Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 073
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Тешакюр за превода! На мен в определени сцени много ми харесва Мукито, много ги усеща нещата свързани с влюбването помежду им и ги пуска едни лафове. Но я харесвам, като е слушам в оригинал.

# 361
Добър ден!
Благодаря от сърце на Mariana51,  bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova за превода на серията!
Трябва сериозна почерпка да ви правим заради всичката работа,която вършите и сте свършили досега!
Отивам да погледна за какво става дума и после-на работа! Довечера ще си го гледам на спокойствие!
Лек ден от мен!

# 362
Добро утро на всички
Mariana51,  bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova благодаря за преведената серия
За почитателките на Мустафа Булут
Скрит текст:

# 363
Добро утро, дами!!!
Mariana51,  bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, ех момичета, да ви благодарим за неуморната работа и безсънните нощи е толкова малко... И все пак - оценявам труда ви, благодаря ви, обичам ви!!! Hug

Момичета, тези дни не можах да се включа при вас, видях, че се е заформил спор относно някои форумки, а също сте дискутирали и темата с бягането на нашето момче, дали е позагладил косъма от първи сезон Grinning

Лек ден на всички и приятно гледане!

# 364
Добро утро и от мен!Не е нужно да ви пожелавам да е усмихнат деня ви,защото като видях преведената серия,неволно се усмихнах.Със сигурност и вие така сте направили!
На работния екип-жестоки сте!И оценяваме това  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 365
  • В Града на липите

Добро утро и хубав ден на всички.

Мариана,bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova , вие си знаете, просто няма други като вас.  newsm51

Отново съм в нечовешка дилема - работа, която вече ме е затрупала до врата или новата серия  newsm78 newsm78 newsm78

# 366
  • София
обичам виииииии

(64 еп)

кликни върху надписа

Ето 64 серия на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova. Приятно гледане.

ОБИЧАМ ВИИИИИИИ И ЧАКАМ ВЕЧЕ 65   bouquet

# 367
  • Пловдив

Добро утро и хубав ден на всички.

Мариана,bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova , вие си знаете, просто няма други като вас.  newsm51

Отново съм в нечовешка дилема - работа, която вече ме е затрупала до врата или новата серия  newsm78 newsm78 newsm78

Хриси, серията , джанъм   Wink Тя работата да не е заек да избяга  Joy Joy Hug

# 368
Привет!

Хриси,сакън джанъм работата преди всичко,а батко Керим след това за десерт ,я си помисли какво удоволствие след умората от добре свършените задачи страдащ  Керим полудял Мустафа  и пленена Фатма да гледаш...............
Благодаря на екипа за превода,този еп и ще го изгледам с бг субтитри за да ми се изясни ситуацията.

# 369
Хриси,ако постоянно мислиш за серията,никаква работа няма да свършиш LaughingПо-добре я изгледай,че да ти е спокойно Hug

# 370
# 371
  • В Града на липите
 Joy Joy Joy Много ми помогнахте.

Обаче днес май ще послушам Славена, искам да й се насладя на тази серия на 100 процента, а това може да стане само довечера за съжаление. Тия телефони и врати много ме разконцентрират.
Спорен ден на всички  Hug

# 372
Благодаря за епизода на bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova и mariana51!

hrissi_sz за клипа с рецитиращия Орхан Вели Керим!

# 373
Спам
Повечето от нас имат деца,
Скрит текст:
ето какво ще научат в училище особено по големите-преживяванията Кънчо  smile3505

Хубав ден,на работещите умната и спорна, на гледащите и въздишащи по-полека с емоциите ,че има да се повтаря и потретва епизода. Wink

# 374
ОГРОООМНО благодарско за превода!   bouquet  bouquet Hug Hug

Много се изкушавам да загледам епизода, но ще изчакам вкъщи на спокойствие, за да се насладя на max

Общи условия

Активация на акаунт