Професионални серии за коса - 31

• 58 102
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Аз не смятам, че нямам опит с протеиновите продукти  Laughing и въпреки всичко на мен протеинът на Aphogee в две стъпки  ми харесва  Grinning След него аз имам нужда задължително от хидратираща маска.
Шампоанът за изтощена коса на ApHogee също ми харесва, но ако го ползвам по-често от 2 пъти в месеца резултатът от него не е положителен, а отрицателен. След него си чувствам косата твърда, заплетена и суха, но веднага щом си сложа хидратираща маска и нещата се оправят.  Grinning
Косата ми е многократно боядисвана (цялата) и въпреки всичко е здрава, не цъфти и не се накъсва и според мен това изцяло се дължи на ApHogee.
Един голям недостатък на продуктите за мен е миризмата им. Шампоанът за изтощена коса е поносим, но хидратиращият мирише ужасно, а миризмата на 2 минутният реконструктор ми е толкова неприятно, че за да мога да го ползвам трябва да ми е запушен носът  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, никой не те е убивал с камъни!  Rolling Eyes Но доколкото си спомням се беше изказала след като беше пробвала протеина от някаква пробичка, която си я беше изляла не върху цялата коса. И все пак е напълно нормално на едни да им харесва този протеин, а на други да не им харесва, но хората на които не им харесва не се запасяват с него, както ти правиш  Joy

# 511
Добре де ,а на мен защо Aphogee ми действа омекотяващо  Shocked косата ми става ужасно мека , лека ,безформена и хвърчаща ? по принцип косъма ми е гъст, твърд и къдрав

# 512
  • В мечтите
Добре де ,а на мен защо Aphogee ми действа омекотяващо  Shocked косата ми става ужасно мека , лека ,безформена и хвърчаща ? по принцип косъма ми е гъст, твърд и къдрав
И на мен ми действа така м-у другото и за това се чудя на всичко прочетено тук за сухота и твърдост  Wink

# 513
Не знам  Blush Rolling Eyes
Моят косъм е дебел и твърд и след шампоана за изтощена коса и протеина в две стъпки на Aphogee косата ми се нуждае от хидратираща маска, която да омекоти косата и в никакъв случаи не ми става мека и хвърчаща. Косата ми става плътна и пада тежко  Grinning
Хидратиращият шампоан и балсам, както и 2 мин. реконструктор ми действат омекотяващо, но за протеинът в две стъпки и шампоанът за изтощена коса не мога да кажа подобно нещо.

# 514
боядисвани ли са ви косите? изрусявани?

# 515
боядисвани ли са ви косите? изрусявани?
ако мене питаш -Да

B & C от всичко ми става мека ,няма протеин ,няма реконструктор.

# 516
  • в 1001-та нощ

с какво хидратираш след протеина  Rolling Eyes с кой шампоан го ползваш  Rolling Eyes

B & C, от много продукти гледам да имам под ръка - без да ги ползвам постоянно; бях споделила, че не съм впечатлена, защото този ефект съм получавала и преди Афоджи от други продукти; след многото суперлативи очаквах кой знае какво - а то - просто протеин; това в известна степен и ме разочарова тогава

към продукта имам резерви - заради нагряването със сешоара "на мокра коса", ако това е добро за кортекса, не съм убедена колко е добре за кутикулата; в интерес на истината - не наблягам на продукта изобщо, а имам и много нови за проба, което в известна степен го прави и безинтересен ("прочетен вестник"  Blush)

# 517
към продукта имам резерви - заради нагряването със сешоара "на мокра коса", ако това е добро за кортекса, не съм убедена колко е добре за кутикулата; в интерес на истината - не наблягам на продукта изобщо, а имам и много нови за проба, което в известна степен го прави и безинтересен ("прочетен вестник"  Blush)

a.l.e.n.a, а как си сушиш косата със сешоар? Чакаш я първо да изсъхне ли?  Laughing
Разбирам какво имаш предвид и донякъде имаш  право, но не мога да се съглася напълно. Много е важно какво се разбира под нагряване със сешоар. Аз не нагрявам със сешоара на най-восоката степен, а и го държа на разстояние от косата.  Wink

# 518
След протеина слагам хидратиращия балсам
http://zlatnaribka.com/balansirasht-hidratirasht-balsam-aphogee- … -ml-424-3401.html

а шампоан използвам този хидратиращия
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html

като трета стъпка използвам балсам-спрей про-витамин без изплакване пак на  Aphogee

# 519
  • в 1001-та нощ
Си♥си  Peace ползвай протеина с шампоана за суха и изтощена коса, той е предвиден за терапията, почиства косъма и не го приглажда, не го затваря, за да може да поеме протеина

за маска след него ползвай 2 минутния реконструктор или дийп кеър на лакме или друг по-протеинов и пресушаващ продукт

за финиш примерно реконструктора със зелен чай, стилизант за обем (гел, спрей, пяна ....)

B & C , подсушавам я добре, със сигурност не е мокра, влажна е, но към суха - с кърпа попивам и ползвам и стилизант разбира се  Blush

# 520
Си♥си , пробвай тази комбинация:
Шампоан за изтощена коса ApHogee
Протеин в две стъпки за силно изтощена коса ApHogee
Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee

балсам-спрей про-витамин без изплакване не съм  ползвала и не знам как действа, но можеш да го замениш с нещо друго, което да не омекотява косата, щом не желаеш такъв ефект.

# 521
Сърдечно ви благодаря !  newsm10 smile3525

# 522
И на мен ми действа така м-у другото и за това се чудя на всичко прочетено тук за сухота и твърдост  Wink

Колко често прилагаш протеина? Косъмът какъв е?
Аз съм с плътен, твърд косъм и ако не хидратирам добре преди протеин, получавам точно това - сухота, твърдост.
Ако обаче косъмът е добре хидратиран, протеинът ми носи единствено плътност, блясък и тежко падаща коса, без тя да е суха.   Peace

Накратко - зависи от типа косъм, както и от моментното състояние. Имаше дами с тънък косъм, на които също не им втвърдяваше, но след по-интензивна употреба добиха така желаната плътност и жилавост.   Wink
Всичко с мярка, за да няма крайности.

# 523
  • София
момичета напоследък нямам много време да ви чета (лекции , работа...)
искам да ви попитам тази терапия http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html 1 път на 6 седмици ли се прави
и разбирасе ако сте я ползвали как ви се е сторила

# 524
  • София
Ползвал ли е някой приглаждащата серия на  Redken?( не че вече не поръчах шампоан и маска Blush)
И сега се сетих, че искам и единична доза от Еластисайзър екстрийм, ако пусна втора поръчка дали ще може да ми ги сляет като се обадят за потвърждение, случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт