Професионални серии за коса - 31

• 58 180
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • В мечтите
Пропуснала съм я..мерси  Hug

# 376
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  жалко , че не е нещо впечатляващо? Къде мога да намеря колагеновата терапия на шфарцкопф? Мисля тези дни пак да пробвам конския шампоан  да видим този път как ще е.Whistling

според мен това е малко прибързано заключение, както вече писах - при мен колагенът е в силата след напротеинчване  Blush а тогава не бях в такова състояние  Blush

ще я тествам при правилното състояние ще дам отзив пак

колагеновата терапия съм я вземала оt hairsupermarket  Blush

# 377
Аз съм болна и този път се тръшнах подобаващо, че чак реших за първи път да ползвам поне 3 дни болничен. Sad НО на положителната страна да споделя, че вчера ми пристигнаха, при това директно до вратата, а не в пощата, продуктите от ФЮ - точно за 1 седмица.  Heart Eyes Просто съм възхитена от този сайт, за разлика от ядовете през които преминах с ЛФ. И след толкова чакане колкото и да нямах сили реших още тази сутрин да пробвам Циментовата на Керастаз.  Laughing Като цяло ми хареса, добра е. Но, след толкова писане и четене за нея, толкова обсъждане и най-често доста положителни отзвиви се бях настроила за нещо едва ли не уникално, а в същност при мен усещането си беше съвсем нормално, в смисъл хубаво, но не чак уникално. Това разбира се не означава, че не бих я препоръчала или че не бих я взела отново.  Simple Smile
Та ползвах Бейн де Форс, маската Анти Юшър и накрая Нектар термик колкото 2 лешника за двете страни на главата.  Grinning
Това, което ми хареса:
-ухае невероятно
-косата става мека
-0 (нула) заплитане, разресва се много лесно
-косата стана прибрана, не хвърчи Simple Smile
-да, сякаш я усещам една идея по-здрава, но малко се чудя дали не започвам да си въобразявам  Thinking

Това, което мааалко ме учуди и притесни е, че я усещам лееееко суха.  Thinking Може би е нормално, особено след концентрат+бустер Керастаз, които оставиаха наистина несравними усещане и ефект (които обаче истински осезаемо усещах едва до третото измиване-днес ми е четвъртото, тоест само семица Sad това само в скоби ). Тогава огромна част от ефекта беше хидратирана, пълна с живот коса. В този ред на мисли си затъврждавам мнението, че в никакъв случай не бих ползвала нон-стоп само тази серия продължително време.  Naughty Може би ще процедирам така: 2 измивания с Циментовата, 1 измиване с хидратиращи (в случая си чакам Афоджийто).

Aз бих препоръчала маслата да ги ползвате с готова маска- хем се отмиват много по- лесно, хем косата не става неконтролируемо мека след това, хем ефекта от маслата се усеща осезаемо.

Вчера процедирах точно по този начин - хем косата е мека и хидратирана, хем не е сплескана и не хвърчи Heart Eyes

Благодаря за съвета, има логика! Просто се стреснах от този ефект на изгорели краища след лакменския термопротектор+сешоар в единия ден и преса на другия и за това реших "ударна" доза директно масло. Но оппределено не ми хареса и за в бъдеще бих повторила само в краен случай и то сааааамо на краищата, без дулжините.  Crazy

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 11:58 от ♥Пандичка♥

# 378
♥Пандичка♥ , абсолютно нормално е да я усещаш така след Циментовата серия. Тя е оздравителна и съдържа vita-ciment(който, по мои спомени, също се води вид протеин).
За усещането за по-здрава коса смятам, че е реално, защото и аз имам такова усещане след серията.    Hug

Идеята за редуването е добра, но ти ще усетиш дали е правилният подход. Аз за себе си бих избрала обратния вариант - 2 пъти хидратираща, 1 път протеини.

След протеиновото ми натрупване(което не усетих , заради дълбоко хидратирания косъм) преди 2 дни, снощи минах само със серията Хрома Рич.
Очаквах косата ми да е малко по-твърда, защото след протеинова терапия винаги следващите измивания са с дълбоко хидратиращи продукти - иначе не чувствам добре косата си, но неприятно усещане нямаше. Мека е, както преди, но с плътни връхчета, а и с видимо повече блясък.   Heart Eyes

# 379
Момичета, гледам продуктите на Макадамиа и Мароканоил, в които досега не се бях зачитала. Те са изцяло на базата на различни масла, много полезни за косата, хидтратиращи, възстановяващи и т.н. НО за коси като моята-тънка, слаба, безобемна - дали са приложими?  newsm78 Не са ли прекалено маслени за такава коса?  Thinking

# 380
  • София
Бихте ли ми препоръчали хубави подхранващи и хидратиращи серии?  Simple Smile

# 381
♥Пандичка♥, на моята коса, (която като описание е като твоята) най-добре се отразяват маслата (различни видове),  които са прибавени към маска, НО преди шампоан, а за след това ми действат добре маски, които са овлажняващи, но не маслени. Peace
На мен ми хареса балсама на Афоджий, който за повечето момичета казаха, че не им допада, маската на Вела от серията Енрич за тънка коса и маската на Чи от Инфра серията, Витамино колора и др.

Ползвам и маски с масла след шампоана - но не много маслени, а към някои Инфрата например прибавям есенцеалните масла на Афоджий, за да подсиля, но това рядко, ако нямам време или съм след боядисване. Peace

# 382
  • Пловдив
Маската Anti Usure и аз я чакам, вече втора седмица. В ЗР казаха, че този понеделник, който мина ще я има налична, но като  звъннах се оказа, че пак не са я получили   Sad. Та ще чакам сега следващата седмица.

Утре мисля, да ползвам 2 мин. р-р на Афоджии, като към него добавя малко количество от протеина. Какво ще се получи, не знам.

Някой ползвал ли е тази маска http://zlatnaribka.com/maska-za-boqdisana-kosa-bez-izplakvane-ch … -ml-273-1998.html? Интересно ми стана, че е без изплакване.

Този р-р http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi … -ml-277-2001.html го ползвах преди година, нещо пак ме сърбят ръцете да го взема.

# 383
  • в 1001-та нощ
♥Пандичка♥  Peace и аз така усещам цимента, ако го ползвам без ампули, виж с вита-цимента, особено 2 последователно - преживяването е по-експресивно   Blush

# 384
Пандичка, вече има млечната маска в ЛФ. Peace Hug

# 385
  • В мечтите
Момичета,да ви попитам сега погледнах боята на Лореал Проф. Луоцолор и виждам,че е с окисл. 7.5%..та въпроса ми е,тъй като не искам да ми става светла косата не идва ли твърде силен този окислител? Rolling Eyes

# 386
  • София
Пандичка, вече има млечната маска в ЛФ. Peace Hug
Аз виждам едни малки разфасовки,които ще са ми чудесни за проба
http://www.lookfantastic.com/milk-shake-active-milk-mask-50ml/10563293.html

Имат и арганово масло,някой ползвал ли е?
http://www.lookfantastic.com/milk-shake-glistening-argan-oil-10ml/10556245.html

# 387
Очаквам още мнения относно масълцата за косици като моите.  Thinking Hug

# 388

Ползвала съм. Пусни го с търсачката, има доста мнения - да не се повтарям.   Blush 

# 389
Някой ползвал ли е това http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-moisture-repair-shampoo … 0ml/10595491.html или други неща на марката?
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт