цялата тава без да почерпиш  Shocked Ей, по-голяма скрънза си от канал Д

Момичета относно отношението спрямо новите-да сте чували приказката "каквото повикало, това се обадило"  Peace Толкова нови има напоследък, мисля,че всеки е приет радушно, но много зависи от самият него как ще продължи да бъде приеман . Хриси е от сравнително скоро тук, но определено си е любимката на темата  Hug Не мисля, че си е купила отношението към нея, нали  Wink Но и не сме длъжни да ръкопляскаме на неадекватни постове  Laughing

Спорна работа на златният ни екип Hug Hug Hug

# 215
Съобщение от екипа!

Момичета, започваме превода на 64 серия.  Peace

Благодаря за радостната новина!  bouquet

Офффффффф живи и здрави да сте   bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Хехе, познах че моето момиче е стреляло, знам си аз - ставам за сценарист или имам седмо чувство, благодаря ви момичета за трейлърчето, чакаме с нетърпение 65 серия. Как мислите кога правят снимките? Аз смятам , че филма е сниман вече, макар да четох за това, че до юни ще се снима. Не вярвам след излъчването на 64, да се снима 65...голямо напрежение ще е за моите любимци Керимчо и Фатмагюл.

Preslava Mihova , проличава , че си новичка , но всички сме били така в началото... Снимат седмица за седмица - затова им се възхищаваме за "къртовския труд" , който полагат...  Работят по 16-17 часа на ден , заедно със събота и неделя понякога...Много пъти са ни помествали снимачни "фотки" точно от тези почивни дни...!? Peace

Когато се наложи Берен да почива четири дена след Нова година пропуснаха серия и сега още "наваксват" рейтинга , който спадна веднага...Конкуренцията е голяма при съседите...!? Peace

# 217
Преслава,всичките им сериали се снимат за 1 седмица-1 серия+монтаж,така че сега са завършили 65 серия Peace

# 218
Нямаше ме няколко часа и сте изписали цялата тема  smile3555 Не мога да ви настигна

# 219
  • В Града на липите
Цитат
Хриси, ако те изхвърлят от работа (защото натам вървят нещата), може да се ориентираш към адвокатската кариера.  Hug

Благодаря за доверието, но съм се ориентирала към клоунска кариера, ако или когато ме изхвърлят от работа.

п.п. Аз ли не гледах правилно, обаче сякаш не дадоха кой стреля? Да видим все пак слуховете дали ще излязат верни.

# 220
Аз продължавам да смятам, че Фатмагюл не е тази, която стреля. Давайте да залагаме. Идеи за наградата? newsm78

# 221

Щото той е кален и е як , а не е глезльо  smile3534 Верно ли опуха цялата тава без да почерпиш  Shocked Ей, по-голяма скрънза си от канал Д

Момичета относно отношението спрямо новите-да сте чували приказката "каквото повикало, това се обадило"  Peace Толкова нови има напоследък, мисля,че всеки е приет радушно, но много зависи от самият него как ще продължи да бъде приеман . Хриси е от сравнително скоро тук, но определено си е любимката на темата  Hug Не мисля, че си е купила отношението към нея, нали  Wink Но и не сме длъжни да ръкопляскаме на неадекватни постове  Laughing

Спорна работа на златният ни екип Hug Hug Hug
[/quote]

Злате,оказвам ти пълна подкрепа! Peace

# 222
  • на морето
Круела, Куркума, забелязвам една особена жестокост пропита в постовете ви - последните постове имам предвид, за Шаранови. Не така момичета, по-леко, това са нежни души, изискват се кадифени ръкавици  Grinning

Че какво жестоко има в една крепка мъжка любов?!  Wink

Само красота и крепко чувство на здрава мъжка десница Joy
Приятна вечер на всички! Wink

С риск да навлека върху си един справедлив  Wink пуритански гняв Crazy , ще си позволя да споделя един стар виц в тази връзка , който от своя срана би доказал , че дори и в затвора може да се развива художествена самодейност , ...при желание .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само за +18

Скрит текст:
В килията водят нов затворник . Представят го и го оставят ."Старите кучета " го оглеждат от глава до пети  :
- Ти ...за какво си тук ? ...
-Аз ....ами ...таковата ...аз съм фокусник ..
От далечния край на килият става един як , огромен мъжага ...
-Я да те видим ся какво можеш ....Ще ни направиш представление ....
Новия -дребен ,хилав - се свива ...
-Амиии....един индийски номер освен да ви покажа ....Ела , ела тук ...така .Сега , дайте един чаршаф...Да , благодаря ..Така , ти се наведи сега ..Да , добре ...Да го завием сега ....
Ето , вижте сега , това е моя палец ...сега и той ще го усети ....Нали ...така , усещаш ми палеца ...Да?
А, ей сега виж къде са ми ръчичките ....

# 223
Цитат
Аз продължавам да смятам, че Фатмагюл не е тази, която стреля. Давайте да залагаме. Идеи за наградата?
Аз съм сигурна, че Фатмагюл стреля. Трябваше да стреля, живота на Керим беше в опасност. Освен това реакцията и е на ужас от това, което е направила. Но...едва ли е улучила, навярно Фахретин е бил точен.

# 224
Вале, направи залога, ама пропусна да дадеш идея за наградата.  Hug

Фатмагюл беше готова да стреля, това е важното. Действието се развива за части от секундата, така че...

Общи условия

Активация на акаунт