Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 076
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Sofi_q и  Кампанула  благодаря че споделихте с нас статията.Наистина този филм не е обикновен в него има някаква магия, която кара хората да преосмислят нещата около тях.Предполагам че е така  и с тези жени той ги кара да мислят че има и различни мъже от насилниците.
Колко до до любовта на Фатмагюл и Керим и според мен си е много възможна.Те преминават през толкова неща и въпреки това са заедно, защо се съмнявате.Ако не се обичаха истински до сега щяха да се разделят.
А колкото до финал сценаристите определено трябва да знаят, че отговорността е голяма.И че финала не е просто финал на филм а послание към много жени по света.

# 466
  • София
 Zorni44ka,и аз благодаря Hug  bouquet

# 467
  • Пловдив
 За Фатмагюл

Благодаря за превода на статията  Hug Показателно е какво въздействие имат филмите и актьорите  в/у живота на хората. Казвате, че и да стигнат до истински брак Ф и К ,тя никога няма да забрави онази нощ. Ок, така е, но даже и да не стигнат тя пак няма да я забрави  Peace С който и да е в живота ,този спомен ще е винаги някъде дълбоко. А според мен единственно с Керим тя би била щастлива по простата причина, че той знае целият ад през който тя мина и само той може да е истинският и приятел и съпруг. Никой, никога не би я разбрал и оценил като него  Peace

За Облака

Зори, битанем, ама ти разбираш турски и ми се спотайваш ли   Crossing Arms Ей сега вече те изядох с  парцалките  Wink Hug Много готин Алтан бееее  Wink. Аз разбрах,че да не ги бъркат на Енгин/Керим си му казват Енгин, а на моя  Wink- Алтан  Joy Дано някой изрови и 2 част  Praynig Praynig Обаче и Мелиса много е хубава тук , като че ли нарочно е загрозена във филма  Rolling Eyes

# 468
Момичета, изгледах всичките преведени серии (за което благодаря на преводачките)
И искам да се включа по темата с прострелването - според мен не Фатмагюл простреля Мустафа, защото тя беше зад него, а раната му е в корема (или поне така се вижда).

Скрит текст:
А иначе за Енгиноманията - и аз съм в кюпа...  Embarassed

# 469
Замислих се-колко насилие преживяват жените в семействата си в продължение на години ooooh!
И това остава скрито от околните-какъв ли товар носят на раменете си,като не споделят с никого CryНе стига,че са жертви,ами и сами се наказват,като търпят целия този ад ooooh!Може би сериала ще извади някои от тях от страха и летаргията и ще им помогне да се изправят срещу насилниците си PraynigСилно се надявам!

# 470
Злати сакън !  Hug Езиците са ми много силна страна, но турския го карам само по слух, идея си нямам от граматика и писане. Обикновено разбирам отделни изрази, понякога цели изречения и покрай тях правя извод за основната идея. Интересното е,че предположенията ми обикновено се оказват верни, когато гледам серията с превод. Странно нещо е това човешкия мозък. А я да те питам аз тебе:
Скрит текст:
Алтан така ли го сънуваш:

Евелин love001

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 18:53 от Zorni44ka

# 471

http://nasilie.eu/?p=1069

Тук има много от отговорите на въпросите които си задваш ,Диде .

# 472

WinkДобре е ,че повечето фенки на Керим осъзнават  пристрастяването си .
Допуска ли някой  трезво мислещ  ,че
 филма  може да е РЕКЛАМА  НА насилствени бракове насилена  за  насилник ?
По-вероятно е да е АНТИРЕКЛАМА  на тази гавра  с изнасилени жени и  ще покажат  ,че и  най добрите изключения    доказват ,че  такива бракове не водят до  истинска любов.
Фенките  на Керим  упорито   преписват собствените си емоции и чувства към Керим на Фатма
 И Фатма като  Мукадес са в ситуация на  удобен брак  /обичат си мъжете ,но не са влюбени в тях/

# 473
DAMON, аз пък си викам, добре че си ти да ни отвориш очите. Без твоите коментари сме загубени. Wink

# 474
DAMON, аз пък си викам, добре че си ти да ни отвориш очите. Без твоите коментари сме загубени. Wink

Верно,че всички сме слепи Peace
По-добре иди да научиш Джансел поне да реве истински  hahaha hahaha

Ако аз обичам брат си така,да са ме вкарали в затвора за кръвосмешение ooooh!

# 475
  • В Града на липите
kurkuma,  rotfImbo   rotfImbo  И аз си помислих същото.

Мен голям кахър ме е налегнал. Резюмето ми за 64-ти епизод стана две страници и не знам как да го окастря  newsm78  Ами то в тази серия стават неща, колкото за три епизода. Определено доста силна серия, играта на всички е на max.

# 476
  • София
Хубаво,хубаво ни е докторчето.....и наш глезльо ни е убав,и Мелиса е красива!!!Ех,ако бях на мястото на Мелиса ,щях да стана разногледаааа #Crazy щях да съм като ударена с мокър парцал 341uu

DAMON,сигурно си прав, може би пък Фатмагюл и Мустафа са тайна комбина --- планът им е Фатмагюл да прелъсти и да изостави Керим,да му вземе всичките имоти де що има,а,бе да му отмъстят за онази нощ!!! Joy

# 477
  • Стара Загора
Цитат
Цитат на: kurkuma в Ср., 07 Март 2012, 18:55
Joy Joy Joy Joy  hahahaтъман-мъман
   Хриси ,недей го кастри,така го оставяй!
Ама и Вени  и Евелин ми се виждат,че са с нова премяна?!Вярно ли сте с нови подписи бе милички?

# 478
  • Хасково
Момичета ето тук мисля,че е цялото предаване с интервюто за Облака.
http://video.cnnturk.com/2009/program-arsivi/5/29/melisa-sozen-e … -ve-engin-akyurek

# 479

DAMON,сигурно си прав, може би пък Фатмагюл и Мустафа са тайна комбина --- планът им е Фатмагюл да прелъсти и да изостави Керим,да му вземе всичките имоти де що има,а,бе да му отмъстят за онази нощ!!! Joy

Надушвам заговор и конспирация отстрана на Фатма ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт