Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 468 842
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте, момичета! Много ми е притеснено, продължава да се оплаква, че я боли гърлото, а днес имаше 37,7 температура. Държа връзка с нашата УНГ, каза, че при някои деца се получава така.
Вашите деца имали ли са Т. след операцията?

# 961
Горда мама, ох много неприятно, чак аз се притесних. Sad Направо не знам какво да те посъветвам....  spoko УНГ-то не може ли да я погледне още днес, по спешност?  newsm78

# 962
Горда мама, ох много неприятно, чак аз се притесних. Sad Направо не знам какво да те посъветвам....  spoko УНГ-то не може ли да я погледне още днес, по спешност?  newsm78

Каза, че ще държим връзка и след четири часа да и се обадя пак. Сега пожела да се храни, просто вече като видя температура и се изприщвам  #Crazy

# 963
Здравейте, момичета! Много ми е притеснено, продължава да се оплаква, че я боли гърлото, а днес имаше 37,7 температура. Държа връзка с нашата УНГ, каза, че при някои деца се получава така.
Вашите деца имали ли са Т. след операцията?

Мой съвет - веднага се обадете на лекаря, който я е оперирал! Не на друг УНГ, а именно на него!
И ако трябва, отивайте да постъпите за наблюдение! Това с температурата след операция съвсем не е шега работа, не отлагай - може да е индикация за усложнение. Особено, както прочетох в предишните ти постинги, че след операцията дори сестрите са видели нередно голямо количество кръв в носа на детето и са отишли да питат лекаря.

# 964
Аз мисля, че кръвта след операцията е нормална. Нас изрично ни предупредиха, че може да кърви от носа или устата. Говоря за момента, в който ти докарат детето от операционната. Горда мама, аз не разбрах дали в същност в ТЕКЛО кръв или просто кръвчица се е показвала от нослето, все едно е кървило преди това?  newsm78 Но Жасмин е абсолютно права за това, че веднага трябва да се обадиш на док, която е оперирал и за това, че Т може да е индикация за усложнение. Не го казваме, за да те притесним допълнително, а просто да направиш това, което наистина би те успокоило. Sad Hug Hug

# 965
Пандичка, не мога да кажа, че е текло кръв от нослето, просто се показваше и понеже имаше секрети, тя реши да издуха нослето и съответно текна малко. Казаха, че не е трябвало да издухва, а ако има нещо да го изкарва през устата.
А за температурата след операция още там казаха, че е нормално първите няколко дена да има около 37-37,5. Офф... да взема да звъня на доктора  newsm78.

# 966
Обадих се на доктора, каза да звънна след около половин час. Ще видим какво ще каже...
Сега и погледнах гърлото, вижда ми се червено  newsm78.
Между другото нашата УНГ държи постоянна връзка с доктора. Казах и, че за мен гърлото е червено, тя каза, че е нормално и за момента освен противовъзпалителни нямало нужда от друго. Склонна съм да и вярвам, но...на мен ми се е свила душичката  ooooh!.

# 967
Момичета, току що говорих с доктора. Нашата УНГ също му се обадила. Каза, че има Т. , защото не пие достатъчно течности. Трябвало да приема над 1л за деня. А тя наистина пие много малко. Температурата била признак на обезводняване.
Нормално е и гърлото да е червено.
Дано овладеем положението  Praynig.

# 968
На моя син след като му извадиха носната сливица ни бяха изписали и АБ. Ние обаче я вадихме края на юли и си мисля че може би това имаше значение, защото топлото време предразполага инфекциите.
После няколко дни след като спряхме АБ вдигна Т и понеже не си бяхме тук , а гости на дядо му  на планина, го водих там при личния педиатър на града който откри две ужасно големи афти в устата и каза че е възможно да е от това.
Пожелавам ви всичко да е наред и в рамките на нормалното , защото и ние бяхме така.Аз и още като вдигне Т се изприщвам и първо при УНГ тичаме.

# 969
mimashki , благодаря  Hug, утре сутринта сме при УНГ. Вече не знам къде се намирам от притеснение.

# 970
Пиши после! Стискам палци всичко да е наред!  Praynig Hug

# 971
Привет, момичета! Ходихме сутринта при УНГ. Уж всичко е наред. Имала малка раничка на едната сливица, явно са я притиснали при самата операция. Намаза я с ваготил, утре каза да отидем пак да я намаже. Затова сигурно все още я боли като преглъща.
По принцип малък процент от децата вдигали температура, но ние сме точно от тях, нали трябва все да ни е гадно Mr. Green. Каза, че самата операция е стрес за целия организъм. Днес пак имаше 37,4. Иначе тази нощ спа значително по-спокойно. Пак хърка, но като че ли по-малко. Като цяло се чувства добре, не е омърлушена, както беше преди 2-3 дена. Много се надявам всичко да отмине по-бързо и най-накрая да усетим разликата без сливица  Praynig.

Утре след прегледа ще се включа пак.

Желая ви хубав ден и здрави дечица  Hug

# 972
  • Plovdiv
Момичета, да ви се оплача............от вчера не съм на себе си. след малко повече от година от операцията се оказа че НОСНАТА СЛИВИЦА ПАК СЕ Е ПОЯВИЛА...................Боже, това е кошмар наяве! Аз още преди операцията се опасявах от това, понеже доста майки ми се бяха оплаквали, но лекари ме уверяваха, че това се случва само при малък процент деца, тази шарлатанка при която ходехме ни увери, че ще ни оперира голям специалист, който ще си свърши работата. Просто ми се реве...................какво преживяхме покрай тази операция и само няколко месеца по късно пак сме където бяхме. Аз бях чувала, че максималният ефект от операцията настъпва след година и търпеливо чакам, а то ..................
Някой опитвал ли е билко-лечение при носна сливица? Чух за билкар от Асеновград - бай Кольо Жеков, който с капки лекувал синузити. Мисля да го попитам може ли да помогне за нашия запушен нос, защото гъстите, секрети стичащи се назад и предизвикващи неспирна кашлица до повръщане бяха причината да подложа детето си на кошмара, наречен КАСПЕЛА ПЛОВДИВ.
Ако някой е чувал нещо за бай Кольо, моля да пише.

# 973
  • Plovdiv
И още един въпрос - има ли някой, който може да каже, че Цинабсин и Тонзилотрен са му помогнали, защото сме изпили промишлени количества от тях и сега пак трябвало да ги почваме. Според мен само си тровим децата, а ефект от тях НИКАКЪВ.

# 974
Един приятел преди 2 седмици ми спомена , че го мъчи синузит и понеже и аз се оплаквам , ми сподели какво го оправило.Та той ходил при билкар в Асеновград,но не знам дали е същия. Капал му капки в носа.Било много болезнено, той търпял на болка , но такова чудо до сега не е.Ками  ми , че 2 години след това е нямал никакви проблеми.Билкаря бил починал, но може и той да не е разбрал, но пак би отишъл.А може ли име на тази лекарка УНГ и ние ходихме при една в Каспела за да си направя и аз изводи.И ние сме със такъв секрет, но ни каза , че е алергия?

Общи условия

Активация на акаунт