Професионални серии за коса - 31

• 58 089
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, наскоро си купих Mythic oil на L'oreal:

но за жалост не съм очарована. Имам усещането, че прави косата по-плътна, но не и витална. Преди ползвах Арганово олио и от него бях много доволна, но като ми свържи опаковката ме "вербуваха" за този нов продукт на L'oreal.
Момичета препоръчайте ми продукт, който да предпазва косата от топлинна намеса. Косата ми е тънка и я боядисвам само с безамонячна боя. Веднъж пробвах с амонячна, за да постигна по-светъл цвят и после ми капеше около месец Sad Много се харесвам с начупена или накъдрена коса, но ме е страх да не я изгоря с машата.

# 466
  • в 1001-та нощ
а кой арганов продукт ползва?

# 467
Някой пробвал ли аргановите продукти,които са пуснали в ЗР ?

# 468
  • в 1001-та нощ
от рибката съм пробвала само маската с арган на голдуел  Peace

# 469
Аз мисля скоро да направя поръчка от ЗР и ще си поръчам и от новите продукти.Тази арганова маска и маслото на Pink ме заинтригуваха. Flutter

# 470
  • В мечтите
 Момичета,имам една голяма молба към вас..искам да си поръчам боята Топик на Голдуел,но не намирам в нета каталог..може ли някой ако е попадал да ми пусне линкче  Praynig

# 471
# 472
  • Бургас
от рибката съм пробвала само маската с арган на голдуел  Peace
Може ли отзиви   Simple Smile

# 473
  • в 1001-та нощ
фина е, но маслото се усеща, леко отнема обем  Peace и някак приглажда  Blush

# 474
  • В мечтите
a.l.e.n.a мерси  Peace

# 475
  • София
Здравейте,
Не съм писала отдавна, но все още събирам проф.продукти и ще мине време, докато си създам впечатления, които да споделя. Доволна съм от продуктите на Афоджий, които ползвам в момента - дълбоко хидратиращите.
Знам, че ми дадохте доста насоки за моята коса, за което благодаря  Hug , но ще помоля да ми препоръчате конкретен продукт - специално финиш, за приглаждане на косата. В момента успях да я поумекотя, но стои някак хвърчаща... Ще очаквам мненията ви, момичета.
Аз специално за финиш ползвам два вида арганово масло,при мен се получава блясък и съживена коса,наситен цвят,пробвай и ти Peace
Как го нанасяш - директно върху мокра коса, преди сешоар или преса ли?
В последно време действам така-мократа измита коса подсушавам,слагам малко количество в крайщата и по дължините от аргана,след това пръскам от реконструктора със зелен чай на Афоджий,слагам една предпазваща мус-пяна  пак на Афоджий и правя сешоар или преса.И на финала пак заглаждам от всякъде с няколко капки от аргана.Заглажда ми перфектно и няма и следа от мазнеене-но е много важно и самото масло какво е Peace
Горе долу правя същото, само че първо зеления чай после арган, после термозащита, сешоар/преса и накрая пак арган

# 476
  • в 1001-та нощ
Днес да споделя за тези 3 продукта:

съдържат интра-силан - съставката на ботокса, пептиди и серамиди за възстановяване на структирата и изглаждане на кутикулата, зелен чай и масло от лайка, кастионен УВ филтър

действително филърът на пипане и както усещане е като ботокса

шампоанът е доста гъст, малко по-течен от Pure resourse на L'oreal, ако някой го е ползвал, прозрачен и с цвят на мад, няма натрапчиви миризми, измива без да премива, в шампоаан също има протеини  Peace

балсамът е умерени гъст/течен, приятен

финалното усещане - хидратирана, здрава коса, без прекомерности  Peace

ако избирам следващ продукт ще е това http://www.redken.com/products/haircare/time-reset/time-reset-youth-revitalizer + филър отново  Peace

# 477
Jaquiline, аз ползвам коприната на CHI, кристалите на Lakme, Терапевтичния спрей за блясък Aphogee От всички съм доволна, но коприната ми е фаворит за заглаждане и цялостно финишово усещане, а спреят на Афоджий за блясък! След няколко дни като получа кератиновия спрей със зелен чай Афоджий ще пробвам и него. Simple Smile По-натам ще пробвам и някое арганово масълце.

В Рибката са пуснали някаква нова марка Hollywood Beauty с арганови продукти.  Simple Smile Някой вече има ли впечатления от тях?

# 478
  • Варна
Преди малко получих маската на Hollywood Beauty с арган, но ще мога след няколко дни да дам отзив. Много положителни отзиви четох в американски блогове. Гъста е като консистенция, мирише страхотно, според мен е плодов ароматът. Но от  вносителя са сложили грешен етикет на български- на маската на Schwarzkopf Repair rescue. Laughing

# 479
Преди малко получих маската на Hollywood Beauty с арган, но ще мога след няколко дни да дам отзив. Много положителни отзиви четох в американски блогове. Гъста е като консистенция, мирише страхотно, според мен е плодов ароматът. Но от  вносителя са сложили грешен етикет на български- на маската на Schwarzkopf Repair rescue. Laughing

О, ще чакам отзиви... smile3521

Общи условия

Активация на акаунт