Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 097
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Привет на всички !  Hug Ето ме и мен след кратко отсъствие. Гледам с трейлъри-мрейлъри сте се занимавали, с разни буболечки (пИпИруди визирам)  #Crazy Айде да ви направя една групова снимка : Пипирудата, Дамон и black star....  photo  Joy И все пак няма как Пеперудата да надмине коментара на Дамон,че Фатмагюл гледала Керим като брат  Joy Joy и все пак е добра ученичка... Ох, голям смях падна докато четох   smile3532
Сега сериозно. Тоз трейлър, толкова чакане, пък ....
Sofi_q и Кампанула благодаря за статията   bouquet Сериалът оказва много добро влияние на жертвите на насилие,което е прекрасно.
На отбора преводачи, сърдечни благодарности за труда им !  txtloves
За Облака

Намерих едно интервю, за съжаление само първа част, ако някой изнамери другата, моля да сигнализира :
Скрит текст:

# 451
Най- после приключих  с четенето на постовете ви, но се заслужаваше! Hug
Както винаги сте прекрасни!

По повод на размислите ви за любовта между Ф и К:

Мили момичета, за мен няма невъзможна любов. Любовта или я има , или я няма.
Какво , всъщност , е любовта? Как разбираш дали обичаш някого истински? Някой беше казал (не помня кой), че разбираш дали обичаш някого ,когато започнеш да се страхуваш за него...Фатмагюл и Керим определено се страхуват един за друг , страхуват се да не се загубят... Много пъти видяхме това в сериите. Първият път,когато тя показа, че се страхува за него , беше, когато Ердоан дойде в къщичката на брега с биячите. На другата сутрин той тръгна нанякъде,тя се затича след него - Къде отиваш?, а в очите й личеше страх. Не за себе си, а за него! В този момент аз се убедих за себе си, че тяхната любов ще я бъде!
Любовта е нещо, което ти връща усмивката , дава ти сили да се бориш и да искаш да продължиш напред, да виждаш смисъл ...и това се случи при тях. Любовта при тях я има на 100% и тя е истинска ... така че , аз чакам хепи финал!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 17:05 от daniela.qnkova

# 452
  • Стара Загора
Определено след като прочетох статията вярвам,че филма ще има щастлив финал.Благодаря на момичетата,които я поместиха и преведоха!
   Лейдичар-да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва newsm59!!!

Детелинка,честит ти нов подпис ,много  е хубав!!!

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 17:52 от borovinka123

# 453
Определено след като прочетох статията вярвам,че филма ще има щастлив финал.Благодаря на момичетата,които я поместиха и преведоха!
Дано  Praynig

# 454
  • В Града на липите
Sofi_q и Кампанулаq благодаря ви за статията. За мен беше голямо удоволствие да я прочета. Явно за някои сериалът е болест/за мен/ за други терапия. Но едва ли ще остави някого безразличен.

п.п. Направи ми впечатление, че повечето искат и благодарят на Енгин, и го разграничават от образа на Керим. Въпреки, че не знаят какъв е в реалния живот. Явно неговата "Магия" е завладяла всички, е почти всички  Grinning /Круела, не си споделила дали вече си подвластна  Grinning/

п.п. Никога не съм се съмнявала в щастливия финал.

Zorni44ka, много ми се иска да разбера какво си говорят в интервюто. Ти имаш ли представа?

# 455
лadychar86 Hug да ти е живо и здраво детенцето

Sofi_q smile3525  Кампанула  smile3525благодаря за статията и превода Hug
Ако тези трогателни писма са достигнали до Енгин- то наистина е излишен сълзотворния спрей за сцените,където Керим плаче Peace и аз съм обнадеждена,че ще се радваме на добър финал...дано тази статия да достигне и до сценаристките... Thinking
...но най- важното е ,че този сериал помага на тези жени,че им дава НАДЕЖДА Peace

# 456
Да попитам дали някой е гледал или знае нещо за сериала с Берен Саат и Мурат Ялдъръм?

# 457
Ей ма на, готвя и пак надничам! Mr. Green пустото не трае и това е!
Сега ще си помислите , че се заяждам, ама не е така, просто имам различно мнение и не мога да не го споделя   Wink
Не оспорвам нито професионализма, нито опита на терапевтката, но не съм съгласна, че този и метод е подходаща терапия! В предвид как ние сме се зарибили и сме с нетрезви мисли, не съм сигурна, че жени преживели такава драма могат да се излекуват със една утопия, ами ако отсега нататък търсят този модел на отношения, и по страшното - ами ако не го открият? Не е ли това жестоко?  Та някои от тях благодарят на Енгин, разграничават ли образа и актьора? достатъчно реалистични ли са очакванията им?
Нищо лично  Simple Smile  момичета  Heart Eyes

# 458
Момичета,в тон с чудесната дискусия за любовта да ви поздравя с една песен на Теоман-Късчета любов HugВярвам в силата на чистата и искрена любов и съм абсолютно убедена в положителния край за тяхната!Та тя беше готова да умре,когато Мустафа и каза,че всичко е в нейните ръце.За мен това означава,че няма да е щастлива без Керим!

http://www.youtube.com/watch?v=ubuDUkZjfy8&ob=av3e

# 459
  • В Града на липите

Детелинке, честит ти подпис. Пиши по-често, че да му се радваме повече.
Мерси за поздрава.   bouquet

# 460
  • Разград
Fatmagul & Kerim End Less Love

# 461
Цитат
Zorni44ka, много ми се иска да разбера какво си говорят в интервюто. Ти имаш ли представа?

Хриси, разбирам някои неща (колкото и да са малко все е нещо). Окай разказва как е станало така,че точно тези актъори са избрани за ролите. Водещият се избъзика,че не ги познава като актьори така добре, а Окай го попита: "не си ли гледал "Брак с чужденец", той се опули, но после каза:"А, сетих се". Първо са предложили на Енгин, разгледали са заедно сценария, той е приел, след това Мелиса, после и Енгин Алтан. После водещият попита дали е имало влияние това,че Окай е сценаристът на сериала, и Мелиса казва "да, определено". Водещият пита :"Кой ще разкаже за Мустафа и Сердар, що за хора са?" Енгин Алтан : "Аз за Мустафа мога да разкажа." И после се смеят. Енгин казва,че да се каже защо Мустафа е такъв е трудно,но все пак героят е много интересен,че е много сложен за разгадаване.Казва,че смята,че наистина съществуват хора като Мустафа Булут. Енгин Алтан разказва за Сердар - той е мъж,който е обиколил много места по света, винаги е помагал на хората. Казва,че любовта по онези земи и при онези условия е нещо много трудно.След това водещият се бъзика,че не може да накара Мелиса да говори. "Може би й е скучно, какво трябва да направя."  Joy
Това е което разбрах, не гарантирам,че е точно  Blush

# 462

Детелинке, честит ти подпис. Пиши по-често, че да му се радваме повече.
Мерси за поздрава.   bouquet

Ама съм чок гюзел,а Laughing Не мога да пиша дълги постове,щото нета тук ми е отврат и като прекъсне,умирам от яд #Cussing out #Cussing outКато си ида в къщи,такъв пост ще напиша за чувствата между двамата,че ми е накипяло и имам нужда да го излея Laughing

# 463
Скрит текст:

Диде пу-пу да не ти е уроки Wink с тоз Керим в краката ти

# 464
Поздрав за всички, най-вече за преводачите  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт