Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 22 769
  • 746
  •   1
Отговори
# 300

Ти пък се изказа, все едно не знаеш колко е приятно да прекаляваш  Mr. Green

# 301
  • Ænima/Albuquerque
Приятно е докато прекаляваш! На следващия ден изобщо, хич, ама въобще не е приятно.  ooooh!

*Днес ще прекалявам в BSD. Mr. Green

# 302
Не ми се е случвало да прекаля с бира(освен честото посещение до 00), виж с ракия,водка ,уиски.....

# 303
Изгледах 2-ри сезон на Скинс, за мен сериалът приключи! Не мога да продължа с нови герои и без Макси и другите, не мога, не искам!  Cry Cry

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе, и аз мислех като теб, но сега преполовявам 4-ти сезон и ти гарантирам, че новите герои са също толкова прекрасни Simple Smile

# 305
Ама искам Макси и Тони! newsm45

# 306
Ухх, права си, новите не са така хубави Whistling Mr. Green

# 307
В траур съм, а и Крис... Cry

# 308
Охх, наистина него много гадно го умориха Tired. Садисти-сценаристи Laughing

# 309
Прасета! Аз съм залепнала да гледам "Реката". Мощен е, мощен! И не е спам, щото има брит-присъствие под формата на една от най-дразнещите джуки в киноиндустрията - Пол Блекторн.  hahaha Ае, бягам да гледам.

# 310

Грух!   Animal Pig  Flutter

"Скинс" е британски сериал, така че не спамим  Mr. Green
Бейби, аз преживях второто поколение, в момента се радвам на третото  Wink Стават за гледане  Mr. Green

# 311
Слънчо, аз даже захаресвах Куук, с таз неговата майка кой не би бил повреден Sick. Но Томас си ми е тоталният фаворит, много мило създание.

# 312
И аз много харесвам Томас  Peace

# 313
  • Казанлък of all places
Кой отговаряше за възрастните британци да го ритна леко по кокалчето? Simple Smile

Моля от името на тийна у дома, да ми се препоръча филм със Сър Шон, защото това "ми е любимият актьор и много ме радва".

# 314
  • Ænima/Albuquerque
"Скалата" или "Клопка" му пусни на младежа, ше се изкефи, че са по-екшъноориентирани.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт