Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 479 872
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 270
baksisa, дано днеска да ви е ден и всичко да минава бързо и успешно!

# 271
Baksita, Стискам палци, всичко ще е наред!

# 272
Baksita, Стискам палци, всичко ще е наред!
Praynig

# 273
  • София
baksisa, Тонка... надявам се днес всичко да е наред, да мине, бързо и успешно, по план и да остава зад гърбовете ви Simple Smile
(ако даже не сте приключили вече)

# 274
  • Once there was a Hushpuppy...
baksisa и Тонка - дано вече всичко да е зад гърба ви, стискам палци Praynig

# 275
  • София
Ние вече сме вкъщи. Всичко мина.
Още не мога да си събера мислите, май на мен ми е по-зле от на детето.
baksisa, чакам те и теб с хубави новини.  Hug

Ако има нещо - питайте! Само, че утре ще съм в състояние да отговоря.

# 276
  • София
Браво tonkabonka
Спокойно, не се притеснявай, вече страшното мина.  Hug
В коя болница Ви оперираха?

Относно ортикарията, това не ни е първата. Миналата година бяхме два месеца на диета. Наистина е сериозно и трябва да се пази диета, защото детето може да направи т.н. кръстосана реакция. В последствие може да придобие алергия към храната с която е направила кръстосаната реакция. Спират се всички храни алергени - мед и медни производни, цитруси, какао и производни, ядки, млечни и производни, яйца, месото. Общо взето е на варива, хляб, плодове и зеленчуци.
Освен диетата се спират и всички лекарства, за да не направи и към тях кръстосана реакция.
Но според мен си заслужава да е на диета, вместо цял живот да прави реакция от какао или ядки.

# 277
  • София
geryger, в Окръжна болница беше операцията. Сега отиваме за сутришната визитация и ще ни изпишат.  Grinning

# 278
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци. Операцията мина, към момента нещата са добре, изписаха ни още рано сутринта, но в момента не мога да пиша, утре-вдруген ако някой има въпроси съм готова да отговоря!
За сега желая здраве за дечицата ви и дано намерите най-верния метод за справяне с третата сливица и не стигнете до операция!

# 279
Мили мами, записвам се в темата, но преди да задавам въпроси, ще си заделя време да прочета поне една-две теми назад, гледам ужасно много е изписано.
Малката има от зимата проблеми, много ми е притеснено...

# 280
и ние сме се насочили към окръжна,сега след празниците-така че следя интерес как е минало

# 281
Момичета, дъщеря ми направи отит по празниците. Прегледаха я в Исул и ни изписаха една камара лекарства без АБ. Искам да я заведа на лекар за второ мнение. Може ли да ми препоръчате някой, при който можем бързо да получим час?
Изписаха й 40 дена капки за нос Фликсоназе, които са с кортизон. Това не е ли ужасно много?
Възможно ли е да направи отит от алергичен ринит?
Извинявайте за многото въпроси!

# 282
  • Пловдив
Baksita кой доктор ви оперира, ние бяхме при Диба. Тази седмица трябва да отидем на контролен преглед ,само не разбрах преди това трябва ли да си запазя час  newsm78

# 283
  • София
Здравейте!
Включвам се само да споделя, че днес отбелязваме 1 седмица от операцията на третата сливица и вече всичко е забравено. Радвам се, че преминахме през това премеждие, заслужаваше си определено. Малката се чувства отлично, всъщност тя от нищо не се е оплакала след операцията - все едно нищо не е било.
Сега държим детето вкъщи, т.е. няма да ходи на градина тази и следващата седмица. Давам й един американски имуностимулатор, много хвален и прехвален и се моля да е здрава.

Поздрави и бъдете здрави.  Hug

# 284
мама красимирка, нашата операция беше при д-р Крема. И ние тази седм. сме на контролен, д-ра каза или да му се обадя по телефона лично или да се свържа с регистр. за да ми кажат по кое време в избрания от мен ден Крема ще е на кабинет, защото повечето време прекарвали на 3 ет. и всеки ден имали операции.
Вие как сте след операцията?
Аз за сега мога да споделя, че това са първите 7 дена, в които нослето на сина ми е отпушено и спи спокойно вечер, без да хърка.
Бях чела, че апетитът се увеличавал, но при сина ми си е все така, храни се еднообразно и почти на сила , по много малко.Надявам се с времето нещата да се подобрят.Все още е рано да правя изводи.

Общи условия

Активация на акаунт