Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
А пък аз имам няколкогодишен навик, ставам сутрин и пускам БТВ - сутрешния блок, това е просто закон. Откакто се отвях по Керим и компания /разбирай - вашата/ , не пускам никакъв телевизор сутрин, изпращам домочадието и влючвам компа я за серийка , я за форумчето  Mr. Green
Последната ми фаза от тази сутрин :
Ставам, изпащам домочадието, след всички салтанати и ритуали и пускам сутрешния блок на Канал D и форума  Shocked
[/quote]

Привет на всички и спорна работа на преводачките!

Познах се тук почти изцяло , с тази разлика , че ходя на тръстиката и докато съм там карам на автопилот. Добре, че го мога това, иначе да са ме изФърлили до сега. Ни новини съм гледала от 2 месеца , ни нищо. Обаче по-странното е, че не ми липсват. Керим/Енгин ми е достатъчен.

А що се отнася до стрелбата , струва ми се , че после като се прегърнаха и Мустафа нали взе пистолета да ги стреля, тогава май чух изстрел , но не беше Мустафа, галиба тук се включва Татко   Фахретин.

# 226
  • В Града на липите
Цитат
Аз продължавам да смятам, че Фатмагюл не е тази, която стреля. Давайте да залагаме. Идеи за наградата?
Аз съм сигурна, че Фатмагюл стреля. Трябваше да стреля, живота на Керим беше в опасност. Освен това реакцията и е на ужас от това, което е направила. Но...едва ли е улучила, навярно Фахретин е бил точен.

Вале, най-вероятно е ти да излезеш права. Хвърли ме в размисъл. Честно казано, досега смятах, че само той е стрелял, нали и аз подхвърлих мухата още преди слуховете. Но има логика, да не го е чакала. Аз най-вече се зачудих заради отката, защото трепна съвсем леко, като че ли се е стреснала. Но все още съм сигурна, че дори и да е стреляла едва ли го е улучила. Скоро ще разберем.

# 227
Цитат
Аз продължавам да смятам, че Фатмагюл не е тази, която стреля. Давайте да залагаме. Идеи за наградата?
Аз съм сигурна, че Фатмагюл стреля. Трябваше да стреля, живота на Керим беше в опасност. Освен това реакцията и е на ужас от това, което е направила. Но...едва ли е улучила, навярно Фахретин е бил точен.

Е дано не и стоварят и това на главата-и без това ще и трябва психоложката,за да преодолее травмата от отвличането  ooooh! Достатъчно ясно му каза,че го ненавижда Mr. Green Колко повече може да понесе измъчената и душа ooooh!

# 228
Момичета, а от къде е този слух, че Фахретин може да е стрелял ? newsm78

П.С. С малко бебе съм и не мога да чета мноооого назад, а само малко

# 229
  • В Града на липите

Ради:

Скрит текст:
Ето това са слухчетата за 65-ти епизод:

1.   Мустафа няма да умре…
2.   Фатмагюл вероятно получава полицейска закрила/охрана.
3.   Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с Керим, което много ще ни нарани. Мислите ли, че Фатмагюл стреля по Мустафа?
4.   Мустафа ще избяга. Ще се крие от дупка в дупка като плъх. И това го устройва чудесно…
5.   Черната овца ще бъде открита накрая в местността Кония и това е свързано с Перихан. Как мислите ще му подхождат ли белезници на Решат?
6.   За съжаление, не очаквайте романтични моменти, само двама човека, които се обичат, вярват един на друг и посрещат всеки проблем заедно. Да, има голяма любов, но дали ще видите така дълго очакваните моменти? Или 65-ти епизод ще бъде прекаран в полицейското управление? Ами ако Ердоан и Селим започнат да кроят планове да избягат? Татко Фахретин е този, който стреля по Мустафа, и Мустафа стреля по него, един дуел! Само че този луд ранява Керим с брадвата и после избягва. Кошмарът за Фатмагюл просто не свършва.

Ето ти и резюмето:

Скрит текст:
Гръмването на пистолета в старата фабрика за обувки ще спаси живота на Керим, и ще сложи край на кошмарите на Фатмагюл. Мустафа пък е решен да упорства до последния миг, ще продължи да създава опасности в живота на Фатмагюл и Керим.
  Виждайки, че от всички страни обръчите доста добре се затягат, Селим и Едоан са обзети от страх, че отново може да влязат в затвора. След като става ясно мястото на което Мустафа крие   Фатмагюл, става ясна и връзката на Яшаранови с Мустафа.  Ердоан и Селим,  всеки от тях тайничко разработва план за действие за собственото си спасяване.  Страха и болката които е преживяла Фатмагюл за времето когато е била с Мустафа, са и оказали въздействие и тя няма да може веднага да се освободи от тях. Цялото семейство и психолога ще продължата да и оказват подкрепа. За преживените мъка и болка, Керим решава да се изправи срещу Яшаранови и да им потърси сметка. Положението на ранения Мустафа с всеки изминал ден се влошава, той започва битка за да оцеляване (оживяване). От една страна и издирването на полицията, от друга и усилията на Кадир относно жалбата срещу Мустафа, ще претърпят важно развитие. За Яшаранови краят е близо. Вижда се вече, че борбата (битката) на Фатмагюл не е напразна.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 65. BÖLÜM TÜYOLAR:

Фахретин и Керим са леко ранени. Мустафа бяга. Фатмагюл получава защитник. Кава се Мирзат. Терапевтът този път идва в къщи. Обясненията които Фатмагюл дава на терапевта са насочени (касаят) към сърцето на Керим.
  Фатмагюл: Тръгнах с него, защото веднага щом влезе ми показа пистолет. Каза ми, че ако не направя каквото ми казва, ще убие Керим. Наистина заради Керим останах там. Много се срахувах, че ще направи нещо.
  Селим и Ердоан  бягат. Бягството на двамата е много смешно. Керим отново прави нещо на своя глава. Отива в къщата на Яшаран.
  Керим: Време е вече за разчистване на сметки Решат Яшаран, ще отговаряте за стореното от вас до днес включително.
  Асу ще се изгуби (изчезне) Фахретин и Сами я търсят. Изненатда (сюрприз) в края на серията.       
  Полицията този път работи бързо,  Яшаранови ще бъдат сериозно притиснати.

# 230
Детелинка, аз точно затова се надявам да не е стреляла, че само това й липсваше като травма. ooooh!

Hug Hug Hug

Хриси, ново предложение - работа в архив. По време на криза твоята е сигурна - все някъде ще се вредиш.  Laughing

# 231
Да новичка съм, съжелявам, но благодаря за обяснението, макар че го усетих, като изпросено. Няма повече да ви пиша. Всичко хубаво и се молете за сватба във филма.

# 232
Мустафа стреля с пушка по Керим,а в последната серия,се стреля с пистолет,има разлика в раните сигурно  newsm78
Аз мисля,че Фатмагюл стреля,от снимките и фрагмана се вижда,че след това реве от ужас и стрес...
 Hug

# 233
Полудяваме бавно...полудяваме бавно...неусетно почтииии

# 234
Да новичка съм, съжелявам, но благодаря за обяснението, макар че го усетих, като изпросено. Няма повече да ви пиша. Всичко хубаво и се молете за сватба във филма.

Защо newsm78 С Нелито ти обяснихме как протичат снимките.Какво те обиди newsm78 Нямахме и грам такова намерение-повярвай Peace Днес беше достатъчно напрегнато-нека не си разваляме настроението PeaceИначе при всяко мое обяснение ще се питам дали не съм сбъркала нещо Peace

# 235

Ради:

Скрит текст:
Ето това са слухчетата за 65-ти епизод:

1.   Мустафа няма да умре…
2.   Фатмагюл вероятно получава полицейска закрила/охрана.
3.   Екшънът не спира, а продължава и в 65 еп. Нещо се случва с Керим, което много ще ни нарани. Мислите ли, че Фатмагюл стреля по Мустафа?
4.   Мустафа ще избяга. Ще се крие от дупка в дупка като плъх. И това го устройва чудесно…
5.   Черната овца ще бъде открита накрая в местността Кония и това е свързано с Перихан. Как мислите ще му подхождат ли белезници на Решат?
6.   За съжаление, не очаквайте романтични моменти, само двама човека, които се обичат, вярват един на друг и посрещат всеки проблем заедно. Да, има голяма любов, но дали ще видите така дълго очакваните моменти? Или 65-ти епизод ще бъде прекаран в полицейското управление? Ами ако Ердоан и Селим започнат да кроят планове да избягат? Татко Фахретин е този, който стреля по Мустафа, и Мустафа стреля по него, един дуел! Само че този луд ранява Керим с брадвата и после избягва. Кошмарът за Фатмагюл просто не свършва.

Ето ти и резюмето:

Скрит текст:
Гръмването на пистолета в старата фабрика за обувки ще спаси живота на Керим, и ще сложи край на кошмарите на Фатмагюл. Мустафа пък е решен да упорства до последния миг, ще продължи да създава опасности в живота на Фатмагюл и Керим.
  Виждайки, че от всички страни обръчите доста добре се затягат, Селим и Едоан са обзети от страх, че отново може да влязат в затвора. След като става ясно мястото на което Мустафа крие   Фатмагюл, става ясна и връзката на Яшаранови с Мустафа.  Ердоан и Селим,  всеки от тях тайничко разработва план за действие за собственото си спасяване.  Страха и болката които е преживяла Фатмагюл за времето когато е била с Мустафа, са и оказали въздействие и тя няма да може веднага да се освободи от тях. Цялото семейство и психолога ще продължата да и оказват подкрепа. За преживените мъка и болка, Керим решава да се изправи срещу Яшаранови и да им потърси сметка. Положението на ранения Мустафа с всеки изминал ден се влошава, той започва битка за да оцеляване (оживяване). От една страна и издирването на полицията, от друга и усилията на Кадир относно жалбата срещу Мустафа, ще претърпят важно развитие. За Яшаранови краят е близо. Вижда се вече, че борбата (битката) на Фатмагюл не е напразна.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 65. BÖLÜM TÜYOLAR:

Фахретин и Керим са леко ранени. Мустафа бяга. Фатмагюл получава защитник. Кава се Мирзат. Терапевтът този път идва в къщи. Обясненията които Фатмагюл дава на терапевта са насочени (касаят) към сърцето на Керим.
  Фатмагюл: Тръгнах с него, защото веднага щом влезе ми показа пистолет. Каза ми, че ако не направя каквото ми казва, ще убие Керим. Наистина заради Керим останах там. Много се срахувах, че ще направи нещо.
  Селим и Ердоан  бягат. Бягството на двамата е много смешно. Керим отново прави нещо на своя глава. Отива в къщата на Яшаран.
  Керим: Време е вече за разчистване на сметки Решат Яшаран, ще отговаряте за стореното от вас до днес включително.
  Асу ще се изгуби (изчезне) Фахретин и Сами я търсят. Изненатда (сюрприз) в края на серията.       
  Полицията този път работи бързо,  Яшаранови ще бъдат сериозно притиснати.

Hug Hug

# 236
  • Разград

Скрит текст:
Женен мъж отива на изповед.
- Имам флирт с една жена.
- Много ли се сближихте? - пита свещеникът.
- Срещаме се често, доста се отъркваме един друг, но още не сме се...
- Търкането е като вкарването! Ще кажеш пет пъти молитвата и ще оставиш в кутията за дарения 100 лева
... Човекът казал молитвите, излязъл и се запътил към изхода, а свещеникът го наблюдава, изскача от изповедалнята и вика след него:
- Видях ви! Не вкарахте 100 лева в кутията за дарения.
- Не вкарах, но отърках. Нали сам обяснихте, че търкането е като вкарването!

# 237
Аша, Ваня
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 238
  • NICE,FRANCE
Здравейте Беренгинки!
Позволете на още една фенка на филма и на вашата страхотна компания да се включи за малко Peace Hug.
Относно стрелбата ми направи впечатление,че раната на М е отпред,а Фатмето стоеше зад него,нали?!Значи вероятно и тя е стреляла,но решаващото раняване идва от друго място.Това са мои наблюдения и не се стърпях да споделя и като няма никои покрай мен,който да гледа филма......
ПП.Благодарности на целия екип,осигуряващ превода на сериите  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • Разград
fatmagülün suçu ne -Mustafa finds out about the ugly truth

Общи условия

Активация на акаунт