Хайде на театър 2

• 266 952
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 545
Момичета, някакви отзиви за пиесата " Две" на Народния театър? Много харесвам Мария Каварджикова и Бойка Велкова, а и разбрах, че темата е отношенията между Елисавета Багряна и Дора Габе, доста интригуващ сюжет. Извинявам се, ако вече е коментирано назад.

# 1 546
Гледали ли сте Господин Пунтила и неговият слуга Мати? Може ли мнения?

Не съм, така че не мога да дам оценка, ако това търсиш. Но много искам и съм с положителни очаквания - заради постановчика, Бертолт Брехт и заради актьорския състав.

Само съвет - ако си любопитна, рискувай другия месец. Както мисля да направя аз, тъй като почти отсъства от афиша на Младежкия, а е нова постановка. Затова питах на касата тази седмица и момичето ми обясни, че мислят да я "замразят" - така че аз очаквам с нетърпение декември и дано я има в програмата.

# 1 547
Гледах "Око под наем" в Сълза и смях, с Асен Блатечки. Много приятно и забавно представление  Peace

# 1 548
  • София
Гледах "Летище" в Младежкия. Приятна постановка. Добър актьорски състав, добра режисура. Препоръчвам!

# 1 549
Гледахме "Ритъм енд блус"1 - много талант на куб !
Хареса ми повече от втората част.Препоръчвам !

# 1 550
"Между два стола" - много приятна комедия! Препоръчаха ми я във форума тук преди време, чак сега я гледах и много ми допадна....страхотна актьорска игра!

# 1 551
  • София
Тази вечер бях на премиерата на "Не всеки крадец е мошеник" в Сатирата.
Пълна загуба на време, както за публиката, така и за актьорите.
Слаба игра, плоски шеги, като цяло непрепоръчвам спектакъла. 

# 1 552
  • София
Гледах АРТ в Сатирата. Мииии......, какво да ви кажа........ Много шум........ Не съм толкова очарована, колкото са му препоръките.

Искам да изразя едно мое недоволство от факта, че в повечето постановки артистите пушат и залата замирисва на цигари. Смятам че това не е редно, в крайна сметка в залата може да има и болни хора, на които миризмата на цигари може да действа зле. Не ми харесва, а това се случва в болшинството от постановките.

# 1 553
Здравейте. Някакви отзиви за постановката " Брудершафт" на 199, с Васил Михайлов и Стефка Янорова, моля?

# 1 554
На мен ми допадна много. Великолепна пиеса и прекрасна актьорска игра!

# 1 555
  • София
"Полет над кукувиче гнездо" и "Животът е прекрасен".... уникални.
Дори думи нямам да ги опиша, без думи след края на първата и силно впечатлена от сценографията на втората.
Какво друго гледахме тази година...
"Почивен ден "- голям смях, хареса ми.
"Работно време" - отново добро, сякаш първата постановка повече ме завладя, но не съжалявам за гледането, все пак е продължение.
"Сако от велур" - хареса ми, на моменти ми ставаше скучно.
"Вечеря за тъпаци" - много се смях, в Сатирата обаче попаднахме на изключително неудобни места, като цяло централни, но между редовете едва се събираха краката ни, всъщност не се събираха, честно казано развали ми кефа, въпреки, че гледах да не обръщам внимание.
"Измамници" в театър Възраждане, малка зала, но прекрасна игра на Христо Гърбов, заради него взехме билетите.
В края на декември имаме билети за "Скакалец". Ще дам отзиви.
Сега ще гледам да се вредим за" Възгледите на един учител.... "чудя се още какво да гледаме.
"Вражалец" защо не го дават или го дават от дъжд на вятър?

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 23:04 от vitaminka

# 1 556
Гледах "Солунските съзаклятници", но не ми хареса.

# 1 557
  • София
buldoka, би ли споделила защо? Аз също се канех да купувам билети и мнението ти ще ми е полезно.

# 1 558
Бях снощи на премиерата на Шумът на върбите в Сатирата и съм очарована!
Бяхме с дечица на 6 и 10 годинки и тях също ги плени историята. Трябва да отбележа, че не е типично инфантилен спектакъл, а може да си се гледа и с по-големи деца.
Главният герой - жабокът игра чудесно за малката си възраст!
Струва си да се отиде. 

# 1 559
aleks_djakarta знаеш ли дали пак ще се играе? с мъжа ми няма да пътуваме по празниците и ни се иска да да заведем малката, на 4 и малко е дали ще й е интересно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт