Хайде на театър 2

• 266 832
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 710
Здравейте,
от къде да си купя билети за Спанак с картофи?
Аз го гледах в Сатирата, но беше преди една година  Peace

# 1 711
  • София
Здравейте,
от къде да си купя билети за Спанак с картофи?
Предполагам можете да закупите от билетната каса на Сатиричния театър.
http://www.satirata.bg/postanovki/spanak/

Цитат

На сцена от:
    28 Март, Събота от 19:30
    31 Март, Вторник от 19:30

# 1 712
  • София по рождение
Благодаря, не може ли он лайн, да не ходя до театъра за билети? Ако не, знаете ли какво е работното време на касата?

# 1 713
  • София
Благодаря, не може ли он лайн, да не ходя до театъра за билети? Ако не, знаете ли какво е работното време на касата?

За сатирата има възможност да си запазиш билети онлайн и в рамките на 24 часа да отидеш до касата да ги платиш и да си ги вземеш или да ги запазиш чрез изи пей,като пак в рамките на 24 часа трябва отидеш да ги платиш и вече,когато ти е удобно да идеш до театъра да ти дадат билетите,като им представиш кода от изи пей.Аз тази година много им следя програмата,но за спанак с картофи до сега не съм виждала възможност да се запазят онлайн,може би онлайн резервирането важи за определени постановки  Peace

# 1 714
Може да си купиш онлайн от Сатирата, аз така правя  Peace но да запазиш и да ги вземеш от касата не знам  Thinking

# 1 715
  • София
Някой да е гледал „Тигърът“ в Сфумато? Търся отзиви.

# 1 716
  • София
Тази вечер гледахме "Мъже под чехъл" в " Сълза и смях" , бях малко скептично настроена,но представлението беше много забавно и разтоварващо, много ми хареса  Кирил Ефремов , до сега не го бях гледала в театъра  Hug

# 1 717
Гледах Олд Сейбрук и Последният страстен любовник в театър София. Това са две постановки, антракта ги разделя. Много приятно, весело, неангажиращо.

# 1 718
  • В царството на игрите:)
Снощи гледах "Любовна песен" в камерната зала на Младежкия театър.
Играта беше прекрасна, а Силивия Лулчева, която гледам за първи път на живо ми достави истинско удоволствие. Единствената ми забележка е, че постановката можеше да е с петнайсетина минути по - кратка. Първо е тежка и второ, когато е в камерна зала усещането и по - наситено и ми дойде леко в повече. Иначе ми хареса Peace

# 1 719
Последното хубаво нещо, което гледах е Приятелки мои  Peace А, който се чуди Арт или Спанак с картофи - определено Арт е много по-силната постановка Simple Smile

# 1 720
  • София
Последното хубаво нещо, което гледах е Приятелки мои  Peace А, който се чуди Арт или Спанак с картофи - определено Арт е много по-силната постановка Simple Smile

Aз имам много голямо желание да гледам " Спанак с картофи" ,но все така се получава,че точно когато дават предствлението нямаме възможност да идем.Иначе гледах Арт, но не ми хареса чак толкова , разчитах повече на спанака  Laughing

# 1 721

Aз имам много голямо желание да гледам " Спанак с картофи" ,но все така се получава,че точно когато дават предствлението нямаме възможност да идем.Иначе гледах Арт, но не ми хареса чак толкова , разчитах повече на спанака  Laughing

Мииии, недей, според мен Simple Smile Арт е много по-стойностно, а Спанакът е на границата да е просташко. Става де Simple Smile И за двете представления, моментът с билетите е драматичен. Мисля, че и в двата случая бях взимала месец и нещо преди датите.

# 1 722
  • София

Мииии, недей, според мен Simple Smile Арт е много по-стойностно, а Спанакът е на границата да е просташко. Става де Simple Smile И за двете представления, моментът с билетите е драматичен. Мисля, че и в двата случая бях взимала месец и нещо преди датите.

За Арт като че ли по се намират,а другият месец Спанакът ще го дават само на 18 , а точно тогава сме на сватба  Laughing , нищо ще дебна за май месец  Laughing

# 1 723

Мерси, на Арт съм в събота, а следващия месец на 10-ти по принцип имах план да се преборя и за билети за Спанак с картофи, но както разбирам и да не стане, не е болка за умиране

# 1 724
  • София
Някакви отзиви за постановката на Бургаския театър за Едит Пиаф с участието на Тони Димитрова- гледах че гостува в Театъра на армията, но не успях да отида и съм я набелазала за следващото ми пътуване до Бургас

Общи условия

Активация на акаунт