Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 120
  • 744
  •   1
Отговори
# 345

(64 еп)

кликни върху надписа

Ето 64 серия на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova. Приятно гледане.

Благодаря! Страхотен поздрав за Добро утро!
 Hug

# 346
  • Стара Загора
Добро утро на всички!Успешен ден ви желая !
Мариана,bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova Благодаря   за превода!!!

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 09:08 от borovinka123

# 347
Какво друго да кажа, освен че нямате цена! Hug

bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, mariana51

# 348
 newsm51  Добро утро момичета, хубава и слънчева Сряда от мен.    Хиляди благодарности за превода, супер сте преводачките малко са думите който заслужавате, згрявате душицата ми. newsm44  Четвъртък тропа на вратата

# 349
  • София

Мили дами!

Мариана,bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova
Скрит текст:

# 350
  • Варна
Каквото и да кажа,ще е малко!Благодаря ви за превода,добро начало за един снежен ден в началото на пролетта!Изгледах серията,сега мога с ентусиазъм да си върша работата! Simple SmileА за всички помогнали за хубавото настроение  bouquet  bouquet  bouquet

# 351
  • Хасково

# 352
Привет wavey lovekiss 

отново ,трудолюбивите пчелички се трудиха цяла нощ 
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ, С КОИТО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ
  love001  love001  love001  love001  love001

# 353
Момичета Вие сте невероятни! Пак сте работили неуморно цяла нощ!   bouquet

# 354
Добро утро, дами! Страхотно посрещане рано сутринта, за което благодаря на Mariana51,  bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova   bouquet.
Преди малко, пътувайки за работа в автобуса, дочух края на телефонния разговор на една девойка, който тя завърши със следното изречение: Тамам джанъм, bye bye!  Simple Smile. Това ме разсмя хубаво сутринта.  Simple Smile
Желая ви усмихнат и слънчев ден!   bouquet  bouquet

# 355

(64 еп)

кликни върху надписа

Ето 64 серия на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova. Приятно гледане.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 356
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Просто думи нямам за момичетата от екипа,  ЖЕСТОКИ СТЕ   Hug Hug Hug

bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova, mariana51

# 357

На преводачите,с благодарност,пожелавам ведро настроение!

# 358
Mariana51,  bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova , невероятни сте  

# 359
Ох каква сутрин! Сутринта като станах и видях какъв сняг вали леко ми се развали утрото . Заведох моето слънчице на градина ,пристигнах  в офиса ПЪРВА/рядко се случва/ пуснах компютрите и ооооо радост има превод. Настроението се завърна и даже започнах да си тананикам.Когато колежката ми /друга фенка на филма/пристигна разбра ,че имаме новина само като видя блясъкът в очите ми! Благодаря Ви момичета че ни създавате с труда си радост и  наслада!

Общи условия

Активация на акаунт