Професионални серии за коса - 31

• 58 129
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Кремообразен е,да.
Belloslava шсъщност косата ми е по-светла от снимката,но пак бие на медно,остатъци от червеното.

# 496
  • В мечтите
В ЗР са ще пускат и продукти на Nexxus,ползвала съм ги и съм супер доволна.Чакам ги с нетърпение Mr. Green

# 497
Здравейте.  Simple Smile

Някой знае ли от къде могат да се поръчват бои на Goldwell?

# 498
Здравейте.  Simple Smile

Някой знае ли от къде могат да се поръчват бои на Goldwell?
Аз съм се боядисвала с Goldwell и не останах много доволна - боята ми падаше. Но е възможно причината да е била в косата ми, а не в боята. За оксиданта обаче съм сигурна, че не ми харесва.

Нямах възможност да ви следя, а си спомням, че по едно време доста дами си купиха K-Pak Revitaluxe - какво стана с него? Останахте ли доволни и заслужава ли си да се купува?

# 499
B & C , аз си го взех, но по-назад АЛЕНА е дала точно обяснение. На мен ми хареса, въпреки предубежденията ми към Джойко. По-дборо е от Вела енрич според мен.
Но прочети АЛЕНА, че аз не мога да обяснявам добре.

# 500

Нямах възможност да ви следя, а си спомням, че по едно време доста дами си купиха K-Pak Revitaluxe - какво стана с него? Останахте ли доволни и заслужава ли си да се купува?

Според мен си заслужава напълно.   Peace

Дълбоко хидратиращ го усетих аз. Не утежнява изобщо. Косъмът ми "погълна" почти цялото количество и двата пъти. Ползвах с ултрасоника.   Peace

Някой спомена, че е усетил жилавост.

Също е много гъст, което го прави и страшно икономичен.   Heart Eyes

# 501
  • в 1001-та нощ
B & C  Peace за мен е силно хидратиращ, ползвах го и след 2 стъоковия протеин на Афоджи и косата пак бе ходратирана отлично

аз жилавост не усетих  Blush

Melany99   bouquet благодаря  Blush

# 502
Здравейте   bouquet,
имам нужда от професионален съвет. Чета, чета и повече се обърквам, отколкото да си избера продукти. Косата ми е леко чуплива, малко под раменете, допреди 6 месеца си беше естествен цвят (кестенява), реших да я изсветля един-два тона по-светла, не се получи добре и след това през около месец я боядисах два пъти за да опитам да й докарам пак естествения цвят (не че се получи особено сполучливо, но все пак). Не бих казала че е изтощена, ползвам сешоар почти след всяко миене, преса....рядко, много рядко и я подстригвам редовно.
 Сега използвам едни продукти на CHI, които са на привършване и си търся нещо ново! Но от изписаното до тук съм се насочила към продукти от три различни серии:
 шампоан: този (тъй като косата ми пада ...доста, ама наистина доста, от около месец й слагам и тривитаминол (само, без другите неща за маската)
еластисайзър
копринен възстановяващ комплекс
 и се получава една...боза  Mr. Green....ще се радвам ако някой е отделил време да прочете поста ми и ми даде насоки, благодаря.

# 503
  • в 1001-та нощ
ти реално маска не си избрала  Rolling Eyes; показала си шампоан, грижа преди шампоана и финиш  Rolling Eyes

трябва ти стабилна терапия - редуване на протеин и хидратация, виждам, че се насочваш към хидратиращи продукти, като не подценявай грижата с отмиване след шампоана и преди финиша

косопадът - най-вероятно е изгоден, аз не бих ползвала чист тривитаминол, бих предпочела добавки за коса за орално прилагане и ампули/лосиони за локално приложение Peace

# 504
Благодаря ти Алена, за маска ползвам една на ...Inebrya(дълбоко подхранваща и хидратираща е), нямам представа дали ти е позната тази марка, фризьорката ми я ползва и я купих от нея. Предполагам не е особено добра, предвид цената.....знам ли?
 А какво ще кажеш за смесването на  различните марки?

# 505
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
Момичета,защо си мисля,че имаше още един хидратиращ шампоан на Афоджий? newsm78Бъркам ли или наистина имаше още един хидратиращ шампоан? Thinking

# 506
в другата тема една форумка е споделила, че никак не била доволна от протеина на афоджи. тъкмо бях решила да се купя цялата серия и сега съм в чуденка, дотук само хубави неща бях чела Tired

# 507
здравейте
да попитам ако някой е ползва тези масла на APHOGEE какви са ви впечатленията?
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BC%D0%B0%D1%81 … Y_p60ojrF5T9bxFuA

# 508
в другата тема една форумка е споделила, че никак не била доволна от протеина на афоджи. тъкмо бях решила да се купя цялата серия и сега съм в чуденка, дотук само хубави неща бях чела Tired

Вземи доза за проба тогава. За да не съжаляваш за количеството.   Peace
http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html

Все ще има на кой да не се хареса. Няма продукт, по който до една да въздишаме.   Peace

# 509
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти Алена, за маска ползвам една на ...Inebrya(дълбоко подхранваща и хидратираща е), нямам представа дали ти е позната тази марка, фризьорката ми я ползва и я купих от нея. Предполагам не е особено добра, предвид цената.....знам ли?
 А какво ще кажеш за смесването на  различните марки?

всичк9и смесваме продукти от различни марки, важно е да подбереш правилния тип продукт - според нуждата - дали шампоанът да измивен, хидратиращ, приглаждащ ... дали маската да е протеинова, хидратираща ... какъв да е финиша; може да са от различни марки, но в комплексно прилагане да е направен точния избор на тип продукт  Peace

на едни им харесва, на други не и аз след първи отзиви бях споделила, че за мен не е кой знае какво - просто протеин и почти ме убиха с камъни на площада

за човек, който ням голям опит със силен протеин и не е имал този ефект до сега и има нужда - може да бъде очарован; не е много балансиран продукт за мен; трябва да се ползва с шампоан или друг измивен; аз нямам нужда от много хидратираща маска след това, други имат

имаше хора и с алергия

можеш да вземеш малка опаковка за проба - от шампоана, протеина и да хидратираш с умерен продукт - не много хидратиращ и не много протеинов - за да прецениш къде си - дали имаш нужда от оше хидратация или от по-малко - след него

струва си да се пробва, още повече, че е евтин, на мен не ми е любим продукт, на други е ... хора всякакви, вкусове всякакви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт